09/12/2010 10:36
 חיה'לה Posts: 885
|
בהחלט נכון! יש לעתים הפתעות טובות. שמחה בשבילך שזכית לפרגון ולמחמאות. זה בוודאי מחזק ומעודד. מחזיקה לך אצבעות להמשך הדר. שלך, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 10:23
 נחושה Posts: 6982
|
סיגלי יקירה, קודם כל אני שמחה שעדכנת אותנו שאת בדרך המלך תרתי משמע דבר שני אני אחרי תרגול רב למדתי לא להסמיק ולא להתנצל אלא להודות שהייתי בקומה וכעת אני רוצה להשתדרג ולהיות חתיכה הורסת כי הגיע הזמן. שיהיה לך סופשבוע משפחתי כייפי ונפלא נחושה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 08:13
 דרך המלך Posts: 5707
|
בהחלט כך זה היה מאוד אמיתי ומפתיע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 08:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
סיגלי, את רואה יש הפתעות בחיים ועוד מכיוונים שלא חושבים עליהם. אני רוצה לומר לך שאם דווקא הוא, שלא מחמיא, שביקורתי ולא נעים להיות במחיצתו נותן כזו מחמאה אז סימן שזה הכי אמיתי וכנה שיכול להיות כי לאנשים מסוגו בדרך כלל קשה לומר מילה טובה או לתת מחמאה לאחר. זכית ביושר, תהני מהמחמאה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 07:50
 דרך המלך Posts: 5707
|
דווקא מהאדם הכי לא צפוי קיבלתי אתמול מחמאה " ממש מתאים לך שרזית" אני הסמקתי כמו שבחיים שלי לא הסמקתי , בעלי שם לב שאני נחנקת שאני אומרת את התודה ומספיק היה לי להביט לו בעיניים ולהבין שהוא מבין את ההלם שתפס אותי , אמרתי כמובן תודה וסיפרתי שאני אצל מירי בלקין (כולם יודעים) וכל הערב אתמול נעצו בי עיניים ... זה היה מביך ובמיוחד שלא ציפיתי מאותו אדם שיחמיא ועוד לי... אדם קשה יום , ביקורתי מאוד ולפעמים אין ברירה וצריך להיות במחיצתו.... הוא חלק מהמשפחה המורחבת תשמעו... הלכתי לישון אתמול כמו התינוקות רגועה שלווה וקמתי עם חיוך ליום חדש שיהיה לכולנו סוף שבוע קסום נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|