12/12/2010 23:26
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אנו היינו בהולנד בסוף אוגוסט והיה קררררררר אז פלא שעכשיו קפוא חחחח והיא מתלהבת שתהא לה שהייה נעימה ...
אשירה כתב:
ואפרופו התרגשותנו ממזג האויר הסוער, לפנות בוקר נחתה בארץ הבת של בעלי ואמרה איזה כיף פה!!! אצלם, בהולנד יורד שלג.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 17:16
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
ואפרופו התרגשותנו ממזג האויר הסוער, לפנות בוקר נחתה בארץ הבת של בעלי ואמרה איזה כיף פה!!! אצלם, בהולנד יורד שלג..... הרי תמיד הדשא אצל השכן ירוק יותר,אבל באמת אירופה קפואה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 15:24
 dany Posts: 19819
|
על זה אני מדברת........כזו דרמה........ אני רואה במבזקים כי נפלו עצים מהרוח........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 14:52
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה כתב:
ואפרופו התרגשותנו ממזג האויר הסוער, לפנות בוקר נחתה בארץ הבת של בעלי ואמרה איזה כיף פה!!! אצלם, בהולנד יורד שלג.....
כן יקירה הם באים אלינו כביכול להתחמם ברוכה הבאה לבת מאחל לה הנאה מרובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 14:47
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:25
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
להנות מה-יש ולנצלו להיות בשליטה על כן מה שאפשר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 05:28
|
בוקר טוב יקירתי וסופ שבוע נפלא חמים ונעים............ מקווה שערמת הספרים ליד המיטה תתקטן לה............. גם אצלי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 04:55
|
אלה ממש לא תלונות ,איך דני אומרת סתם קוטריי . אז יקירי לתשומת לב אין שום תירוצים על מזג האוויר
שהוא יהיה זה שיפיל אותנו בסוף השבוע.
ואכן חשוב שלא להכניס אוייבים !!!!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:55
|
הוטי יקרה אם לא נתלונן איך נדע שאנחנו חיים תכונה יהודית ידועה........... מה שנקרא"קוטריי"
ואת צודקת בכל מילה מה לנו כי נלין במזג האוויר שלנו ........ במקומות אחרים בעולם באמת קטסטרופות.......... ואני מאמצת את את ההמלצות שלך לסופ"ש בלי אויבים, עם מרק טוב, להנות מהגשם הדופק על החלונות, והמון הצלחה בתכנית........... ערב נהדר דני Hotchick כתב:
יופי של סוף שבוע למרזים!!! מה קולות הנהי העולים מהפורום לנוכח סוף השבוע הסוער המצפה לנו? דודתי בלונדון ספונה בביתה כבר שבוע בלי יכולת לצאת. היא גרה על גבעה והכביש אליה מכוסה בשלג וקרח. רק הצעירים בבניין שלה יוצאים - ברגל כמובן - ומביאים מזון מהמרכול הענק למרגלות הגבעה. והטמפרטורה שם קרובה לאפס (פחות בלילה). מה היא יכולה לעשות חוץ מלאכול כל היום? איזה כיף לנו פה בתל אביב - אפשר לצאת לטיילת ולראות את הנחשולים בים, מאיימים להציף את העיר, לצעוד נגד הרוח (פעילות מצויינת להמרצת מחזור הדם), לשיר בקול רם ולחזור לכוס תה חם עם קינמון או קערת מרק. לא להכניס אף אויב הביתה, לחמם את הבית ולראות סרט טוב בטלוויזיה או לקרוא ספר מתח. מה יותר נעים ומענג? שנרזה כולנו בסוף השבוע הזה !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:51
 Hotchick Posts: 40
|
יופי של סוף שבוע למרזים!!! מה קולות הנהי העולים מהפורום לנוכח סוף השבוע הסוער המצפה לנו? דודתי בלונדון ספונה בביתה כבר שבוע בלי יכולת לצאת. היא גרה על גבעה והכביש אליה מכוסה בשלג וקרח. רק הצעירים בבניין שלה יוצאים - ברגל כמובן - ומביאים מזון מהמרכול הענק למרגלות הגבעה. והטמפרטורה שם קרובה לאפס (פחות בלילה). מה היא יכולה לעשות חוץ מלאכול כל היום? איזה כיף לנו פה בתל אביב - אפשר לצאת לטיילת ולראות את הנחשולים בים, מאיימים להציף את העיר, לצעוד נגד הרוח (פעילות מצויינת להמרצת מחזור הדם), לשיר בקול רם ולחזור לכוס תה חם עם קינמון או קערת מרק. לא להכניס אף אויב הביתה, לחמם את הבית ולראות סרט טוב בטלוויזיה או לקרוא ספר מתח. מה יותר נעים ומענג? שנרזה כולנו בסוף השבוע הזה !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:26
|
בוודאי יותר הגיוני, ואת מסיבת יום ההולדת אפשר לדחות בשבוע שיהיה פחות סוער.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 18:13
 דפי Posts: 1126
|
דני יקרה הבת שלי מגיעה כל שבת עם הקטנה לצהריים. השבת הקרובה , בשל מזג האוויר הצפוי , היא ביקשה שנבוא אליה עם האוכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 17:15
|
גם אני גם אני עם מלאי ירקות מבושלים ומרק............ עדיין לא יודעת מה יהיה עם היום הולדת של הקטנה....... אני הייתי מבטלת אך הבן עדיין בדעתו!!!!!!!! נראה מחר אם כבר יהיה סוער אולי הוא ישנה אותה....... לא הייתי רוצה שיתרוצצו כולם על הכבישים במזג אוויר סוער. קצת דואגת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 16:04
|
מה אוסיף שלא נאמר מצטרפת לכל מילה,העיקר שליטה ולא לתפוס טרמפ על הסערות והגשמים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 10:45
 חיה'לה Posts: 885
|
יום נפלא לכולנו, וכמובן - יום שטוף שמש ואביבי כמעט אחרין... לפני הגשם המבורך!!! כל הברכות הטובות חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 10:10
 נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב לכולם, גמני הכנתי מלאי ירק למרקים טעימים ומשביעים מוכנה עם שלל סוגי תה בבית וגם הפוך מוכן ומזומן... נשיבוקים ליום נהדר נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 06:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב ענתי, אכן סוף השבוע כבר בפתח, לא להאמין איך שהזמן רץ... אני באמת מקווה שירדו גשמים עזים השבת הזו. אתמול בלילה חידשתי את מלאי המרק, אין דבר שישווה לצלחת מרק חמה כשיורד גשם. אני מקווה להמשיך ולשמור גם השבת בדיוק כמו בשאר ימות השבוע. שתהיה לך שבת נפלאה!!! נשיקות, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 06:15
 ענת Posts: 3849
|
איזה כיף סוף שבוע הגיע ...מצפה לנו גשמים סוף סוף.... זה הזמן להיות ערוכים מראש מרק ירקות חם....לא להתפתות למתוקים ,לא שווה להרוס.... עברנו את חנוכה נעבור גם את השבת בכיף בשלווה וברוגע והמון מנוחה חיבוק אוהב לכולם ענת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|