11/12/2010 14:42
 אשירה Posts: 4292
|
חיהלה יקרה, מברכת אותך על המוטיבציה, את נשמעת מאוד החלטית, ומה שנותר לי זה רק לאחל לך שתצליחי במשימה, אנחנו איתך לאורך כל הדרך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:22
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כולנו איתך חיה לה תתחילי במבצע ואט אט לעבור לאורך חיים נכון עם תרגול והתמדה השמיים הם הגבול בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 05:27
 dany Posts: 19819
|
כולנו כאן לעודד ולהתעודד............ ביחד איתך חיה יקרה. חיה'לה כתב:
כמו שכתבתי, הפעם מיום ראשון אני במבצע של שלושה חודשים ושבוע!!! אשמח אם תצטרפו אליי... אשמח מאוד לעידוד ותמיכה... חיה   
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 04:49
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חיה'לה כתב:
כמו שכתבתי, הפעם מיום ראשון אני במבצע של שלושה חודשים ושבוע!!! אשמח אם תצטרפו אליי... אשמח מאוד לעידוד ותמיכה... חיה    חילה יקירה משום מה קיימת בי תחושה חזקה שהפעם את חזק על המסלול והשורה התחתונה הצלחה. כפי שהתחייבתי הנה מחזקת ומתחייבת להצטרף אלייך.
שבת שלום ושוב מאחלת לך המון הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 20:14
 חיה'לה Posts: 885
|
כמו שכתבתי, הפעם מיום ראשון אני במבצע של שלושה חודשים ושבוע!!! אשמח אם תצטרפו אליי... אשמח מאוד לעידוד ותמיכה...
חיה

|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 17:10
|
חיה יקרה היה נעים מאד לשמוע כי היו לך חוויות יפות ומענגות.......... ובנוגע לאוכל כי זה בעצם העניין........ מה שלא נאכל.........להוציא מהבית!!!!!!!! לדאבוני אנחנו יודעים להחליט ולהבטיח........אך אם יש לנו משהו בבית שמדבר אלינו וקורא לנו ברגע של חולשה......... כל ההבטחות וההחלטות נשכחות לא הייתי נשארת לשבת עם הדברים המיותרים......... החלטת אז מעכשיו ולא מיום ראשון............ המון הצלחה, אנחנו כאן בשבילך כל העת. וקוראת לכולם לצאת לעוד מבצע כזה כמו שלך......... לקבוע יעד, פורים, שיבוא עלינו לטובה............... מי שצריך לרדת שירד כמה שיכול ובלי לחץ......... אגב אני לא הייתי מתחייבת למספר מסויים של קילוגרמים........ זה מאד מלחיץ, אך כל אחד לפי אופיו. ומי שצריך לשמור להתמיד ולשמור ולהפנים עוד ועוד את הדרך............... ערב נהדר דני חיה'לה כתב:
בס"ד
לכל חבריי וחברותיי ולמירי האהובה,
ראשית, תודה על הפרגון והעידוד אתמול.
אכן, המסיבה הייתה מדהימה: הדלקת נרות כייפית, חידונים, משחקי חברה, והמון המון צחוק ושמחה. אלא ש... גם החגיגה הגסטרונומית הייתה בלי שיעור ובלי מידה. לצערי, אינני יודעת גבולות, וכמויות האוכל היו עצומות, וכך גם הזלילה.
למזלי, למדתי מעצותיה של מירי, ופשוט חילקתי חלק מן האוכל לחבר'ה שהיו מעוניינים בסוף הערב. נשארתי עם המון המון ירקות וסלטים ופשטידות - וזה בסדר!!, אך האמת היא שנשארו לי גם עם בייגלס ועוגות. את העוגות אביא לאירוע שמתקיים במוצ"ש, ואת הבייגלס אולי אוכל פעם בשבוע במקום ארוחת צהריים. נחיה ונראה...
כך או כך, נהנתי מכל רגע אתמול, ובכלל - החג הזה היה חג מבורך!!! חתונה, שתי הופעות של המקהלה באירועי החג בירושלים, כל ערב מסיבות והדלקת נרות, שבת משפחתית כייפית והרבה הרבה טוב....
ואכן, היה בכך עידוד רב והמון אושר בתוך באגות היום היום והשגרה.
וחוץ מזה, החלטתי על מבצע!!! מיום ראשון, ה' בטבת (14.12) ועד יום ראשון, י"ד באדר ב (20.3) - שלושה חודשים ושבוע!!! - אני עושה דיאטה רצינית, ומתחייבת מעל במה זו להשיל מעליי לפחות 10 ק"ג. מתחייבת!!!!!
זהו זה, הפעם זה מוחלט ולאחר מחשבה רבה והכנה נפשית ארוכה!!! 10 ק"ג
זקוקה לתמיכתכם!!
