11/12/2010 11:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
בינתיים יש רק סופת חול אנחנו רוצים סופת גשם איכס איכס מלא אבק חול,מחכה לגשם שיוריד את זה,הנה הוא קצת מתחיל עכשיו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 10:56
 רבקה Posts: 8411
|
בינתיים יש רק סופת חול אנחנו רוצים סופת גשם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:08
|
dany כתב:
בדרך כלל כך הם עושים מפחידים ........שחור על הנשמה...... ואחר כך........ הכל נרגע.........בחיי זה חורף !!!! כבר שכחנו שבחורף יורד גשם ויש רוחות........ מה הפאניקה?????? חחחחח ארצנו הקטנטונת. אתמול בבוקר החזאי אמר שתהיה סערה שלא פקדה שנים עד לרגע זה אכן סערה בכוס מים
אבל אולי אחר הצהריים כפי שחוזים עכשיו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:06
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יחד כאן חמים לנו בלב תודה דפילה על הברכות שיהיה טעים חמים ומגוון לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:33
 dany Posts: 19819
|
בדרך כלל כך הם עושים מפחידים ........שחור על הנשמה...... ואחר כך........ הכל נרגע.........בחיי זה חורף !!!! כבר שכחנו שבחורף יורד גשם ויש רוחות........ מה הפאניקה??????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:29
|
שאפתנית כתב:
אני גם מקווה שלא תהיה סופה וסערה ושהכל יתחיל לקרוס מסביב. בסך הכל אנחנו רוצים וצריכים שירד גשם ובדיוק כמו שדני כתבה בלי הרבה דרמות מסביב. אני מאוד מקווה והרגע שמעתי שהסערה ממתינ ה כנראה ליום ראש ראשון ושישי שבת אכן גשמים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני גם מקווה שלא תהיה סופה וסערה ושהכל יתחיל לקרוס מסביב. בסך הכל אנחנו רוצים וצריכים שירד גשם ובדיוק כמו שדני כתבה בלי הרבה דרמות מסביב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 18:24
|
dany כתב:
איזו קומה את גרה?????? אקורדיאון כתב: dany כתב: אצלנו אוהבים לעשות דרמות......... נקווה שזו תהיה סופה נחמדה שתוריד הרבה גשם אך ללא נזקים כמו שטפונות וכל מיני מראות שרואים כל שנה שצריך לחלץ משפחות עם סירות.......... אף פעם לא מתכוננים כמו שצריך........ ברגע שמגיע מזג אויר קצת יותר חמים שוכחים ולא מטפלים!!!!!!! אקורדיאון כתב: רק שיהיה סוף שבוע רגוע אני מתחילה לפחד מכל נבואות הסערות,כבר דאגתי להחנות את הרכב באזור ללא עצים. מקווה רק שאצל כולנו אכן יהיה סוף שבוע רגוע מנוחה מתחת לפוך ושליטה מלאה באוכל,הסערה אינה תירוץ לסערה
בפה.
בהצלחה לכולנו. אמן,אני באמת פוחדת מזה. שלישית אבל ללא קשר זה משהו מוזר אצלי סוג תחושה לא נוחה כשסוער מאוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 17:11
|
איזו קומה את גרה?????? אקורדיאון כתב:
dany כתב: אצלנו אוהבים לעשות דרמות......... נקווה שזו תהיה סופה נחמדה שתוריד הרבה גשם אך ללא נזקים כמו שטפונות וכל מיני מראות שרואים כל שנה שצריך לחלץ משפחות עם סירות.......... אף פעם לא מתכוננים כמו שצריך........ ברגע שמגיע מזג אויר קצת יותר חמים שוכחים ולא מטפלים!!!!!!! אקורדיאון כתב: רק שיהיה סוף שבוע רגוע אני מתחילה לפחד מכל נבואות הסערות,כבר דאגתי להחנות את הרכב באזור ללא עצים. מקווה רק שאצל כולנו אכן יהיה סוף שבוע רגוע מנוחה מתחת לפוך ושליטה מלאה באוכל,הסערה אינה תירוץ לסערה
בפה.
בהצלחה לכולנו. אמן,אני באמת פוחדת מזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 17:09
|
dany כתב:
אצלנו אוהבים לעשות דרמות......... נקווה שזו תהיה סופה נחמדה שתוריד הרבה גשם אך ללא נזקים כמו שטפונות וכל מיני מראות שרואים כל שנה שצריך לחלץ משפחות עם סירות.......... אף פעם לא מתכוננים כמו שצריך........ ברגע שמגיע מזג אויר קצת יותר חמים שוכחים ולא מטפלים!!!!!!! אקורדיאון כתב: רק שיהיה סוף שבוע רגוע אני מתחילה לפחד מכל נבואות הסערות,כבר דאגתי להחנות את הרכב באזור ללא עצים. מקווה רק שאצל כולנו אכן יהיה סוף שבוע רגוע מנוחה מתחת לפוך ושליטה מלאה באוכל,הסערה אינה תירוץ לסערה
בפה.
בהצלחה לכולנו. אמן,אני באמת פוחדת מזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 16:59
|
אצלנו אוהבים לעשות דרמות......... נקווה שזו תהיה סופה נחמדה שתוריד הרבה גשם אך ללא נזקים כמו שטפונות וכל מיני מראות שרואים כל שנה שצריך לחלץ משפחות עם סירות.......... אף פעם לא מתכוננים כמו שצריך........ ברגע שמגיע מזג אויר קצת יותר חמים שוכחים ולא מטפלים!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
רק שיהיה סוף שבוע רגוע אני מתחילה לפחד מכל נבואות הסערות,כבר דאגתי להחנות את הרכב באזור ללא עצים. מקווה רק שאצל כולנו אכן יהיה סוף שבוע רגוע מנוחה מתחת לפוך ושליטה מלאה באוכל,הסערה אינה תירוץ לסערה
בפה.
בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 15:51
|
רק שיהיה סוף שבוע רגוע אני מתחילה לפחד מכל נבואות הסערות,כבר דאגתי להחנות את הרכב באזור ללא עצים. מקווה רק שאצל כולנו אכן יהיה סוף שבוע רגוע מנוחה מתחת לפוך ושליטה מלאה באוכל,הסערה אינה תירוץ לסערה
בפה.
בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 11:56
|
סוף שבוע סוער במיוחד, מקווה שנוכל לחגוג לקטנה, בכל אופן אצלי היום חגגו הירקות המבושלים.........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 09:28

סוף שבוע סוער מבחינת מזג אויר צפוי לנו אך שיהיה רגוע מבחינתינו ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 09:08
 קרנושה Posts: 3420
|
סופשבוע רגוע ונפלא לנו! אכן המרקים הם החברים הכי מחממים ... נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 08:41
 דפי Posts: 1126
|
ואחרי מה שעברנו בסוף שבוע שעבר , אנו צפויים למזג אוויר גשום וקר. (לו רק הגשם היה מקדים בשבוע.....) אני מאחלת לכולנו סוף שבוע רגוע ובשליטה מלאה. תכינו מרקים (חינמיים) . למשל מרק הכרוב והגזר שמירי נתנה. מרק קל להכנה ומדהים בטעמו.כמו גם מרק הקישואים. שבת שלום דפי. edited by דפי on 12/9/2010 edited by דפי on 12/9/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|