|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/12/2010 02:25
 נחושה Posts: 6982
|
פורום יקר, מסכימה עם מירי לגמרי הפורום הזה הוא נכס והאנשים בו הכותבים והקוראים הם אנשים יקרים בוגרי הפקולטה של החיים ותלמידים בפקולטה של מירי. אין לתאר עד כמה הפורום הזה מקדם אנשים, תומך בשעות קושי ומפרגן בשעות שמחה והעיקר איכפתי ומרגש. למי שטרם כתב ומפחד מחשיפה/ מאיכות הכתיבה/ מהרתיעה שאינו בין "הקבועים" וכל סיבה אחרת...תתחילו בתגובות קצרות ותראו שזה כל כך עוזר, לכותב לא פחות או אפילו יותר מלקורא/ למקבל התמיכה. אומרים שנשאר ריח של שושנים ביד המגישה את הפרח לאחר באהבה, לימדו לתת ולא רק לקבל, זה קל וחשוב. אני אישית מעדיפה לכתוב ולהגיב בפורום מלהיות במקרר או בטטת כורסא וכן מקבלים רעיונות מדליקים, המלצות לבילוי ופנאי ובאהבה.
אוהבת, מעריכה ומפרגנת בענק
נחושה edited by נחושה on 12/9/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 00:04
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
כשהקמתי את האתר והפורום לא תיארתי לעצמי הצלחה כזו. אני יודעת שמאות קוראים אותנו מידי יום, נכנסים לפורום, ולפורום מתכונים. אך לצערי בפועל, משתתפים יחסית מעטים. אבל היום ראיתי חלק מהמשתתפים הקבועים כמו דני אשירה הסמויה שאפתנית וכמובן כל משתתפי החוגים זה היה מפגש מרגש מאד מאד. להרגיש את החיבור הפירגון וכמובן האהבה הגדולה שנרקמת בין דפי הפורום. לי הפורום מזמן משמש כעזרה ותמיכה בתהליך ההרזיה והשמירה, אבל לראות אלו קשרים אנושיים יפים נוצרו בעזרתו, זה כבר מרגש. אני גאה בכם מאד תמשיכו כך.... ואני אישית גם מודה לכם על ההשתתפות התמיכה העידוד והפירגון הענק... אוהבת מאד שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|