שלכם, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 17:05
|
כולנו..חחחחחחחחחחחחחח נחושה כתב:
חיה'לה כתב: מירי היקרה, את צודקת, אני הולכת לתרום את כל הדברים הטובים והמסוכנים לעבודה, לשכנותיי היקרות לפורום חברים שמתכנס ועוד. וכמו שהבטחתי - מיום ראשון ואילך ועד פורים... הפעם אני נחושה מתמיד וזה יקרה!!! חיה  מי קרא לי? 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 16:02
|
נחושה כתב:
חיה'לה כתב: מירי היקרה, את צודקת, אני הולכת לתרום את כל הדברים הטובים והמסוכנים לעבודה, לשכנותיי היקרות לפורום חברים שמתכנס ועוד. וכמו שהבטחתי - מיום ראשון ואילך ועד פורים... הפעם אני נחושה מתמיד וזה יקרה!!! חיה  מי קרא לי?  חחחחחחחח כל הכבוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 10:45
 נחושה Posts: 6982
|
חיה'לה כתב:
מירי היקרה, את צודקת, אני הולכת לתרום את כל הדברים הטובים והמסוכנים לעבודה, לשכנותיי היקרות לפורום חברים שמתכנס ועוד. וכמו שהבטחתי - מיום ראשון ואילך ועד פורים... הפעם אני נחושה מתמיד וזה יקרה!!! חיה 
מי קרא לי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 10:40
|
מירי היקרה, את צודקת, אני הולכת לתרום את כל הדברים הטובים והמסוכנים לעבודה, לשכנותיי היקרות לפורום חברים שמתכנס ועוד. וכמו שהבטחתי - מיום ראשון ואילך ועד פורים...
הפעם אני נחושה מתמיד וזה יקרה!!!
חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 23:56
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיה יקרה תעיפי הכל מהבית אבל הכל חוץ מירקות..... ואז תצליחי לרזות. אוהבת וגאה בך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 18:39
|
חילה ממש כל הכבוד על הצבת היעד,בטוחה שתצליח לקיים את אשר הבטחת לעצמך. המון בהצלחההההה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 15:06
 יעלי Posts: 589
|
חיל'ה יקרה כולנו איתך. תמשיכי כך, ויהיה יופי. אגב, באיזו מקהלה את שרה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 13:14
 קרולין Posts: 6651
|
חיה'לה יקרה! התחייבת וזה נפלא!
קדימה להמשך התהליך... בהצלחה את יכולה!
כולנו כאן תמיד בשבילך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 12:08
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיהלה ... מחזקת את דברי שאפתנית .. ומוסיפה אכלת נהנת שמחת וזהו החג עוד רגע מאחרינו ואת כבר בהתחייבות והתחלת גם ליישם ולא להשאיר אוכל בבית ולהעביר הלאה אז גם את הביגלס שאינו בריא את תרחמי על זה לפח וחסל תאמיני לי ההרגשה נפלאה את צריכה רק אוכל בריא ומזין הגוף שלך לא צריך לספוג שאריות אז להצמד לשיטה אחד לאחד בלי הנחות והשמיים הם הגבול קדימה את יכולה בהצלחה אנו איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 10:04
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיה'לה שמחה שהמסיבה הצליחה והתכנון היה מוצלח. אכלת וזללת וזה כבר מאחוריך. אני מבינה מדבריך שמצב הרוח מרומם וזה נהדר. את ממשיכה הלאה ומסתכלת קדימה לעבר 10 ק"ג נוספים לירידה. אכן מבצע מבצעי הכרזת פה ואני רק מבקשת ממך לא להילחץ אם לא ירדו 10 ק"ג בזמן המוקצב. כל ירידה תתקבל בברכה. כל הכבוד שחילקת את האוכל בין האורחים אך השארת עדיין כמה אויבים בבית. לשיקולך אם לאכול אותם כארוחת צהריים אך לא היתי ממליצה לעשות זאת יום יום כי זו עדיין לא ארוחת צהריים רגילה וזה יכול לבוא לידי ביטוי בשקילה. בייגלס זה נטו פחמימות ובצהריים רצוי שתאכלי חלבונים וירקות יותר מפחמימות. אנחנו כאן תומכות ועוזרות בכל שעה שתצטרכי. בהצלחה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 09:41
|
בס"ד
לכל חבריי וחברותיי ולמירי האהובה,
ראשית, תודה על הפרגון והעידוד אתמול.
אכן, המסיבה הייתה מדהימה: הדלקת נרות כייפית, חידונים, משחקי חברה, והמון המון צחוק ושמחה. אלא ש... גם החגיגה הגסטרונומית הייתה בלי שיעור ובלי מידה. לצערי, אינני יודעת גבולות, וכמויות האוכל היו עצומות, וכך גם הזלילה.
למזלי, למדתי מעצותיה של מירי, ופשוט חילקתי חלק מן האוכל לחבר'ה שהיו מעוניינים בסוף הערב. נשארתי עם המון המון ירקות וסלטים ופשטידות - וזה בסדר!!, אך האמת היא שנשארו לי גם עם בייגלס ועוגות. את העוגות אביא לאירוע שמתקיים במוצ"ש, ואת הבייגלס אולי אוכל פעם בשבוע במקום ארוחת צהריים. נחיה ונראה...
כך או כך, נהנתי מכל רגע אתמול, ובכלל - החג הזה היה חג מבורך!!! חתונה, שתי הופעות של המקהלה באירועי החג בירושלים, כל ערב מסיבות והדלקת נרות, שבת משפחתית כייפית והרבה הרבה טוב....
ואכן, היה בכך עידוד רב והמון אושר בתוך באגות היום היום והשגרה.
וחוץ מזה, החלטתי על מבצע!!! מיום ראשון, ה' בטבת (14.12) ועד יום ראשון, י"ד באדר ב (20.3) - שלושה חודשים ושבוע!!! - אני עושה דיאטה רצינית, ומתחייבת מעל במה זו להשיל מעליי לפחות 10 ק"ג. מתחייבת!!!!!
זהו זה, הפעם זה מוחלט ולאחר מחשבה רבה והכנה נפשית ארוכה!!! 10 ק"ג
זקוקה לתמיכתכם!!
שלכם, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|