|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/12/2010 05:07
 dany Posts: 19819
|
חיה יקרה בהחלו מצטרפת לאיחולים של מיכלי מי יתן והפעם תעמדי בהבטחתך. מהיום ועד פורים............. כמה שירד יבורך!!!!!!!!!!!! חיבוק חזק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 21:57
 מיכל שרון Posts: 1318
|
חיה היקרה והמקסימה.. כתבת מקסים ואני רק רוצה לאחל לך שהפעם תצליחי להתמיד, שתיזכרי בכל רגע של קושי בהצלחות ובהישגים ולא בכשלונות ובבורות שנפלת אליהם בעבר.. אנחנו כאן יודעות איזו דרך עשית, איזו גמילה אכן עברת ואת במקום אחר לגמרי משהיית.. והחובות שצברת בדרך?! אל תתרגשי.. היופי אצל מירי זה שהריביות הן ממש לא ברמות של השוק האפור כי אנחנו כאן כדי להישאר הרי...
שיהיה לך שבוע מוצלח וכל שתבקשי לו יהי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 15:00
 אשירה Posts: 4292
|
חיהלה יקרה, דברייך מרגשים מאוד ומבטאים אמת גדולה, לא בהכרח בעל התואר הוא הטוב מכולם. והראיה מירי שלנו, שבלי תואר היא הטובה ביותר בתחום שלה.
מאחלת לך הצלחה במשימתך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיה לה ממש מרגש מה שכתבת ואני סמוכה ובטוחה כי תדעי אט אט בסובלנות לעשות את השינויים הנכונים אנו איתך בהצלחה ואכן מירי חשוב בראש ובראשונה לדעת להיות בני אדם..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 15:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני מחבקת אותך באהבה רבה מירי!!!! אין כמוך אחת ויחידה בשביל כולנו!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 08:02
 dany Posts: 19819
|
מירי יקירתי להיות בן אדם זו המעלה הראשונה וכל היתר בא ממש אחרי.......... אני מצדיעה לך יקירתי!!!!!!!!!!!!!! ומזדהה מאד עם דבריך. שבת שלום והמון אהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 05:05
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מירוש אכן להיות ראשית בן אדם וזו למעשה התורה כולה. לא נותר אלא להעריך את יכולת הנתינה שלך מקטן לגדול
חמה תומכת מפרגנת מעודדת ותמיד מכל הלב,מי צריך יותר מזה???
אוהבת מאוד!!!!!
שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:30
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיהלה יקרה תודה רבה, אני יודעת ויש לי ביטחון גדול במי שאני ומה שאני בשביל האנשים שלי. בעיני הכי חשוב להיות קודם כל בן אדם. ואהבת לרעך כמוך. הדאגה לעצמנו דרך דיאטה אורח חיים, לימודים, משפחה ונתינה לחברה זה ערך מקודש בעיני.וכשאני בטוב עם עצמי, קל להיות בטוב עם האחר..... אני מודה לך על הפירגון, הנתינה והשיתוף כאן בפורום המדהים שלנו. שיהיה לך סוף שבוע מקסים ובשליטה, תבורכי אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:13
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד
מירי היקרה,
ראשית, היום עשיתי את הדבר החכם מכול: לפני כל עיסוקיי בבית הקשבתי להרצאתך, כשאני עדיין עירנית ומרוכזת.
לי אישית ההרצאה הייתה חשובה מתמיד, מפני שהרי התחייבתי להתחיל בדיאטה רצינית מאוד מיום ראשון. וחוץ מזה, בחנוכה הזה הייתי כל ערב באירועים, ולצערי הרב התשוקה גברה על התבונה ופשוט מעדתי ערב אחרי ערב. אבל אל דאגה - הכול יתוקן!!!
כמובן שהתחברתי מאוד לענייני ההתמכרות שדיברת עליהם, ובעיקר לשוקולד, כי מי כמוני נלחמת בעניין, ובתקופה שהתעקשתי גם הצלחתי. למזלי, אני לא שותה יותר משלוש כוסות קפה ביום בשום אופן (וגם זה לאחר גמילה), ואי"ה אפסיק לגמרי גם עם השוקולד, לאחר שחזרתי אליו בשבועות האחרונים. אני מודה לך על כל העניינים החשובים האלה שעזקת בהם בהרצאתך השבוע.
רק דבר אחד ממש לא ברור לי: אני מבלה את כל שנותיי בלימודים, במחקר ובעבודה באקדמיה, ובאמת אני שואלת את עצמי - מניין ההנחה (המוטעית לגמרי!) שלאנשי אקדמיה הנושאים בתארים רמים ומתקדמים קל יותר, טוב יותר, בטוח יותר, מעניין יותר, מצליח יותר, דלתות פתוחות יותר ועוד עוד עוד???? לדעתי רבים מהם (ואני בתוכם) היו מאושרים לו היו יכולים לזקוף לזכותם אפילו עשירית מהצלחותייך הכבירות במשך השנים. הרי יש לך כה הרבה מה להציע: אטרקטיביות, חיות, חכמת חיים, הבנה עמוקה, ניסיון רב, מקצועיות, ידע עצום בתחומך, טוב לב, אהבת אדם, אנושיות, יופי חיצוני ופנימי ועוד ועוד עוד כמה אנשי אקדמיה התברכו בכישרונות רבים ומגוונים כל כך?? לא הרבה... ובכלל, ההשכלה, הלימוד האקדמי והמחקר האינטנסיבי מותירים רבים מן החוקרים בתוך בועה שממנה קשה מאוד לקרות ולחוות את כל מה שאת רואה וחווה.
ואפרופו הפורום והאנשים בחוגים ובאינטרנט - כל כך הרבה פרגון, אהבה, תמיכה ועידוד בין האנשים, כל כך הרבה הערכה כלפייך... מי מאנשי האקדמיה זוכה להערכה כזו? לפרגון כזה? הרי כל מי שמכיר את חיי האקדמיה התובעניים יודע שכל אלו רחוקים ממנה מרחק שנות אור.
זכית להיות מס' 1 בארץ בתחומך, אני אישית מחכה בקוצר רוח לכל הרצאה שלך, ותמיד לומדת ומחכימה ממנה. הצלת אנשים רבים כל כך, ולי אישית עזרת ואת עוזרת המון, בלי לדעת אפילו, ובזמנים לא קלים.
ובזכותך גם החלטתי על המזצע שלי מיום ראשון, ורק בזכותך ובזכות השיחה שלנו בשבוע שעבר... אז מה עוד יכול האדם לבקש לעצמו??!!
אני אישית יכולה ללמוד ממך מהי התמדה, נחישות, דבקות במשימה, מוסר עבודה, איכפתיות, התמקצעות בתחום מסוים עד הסוף, חריצות ועוד עוד ועוד.
בקיצור, מהיום והלאה, ההרצאות שלך בימי חמישי הן בראש סדר העדיפויות, ואני מקווה שבזכותן אתמיד אתך, והפעם אצליח במבצע שלי. ארד את שעליתי, ואוסיף לרדת עד שאגיע אל משקל היעד (שכרגע עדיין אינני יודעת מהו, אך זה גם ממש לא משנה...).
אוהבת מאוד ומוקירה מאוד, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|