11/12/2010 06:52
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצטמצת יקרה כל הכבוד על המשך העשייה הגיוון ותודה על הטיפ ועל המקום זה נהדר בפני עצמו ובטוח שבסופו של דבר תהיה גם ירידה המשיכי כך בכל הכוח בהצלחה ושבת נעימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 05:19
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקורדיאון כתב: רבקה כתב: עכשיו אני מבינה מאיפה מגיע ריח האנטי פסטי כל הכבוד על ההכנה והדאגה לעצמכן תהנו ובתיאבון חחחח גם אלייך הגיע? בוודאי אפי תמיד מריח אוכל ועוד שמישהו מכין....רבקוש את בסדר?היית מאוד נרגשת היום. עדיין מאוד כל הזמן חושבת על הכייף שהיה את חושבת שהאח הגדול ישנה את מחשבותי? חחחחחח מתחיל מבצע מה יהיה איתך תתחילי במשמרות?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 20:39
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אקורדיאון כתב: רבקה כתב: עכשיו אני מבינה מאיפה מגיע ריח האנטי פסטי כל הכבוד על ההכנה והדאגה לעצמכן תהנו ובתיאבון חחחח גם אלייך הגיע? בוודאי אפי תמיד מריח אוכל ועוד שמישהו מכין....רבקוש את בסדר?היית מאוד נרגשת היום.
עדיין מאוד כל הזמן חושבת על הכייף שהיה את חושבת שהאח הגדול ישנה את מחשבותי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 20:36
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: רבקה כתב: עכשיו אני מבינה מאיפה מגיע ריח האנטי פסטי כל הכבוד על ההכנה והדאגה לעצמכן תהנו ובתיאבון חחחח גם אלייך הגיע? בוודאי אפי תמיד מריח אוכל ועוד שמישהו מכין....רבקוש את בסדר?היית מאוד נרגשת היום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 20:34
|
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: עכשיו אני מבינה מאיפה מגיע ריח האנטי פסטי כל הכבוד על ההכנה והדאגה לעצמכן תהנו ובתיאבון חחחח גם אלייך הגיע?
בוודאי אפי תמיד מריח אוכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 20:33
|
רבקה כתב:
עכשיו אני מבינה מאיפה מגיע ריח האנטי פסטי כל הכבוד על ההכנה והדאגה לעצמכן תהנו ובתיאבון חחחח גם אלייך הגיע?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 20:31
|
עכשיו אני מבינה מאיפה מגיע ריח האנטי פסטי כל הכבוד על ההכנה והדאגה לעצמכן תהנו ובתיאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 20:28
|
מצטמצמת כתב:
משעשע שיצא לנו אותה ארוחת ערב  שיהיה לנו בתאבון... תהנו בנות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 20:19
 מצטמצמת Posts: 135
|
משעשע שיצא לנו אותה ארוחת ערב  שיהיה לנו בתאבון...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 19:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה בדיוק אבל בדיוק מה שהכנתי היום לארוחת הערב - איזו טלפתיה. בתאבון יקירתי!!!!! מצטמצמת כתב:
זהו עוד שבוע הולך ומסתיים, אני לא מספיקה להכנס ולכתוב וכבר הוא נגמר. אני לא זוכרת אם שיתפתי השבוע אבל בשקילה ביום שני הייתי במקום, כמו שאמרתי כבר בעבר... העיקר הדרך ואני יודעת שהייתי בסדר אז הירידה עוד תגיע, בכל זאת עבר חנוכה והיו הרבה יותר ארוחות מכל שבוע רגיל אבל באמת שעמדתי בזה בגבורה. ובשבוע כזה כל מי שעל המקום עשה באמת עבודה טובה לדעתי. אני ממשיכה בכל הכוח למטרה, השליטה הזאת עושה לי טוב ממש, הרבה יותר מצב רוח פחות רחמים עצמיים.. בקיצור כיף. עכשיו לארוחת הערב הכנתי לעצמי אנטי פסטי, (פלפל, קישו, חציל, כרובית ופרטיות), קצת שמן זית,יש לי מיכל כזה שאני שמה בו שמן ואז השמן יוצא כמו תרסיס (אני ממש ממש ממליצה לקנות כזה דבר) ככה לא יוצאת כמות גדולה של שמן וזה בכל זאת נותן נגיעה וזה לא תעשייתי כמו השמן בתרסיס שקונים בסופר כי זה השמן שאני בוחרת לשים בפנים.. מלח פלפל וקצת רוזמרין. חצי שעה על חום גבוה מאד בתנור אחר רבע שעה הופכים את הירקות לצידם השני. אני אוכל את זה מול האח הגדול שאני כל כך מחכה לראות...  ... ממליצה לכולם לנסות את זה זה ממש ממש טעים. וקל להכנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 19:04
|
יישר כח יקירה,הפתרון עם השמן הוא פתרון יצירתי ועובד מצויין גם אצלי. תודה על ההמלצה,את כל כך על המסלול ,מצדיעה לך.
בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 19:01
 מצטמצמת Posts: 135
|
זהו עוד שבוע הולך ומסתיים, אני לא מספיקה להכנס ולכתוב וכבר הוא נגמר. אני לא זוכרת אם שיתפתי השבוע אבל בשקילה ביום שני הייתי במקום, כמו שאמרתי כבר בעבר... העיקר הדרך ואני יודעת שהייתי בסדר אז הירידה עוד תגיע, בכל זאת עבר חנוכה והיו הרבה יותר ארוחות מכל שבוע רגיל אבל באמת שעמדתי בזה בגבורה. ובשבוע כזה כל מי שעל המקום עשה באמת עבודה טובה לדעתי.
אני ממשיכה בכל הכוח למטרה, השליטה הזאת עושה לי טוב ממש, הרבה יותר מצב רוח פחות רחמים עצמיים.. בקיצור כיף.
עכשיו לארוחת הערב הכנתי לעצמי אנטי פסטי, (פלפל, קישו, חציל, כרובית ופרטיות), קצת שמן זית,יש לי מיכל כזה שאני שמה בו שמן ואז השמן יוצא כמו תרסיס (אני ממש ממש ממליצה לקנות כזה דבר) ככה לא יוצאת כמות גדולה של שמן וזה בכל זאת נותן נגיעה וזה לא תעשייתי כמו השמן בתרסיס שקונים בסופר כי זה השמן שאני בוחרת לשים בפנים.. מלח פלפל וקצת רוזמרין. חצי שעה על חום גבוה מאד בתנור אחר רבע שעה הופכים את הירקות לצידם השני. אני אוכל את זה מול האח הגדול שאני כל כך מחכה לראות... ... ממליצה לכולם לנסות את זה זה ממש ממש טעים. וקל להכנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|