11/12/2010 11:50
 רבקה Posts: 8411
|
נ חושתי, דובוניתה ודני'לה אני רוצה לומר לכן שאני עדיין חושבת על המפגש המקסים שהיה לנו כן ירבו ובהשלמת כל החסרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:36
 dany Posts: 19819
|
נחושתי אין מצב, בפעם הבאה את מגיעה למפגש. חייבת חיבוק דני נחושה כתב:
רבקוש, הפעם הראשונה שבה מכירים את הפנים מאחורי הכותב, את האדם מאחורי המילים, מרגשת במיוחד. כך אני הכרתי את דובונית,דובון, ענתי, קרולין ובתה, סיסי, יוני וליאת ,נינוש,רייצל, אפי, ואח"כ אותך ואת סמויה וכמובן את בנות מופת בוקר היקרות
נילוש, רעותה,ענת , לייסי, אסתי, לאהלה,....ורבים אחרים, מדהימים ובעיקר יפים ורזים ממה שחשבתי שאפגוש.
אכן חוויה מרגשתתתתתתתתתתתתת
חיבוק אוהב לכולםםםםםםםםםם
נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:36
 dany Posts: 19819
|
רבקלה יקירתי שמחתי עד מאד להכיר את הפנים מאחורי הכותבת............ שהרי את תמיד כותבת לי כמו אחות אוהבת ודואגת. זו באמת היתה זכות גדולה להיות במפגש. ומקווה שפעם הבאה נוכל לפגוש את יתר הבנות שלא היו הפעם......... אז בהתרגשות עד הפעם הבאה אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 06:50
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רבקוש חמודה אכן כייף לראות את הפנים מאחרי המילים כייף לשמוע את ההנאות שהיו לך ושמחה לשמוע על חוויתך על מפגש עם חברת ילדות כי זה באמת לא דבר שגרתי עולם קטן ואצלנו מלא כל טוב בהצלחה בהכל בהמשך ורק בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 02:57
 נחושה Posts: 6982
|
רבקוש, הפעם הראשונה שבה מכירים את הפנים מאחורי הכותב, את האדם מאחורי המילים, מרגשת במיוחד. כך אני הכרתי את דובונית,דובון, ענתי, קרולין ובתה, סיסי, יוני וליאת ,נינוש,רייצל, אפי, ואח"כ אותך ואת סמויה וכמובן את בנות מופת בוקר היקרות
נילוש, רעותה,ענת , לייסי, אסתי, לאהלה,....ורבים אחרים, מדהימים ובעיקר יפים ורזים ממה שחשבתי שאפגוש.
אכן חוויה מרגשתתתתתתתתתתתתת
חיבוק אוהב לכולםםםםםםםםםם
נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 23:53
|
רבקה כתב:
התקיים היום בחוג בוקר מפגש בנות הפורום שבאינטרנט זה באמת היה מפגש כמו שכתבתי בעבר של משפחה שלא התראתה הרבה שנים לא אפרט בשמות כדי לא לשכוח אף אחת אבל כל אחת אחת מקסימה והיה כייף לא רגיל אני אישית מאוד נהניתי מהפגישה ואתן כולן זכורות אצלי לטובה. היתה לי עוד חוויה היום כשפגשתי בחוג חברת ילדות שלי שבאמת לא ראיתי אותה שנים , אז עולם קטן נכון? תודה לכולכן שהגעתן והעונג כולו שלי לראות פנים מאחורי הכתוב זה דבר מופלא
מירי גם זה בשבילך אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 20:34
 ענת Posts: 3849
|
בהחלט היתה חוויה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 19:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
מ ס כ י מ ה !!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 17:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הסמויה כתב:
אין לי בכלל ספק שנשאר בקשר ונפגש מפעם לפעם בוודאי ובפעם הבאה מקווה שיהיה זה יום פנוי עבורך ולא תאלצי לרוץ חזרה. היה ממש כיף להכיר יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 17:53

אין לי בכלל ספק שנשאר בקשר ונפגש מפעם לפעם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 17:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בנות באמת היתה חוויה ממש מרגשת ,הפכנו לסוג של משפחה אוהבת ותומכת והיה פשוט מקסים להכיר את העומדות מאחורי הכתוב.
אכן כולן מדהימות ,נהנתי מכל רגע ומקווה שנחזור על מפגש דומה מידי פעם.
אוהבת את כולכן!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 17:45

רבקה המקסימה כל כך שמחתי להכירך היה כיף ומרגש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 17:24
|
התקיים היום בחוג בוקר מפגש בנות הפורום שבאינטרנט זה באמת היה מפגש כמו שכתבתי בעבר של משפחה שלא התראתה הרבה שנים לא אפרט בשמות כדי לא לשכוח אף אחת אבל כל אחת אחת מקסימה והיה כייף לא רגיל אני אישית מאוד נהניתי מהפגישה ואתן כולן זכורות אצלי לטובה. היתה לי עוד חוויה היום כשפגשתי בחוג חברת ילדות שלי שבאמת לא ראיתי אותה שנים , אז עולם קטן נכון? תודה לכולכן שהגעתן והעונג כולו שלי לראות פנים מאחורי הכתוב זה דבר מופלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|