09/12/2010 02:41
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה יפייפיה, תכתבי לנו יותר ושתפי אותנן, מסכימה עם מירי לגמרי אהובה נשיקות וחלומות פז נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 18:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרנושה יישר כח והמשפט הידוע מה שעולה מהר יורד מהר. הצהרת כאן על התחייבות להחזר החוב ואני בטוחה שכך היה בשבוע הבא.
בהצלחההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 13:20
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי כיף גדול לקרוא אותך. כל הזמן אנחנו לומדים וצומחים עם מירי שלנו האחת ויחידה.
נשיקות אוהבת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 11:57
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יקירותי החשוב הוא לדעת להיות אסרטיביות במידה הנכונה גם עם המשפחה לדעת גם שם להגיש לא כשצריך ולדעת לשתף אותם ואט אט ילמדו להבין ולעשות יותר גם למען השיטה והתהליך שלנו ביינתים יחד אנו נצליח לתמוך ולהמשיך בהתמדה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 10:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
מילים כדורבנות קרנושה. אני מסכימה עם כל מילה שכתבת. אנחנו זקוקים לגיבוי והתמיכה מהמשפחה ועל הזמל הרב שזכינו להכניס לחיינו את מירי ואת הבנות המדהימות שיש בפורום הזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 09:25
 קרנושה Posts: 3420
|
אתן כאלו נפלאות שאין לי מילים!!! מירי שלנו עושה עבודת קודש איתנו וזה כשלעצמו ראוי לכל השבחים שייש! אני כל הזמן מוצאת את עצמי מדברת עם אמא שלי ועל כמה שהיא חייבת לעזור לי בתהליך הזה כי זה כל כך חשוב לי ובאמת שכעסתי על עצמי שאפשרתי את זה אבל מה לעשות? וזה קילו של אוכל ולא סופגניות בי אני נשבעת. האוכל יותר טעים לי, בו באמת חשקה נפשי... בכל אופן, תודה לכולכן יפות ומדהימות ולמירוש אהובתנו בעלת הכתר על ראשה כי מספר אחת היא ואין ולא תהיה כמוה. אני בכיוון הנכון ועם המחשבות על הקיץ בזכותה, בעזרתה ולצידה ואיזה ברת מזל אני אנוכי ואתם כולכן. איזה כיף לדעת שייש לך כזה גב חזק, משענת איתנה ויציבה לאורך כל הדרך, גם אם היא לוקחת כמה שנים יפות (במקרה שלי). ובנימה אופטימית זו יום נפלא לכולם!
ההצלחה בין בני הבית תלויה בכמות האהבה, הדאגה והחום הנמצאים בינהם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 06:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרנושה בוקר טוב!! שמחה לגלות שאת במצב רוח מרומם ועוברת כל יום ביומו. נכון שמבאס שדווקא אמא לא מוותרת למרות שהיא יודעת שיש מטרה מול העיניים ויש לנו חוקי אכילה אבל פעם אחת לא נורא, נפרגן גם לאמא. אני סומכת עליך שהקילו הזה יורד עוד השבוע. אני מאחלת לך המשך הנאה ושמחת חיים!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 05:23
 dany Posts: 19819
|
קרן אור יקרה שלי הקילו עלה וכך ירד.......... וצודקת על כל מה שאת אומרת על השמן והסופגניות.........לי הן ממש לא עושות את זה!!!!!!!!!! אבל אנחנו שמנמודים לא רק בגלל סופגניות או בגלל חג חנוכה....... אנחנו שמנמודים כי אנחנו בעלי יכולת כל ימות השנה עברנו את החנוכה......... המטרה הבאה היא פורים....... יש לנו שלושה חודשים להתאזן על עצמנו ולהוכיח לנו ולמירי שאנחנו מחוננים ויכולים להתאפק ולשנות הרגלים. ואמא............ גם אני אמא...... ובשום אופן לא אדחוף למישהו מהשפחה משהו שלא צריך אם הוא כרגע מסרב............ בני הוא לא דתי אך שומר זמן בין חלב לבשר אז תמיד יהיה משהו פרווה בשבילו....... הבת והנכדה עכשיו החלו גם תהליך של הרזייה אז ברור שהן אוכלות כמוני, ובת אחת צמחונית אז יהיה לה בידיוק מה שהיא צריכה........ אין להכריח............ והלוואי שיגיע יום שיגידו לי........ אמא תכיני רק מאכלים לפי התכנית שלך זה יהיה היום המאושר בחיי אגב אני השתמשתי המון באבקת מרק . ועכשיו ההורים הצעירים הבן והכלה לנכדה הקטנה שלי עדן שתיהיה מחר בת שנה אסרו עלי שבמאכלים שלהם תיהיה אבקת מרק והתחלתי לצמצם עד אפס והאוכל טעים........... אז קרנושה אהובה........מה שעלה ירד כי את נחושה בדרכך......... זוכרת את הביקיני לקיץ??????????? המון הצלחה וכמה כייף שאת כותבת וגם מצלמת.........אם מרשים לך תעלי לפייס נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 01:32
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה יקרה! כל הכבוד שלא נגעת בסופגניות,באמת לא שוות,גם אני השנה החלטתי שלא אגע ולא מרגישה חסך. בטוחה שהקילו הזה ירד מהר יותר ממה שעלה,את בדרך הנכונה,במודעות,ושליטה.
