12/12/2010 23:17
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אולי נגיע מחר אי"ה שבוע טוב ותודה על מילותיך... רבקה כתב:
דובוניתה בוקר טוב את מאוד צודקת בקשר לאשירה מרגישים אצלה את השינוי היא אישה מקסימה ושוב פעם היית חסרה במפגש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 10:37
 רבקה Posts: 8411
|
דובוניתה בוקר טוב את מאוד צודקת בקשר לאשירה מרגישים אצלה את השינוי היא אישה מקסימה ושוב פעם היית חסרה במפגש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 06:36
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אשירה חמודה אני בטוחה שיחד עם התמדה וגיהש כה חיובית את תצליחי מרגישים גם את השינוי אצלך בהצלחה וכייף לשמוע כי היה אחלה מפגש שבת נעימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 20:33
 ענת Posts: 3849
|
בהחלט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 18:26
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ככל שאני חושבת נראה לי שצריך לארגן מפגש מסודר לכל חברי הפורום המדהים הזה, ממש מפגש ייחודי.נחשוב על משהו יצירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 18:21

יעלי
אלו אנרגיות שקשה להסביר אותן
כדאי מאוד שלמפגש הבא תנסי להגיע
נשמח כולנו להכיר גם אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 18:21
|
יעלי כתב:
איזה כייף לכן. ספרו קצת יותר איך היה יעלי פגשנו את חברתך יש לך ד"ש.חבל שלא היית איתנו . היה כל כך מרגש להכיר את האנשים מאחורי הכתיבה אבל במקביל היתה תחושה של מפגש משפחתי
וכאילו מכירים זה מכבר.
בפעם הבאה את חייבת להגיע.
חיבוק גדול יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 18:19
|
אשירה כתב:
 באמת מה שמורגש אצל מירי בחוגים וגם באינטרנט אלה בעיקר האנרגיות הטובות שעוברות מאחד לשני. ענתי, גם לי היה כיף לפגוש אותך. ויעלי, מה שהיה, במיוחד בשבילי, זה פשוט לחבר בני אדם לשמות, כי עד עכשיו כולם היו בשבילי שמות ומקסימום תמונה, שאגב לא תמיד משקפת את המציאות, וכאן אני חייבת להגיד שהמציאות עלתה לאין ערוך על הדמיון!!! כולן יפהפיות, רובן ממש רזות, ואם לא הייתי יודעת לא הייתי משייכת אותן למירי בלקין. אז בתקווה שיגיע היום שבו גם אני אוכל להשוויץ ש"פעם הייתי ארבעים קילו יותר" וללכת בגאווה ולספר שזה בזכות מירי בלקין והחברות המדהימות, אני מודה לכולכן על זה שאתן כל כך מה שאתן!!! אוהבת אתכן מאוד, אשירה יקירה זה יגיע לא בוער כלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 15:31
|
אשירה כתב:
באמת מה שמורגש אצל מירי בחוגים וגם באינטרנט אלה בעיקר האנרגיות הטובות שעוברות מאחד לשני. ענתי, גם לי היה כיף לפגוש אותך. ויעלי, מה שהיה, במיוחד בשבילי, זה פשוט לחבר בני אדם לשמות, כי עד עכשיו כולם היו בשבילי שמות ומקסימום תמונה, שאגב לא תמיד משקפת את המציאות, וכאן אני חייבת להגיד שהמציאות עלתה לאין ערוך על הדמיון!!! כולן יפהפיות, רובן ממש רזות, ואם לא הייתי יודעת לא הייתי משייכת אותן למירי בלקין. אז בתקווה שיגיע היום שבו גם אני אוכל להשוויץ ש"פעם הייתי ארבעים קילו יותר" וללכת בגאווה ולספר שזה בזכות מירי בלקין והחברות המדהימות, אני מודה לכולכן על זה שאתן כל כך מה שאתן!!! אוהבת אתכן מאוד,
אשירה יקרה אתת תצליחי להגיע למטרה בטוחה כולנו איתך!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 15:27
 אשירה Posts: 4292
|

באמת מה שמורגש אצל מירי בחוגים וגם באינטרנט אלה בעיקר האנרגיות הטובות שעוברות מאחד לשני.
ענתי, גם לי היה כיף לפגוש אותך.
ויעלי, מה שהיה, במיוחד בשבילי, זה פשוט לחבר בני אדם לשמות, כי עד עכשיו כולם היו בשבילי שמות ומקסימום תמונה, שאגב לא תמיד משקפת את המציאות, וכאן אני חייבת להגיד שהמציאות עלתה לאין ערוך על הדמיון!!!
כולן יפהפיות, רובן ממש רזות, ואם לא הייתי יודעת לא הייתי משייכת אותן למירי בלקין.
אז בתקווה שיגיע היום שבו גם אני אוכל להשוויץ ש"פעם הייתי ארבעים קילו יותר" וללכת בגאווה ולספר שזה בזכות מירי בלקין והחברות המדהימות, אני מודה לכולכן על זה שאתן כל כך מה שאתן!!!
אוהבת אתכן מאוד,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 15:26
|
שאפתנית כתב:
תודה לך יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 14:59
 יעלי Posts: 589
|
איזה כייף לכן. ספרו קצת יותר איך היה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 14:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 14:53
|
היה כיף לראות את הסמויה דני אשירה ושאפתנית,המשיכו בתהליף כולנו יחד נצליח, אקו ורבקה וטולי ומייקי ושושי ואפילה שמחתי לפגוש אתכן. אכן היה כיף להיות אתכן ..... יום של אנרגיות טובות. נשיקות ענת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|