אז סופגניות לא, אבל אספר את האמת שלביבה אחת מצאה את מקומה בבטני-כמובן אצל אימי היקרה שבזכותה הגעתי למשקלי המכובד(כבר 10 ירדו תודה לאל ולמירי שלנו אבל יש עוד...לא לדאוג).
תמיד אצלה אני מתפתה לאכול היא חובבת בישול וכל הזמן מכינה דברים חדשים וטעימים מאוד מאוד........ואני הראשונה לטעום אז כבר משתדלת לא להגיע הרבה ואם כן אז תמיד משהו הורס לי שם את הדיאטה...
בהצלחה סומכת עלייך-ותעדכני בשבוע הבא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 01:06
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
קרנושה מקסימה שמחתי מאוד לראותך בחילופי המשמרות אכלת קצת יותר בשם אהבת האוכל ועכשיו את נחושה במטרה לקיץ רזה סמוכים עליך והמון המון בהצלחה תודה לך על המילים והשיתוף אכן אין כמו מירי ומעולה שתיעדת את הח'ברה כי כך קל לראות איך אנו יכולנו להראות ולהזהר כפל כפליים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 23:22
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נושה יקרה ומדהימה. את חייבת לשתף אותנו לעיתים יותר קרובות.את משעשעת וחכמה וכף גדול לקרא אותך. אני מודה לך על הפירגון.... נשיקות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 22:45
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה יקירתי תיאורך את מירי אמיתי ומזדהה עם כל התיאור. בקשר לקילו , אז מה קרה צריך גם פעם לפרגן לאמא שמבקשת(מלב של אמא) איך כתבת מחזירה זאת בשבוע הבא - סומכת עליך מקסימה לילה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 22:38
 קרנושה Posts: 3420
|
אז כמו תמיד מירי מפתיעה ולבושה סוף הדרכים..אין מישהו שמפתיע אותי ככה בחיי! מפתיעה במילים, במעשים ובצחוקים. אין מישהו שמצחיק אותי יותר ממנה ואני צוחקת המון..אבל היא מלכה.
כל שבוע אני מאזינה ובאמת באמת רוצה אבל מה לעשות לפעמים גם הרגש משתלט ואז האכילה רגשית.. זה התחיל מיום שישי בערב שאמא שלי לחצה עליי מאד לאכול ארוחת ערב חג עם המשפחה סביב השולחן ואני כל כך רציתי לברוח מזה כי ידעתי שיהיו פחממות וכולם אוכלים ולי קשה מאד. אני אוכלת אותן בצהריים והפעם ממש מעט וזה כבר עלה ביוקר. ובסוף אכלתי קצת פחממות בערב. זה התחיל עוד יום קודם לכן שאכלתי קלמנטינה...וכבר אמרתי שהתחושה היא שכשעושים לי פווווו אני מעלה?!
אז עליתי היום קילו ולא בגלל אכילת סופגניות ולביבות, נהפוך הוא-מאוכל. אני אוהבת אוכל. בגלל זה אני אצל מירי הכי צחוק היה בחמישי בבוקר-חנוכה שלנו בחברה תמיד זה הילולה, הפעם, הזמנתי חברה שנקראת "פרתם"-בישול בחוויה והם עשו לכל החברה על הגג סופגניות על המקום, לביבות ומה לא הלך שם..אהממה, חניכה של מירי אני ואפילו שעליתי קילו, לקחתי את המצלמה והחלטתי שאני צלמת האירוע, מפה לשם, כל האירוע "חוויה" הזה (שמזל שעשיתי על גג הבנין) הוציא לי את הסופגניות מהלקסיקון! בלי כל קשר לא סובלת סופגניות. הריח של השמן עושה לי רע.
אני תפסתי את עצמי מצלמת את כולם אוכלים סופגניות, עוד אחת, ועוד חבר מביא חבר לחבר וכו' ושמייח, מה זה שמייח שנזכרתי כמה מירי אומרת לנו ללכת לים, לשבת על כסא ולצפות בתסריט? -כך זה היה. צילמתי את כולם בולעים סופגניות שפשוט מה אני אגיד? אני שונאת את הסופרעלניות האלו שאין מילים, עוד איך שהביאו את הגיגית שמן אמרתי בלב שמע ישראל קרן תברחי שלא יידבק לך לבגדים 
וקצת פחממות גם בערב אז הנה קילו עליה. אבל שבוע הבא מחזירה חוב בהתחייבות. בחיי. חייבת.
ומסקנה-הצלם רואה הכל, ומהעינית של המצלמה ראיתי איך אנשים נופלים לסופגניות כאילו מה קרה?! מישהו אחר יגיד אז מה קרה לך עם הגלידה, שוקולד או כל דבר אחר..והיופי והטעם הוא בעיני המתבונן/ טועם. אגב, אצלי הפחד הוא מגלידריות, וכמו שמירי אומרת-תעברי לצד השני של הרחוב, נשבעת. העיקר הוא שהחג נגמר ויש מטרות קיץ נכון?
בקיצור ולענין, בלי פחממות משעה 17:00! נשיבוקים לכולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|