10/12/2010 04:45
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בוקר טוב הדסוש יקירה,ראשית שמחתי לקרוא שכולם בריאים. איך אומרים ב שביל מה יש חברים?אבל כיום חברים טובים ותומכים זה ממש לא מובן מאליו,
היית חסרה לי בבוקר,שמחה שחזרת וכל הכבוד על השליטה.
שיהיה סוף שבוע רגוע ובאשר למפגש ניזום משהו לאחר חזרתה של אפי.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 00:49
 tutit Posts: 2431
|
אוי סוף סוף אני בזמן איכות עם המחשב הילדים ישנים ועבר החום תודה לאל, תודה לכל מי שהגיבה :דובונית,דני,אקו,שאפתנית,קרולין,חיהל'ה,והסמויה מקסימות אתן חוץ מהמחלה של הבן היה לי שבוע טעון כי התארחו אצלי חברים עם בעיה משפחתית מאוד גדולה וכנראה שיהיו שם גירושין בזמן הקרוב זה בלתי נמנע(מאוד לא פשוט), אז הייתי המון איתם ותמכתי עד כמה שיכולתי,נכנסתי מעט לקרוא ומאוד רציתי להגיב לפורום אליכן ולא היתה אפשרות כי גם טיילנו (הם לא מהמרכז),והיו ימים עמוסים,אבל עכשיו אני כאן בע"ה מתעדכנת בכל מה שפספסתי,תודה על העצות שאפתנית את תמיד מוסיפה לי עוד רעיונות תודה אקול'ה על הפרגון בתגובה שלך מהיום בערב. אוהבת אתכן מקווה שאוכל להגיע בהמשך להפגש אתכן פיזית....... לפחות לא נפלתי השבוע במתוקים-רק לביבה אחת וכתבתי את זה פה באיזה פוסט אז לא ממש נעלמתי
שולחת לכן אהבה ריחנית-מכל הלב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:35
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד לך שאפתנית יקרה שאת לא מוותרת במקום כל כך חשוב....... כי לעיתים זה כל כך נוח לוותר ואני מאחלת לך באמת שאכן הילדים יהיו בוגרים רזים ונטולי בעיות שומן........ אמן!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:26
|
שאפתנית כתב:
היי אקו, חשוב לי שהילדים שלי יגדלו עם מודעות לבריאות וכמובן שחשוב לי שהם לא יהיו שמנים ויעברו את מה שעברתי בחיי בגלל השומן. הבטחתי לעצמי שכל עוד זה תלוי בי הם לא יעברו את הסיוט הזה. אקורדיאון כתב: שאפתנית מעריצה אותך על שהשכלת להכניס את האוכל השפוי בדלת האחורית לילדים. הדס מה קורה ?לא ראיתי אותך,השמיעי קול. אני שוב חוזרת פשוט שאפו הכל עניין של הרגלים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי אקו, חשוב לי שהילדים שלי יגדלו עם מודעות לבריאות וכמובן שחשוב לי שהם לא יהיו שמנים ויעברו את מה שעברתי בחיי בגלל השומן. הבטחתי לעצמי שכל עוד זה תלוי בי הם לא יעברו את הסיוט הזה.
אקורדיאון כתב:
שאפתנית מעריצה אותך על שהשכלת להכניס את האוכל השפוי בדלת האחורית לילדים. הדס מה קורה ?לא ראיתי אותך,השמיעי קול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 17:02
|
הדסי ראיתי שהגבת על התמונה אז מחכים לך גם כאן!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 16:01
|
שאפתנית מעריצה אותך על שהשכלת להכניס את האוכל השפוי בדלת האחורית לילדים. הדס מה קורה ?לא ראיתי אותך,השמיעי קול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 11:04

הדס
אני כל כמה זמן נעלמת מכאן מסיבות שונות אבל אז בנות הפורום המדהימות מחפשות אותי ומחזירות אותי בגדול טוב להיות כאן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 10:46
 חיה'לה Posts: 885
|
הדס היקרה, רפואה שלמה לבניך, ובכלל... גם אם 'נעלמת' לכמה ימים זה לא נורא. מותר לנוח, לעשות הפסקות, ולחזור עם כוחות מחודשים. זה קורה לעיתים גם לי... הצורך בהתנתקות... כיף שחזרת!! חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 06:55
|
תודה בנות על התמיכה. מה שחשוב לי בחיי זה שילדי לא יסבלו מהשמנה כמוני ותודה לאל הם רזים ובריאים. אם החלטנו ללכת על אוכל בריאות ולשמור על חיינו אז כמובן שזה כולל את ילדינו ויש הרבה דברים שהם כבר לא אוכלים כי אני לא מכניסה הביתה ואם בא להם בורקס פעם בחודשיים וחצי אז הם מקבלים אחד מחוץ לבית. לא אופים מגשי בורקס, לא מטגנים צי'פס ואוכלים הרבה ירקות. ילדי רגילים מגיל צעיר לאכול את כל סוגי הירקות ולכן קל לי בבישול, אין אצלי פינוק בבית הכל הולך מבמיה ועד קולורבי, שומר וברוקולי. תענוג אחד גדול שיושבים כולנו ואוכלים מגוון של ירקות. ושוקולד - פעם בשבוע בכריך של יום שישי לבית הספר!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 05:45
|
אהבתי את הגישה החינוכית כל הכבוד זו הדרך  שאפתנית כתב:
הדסוש אהובה זה מאבק שכולנו מתמודדים איתו וכנראה עד סוף ימנו אבל רציתי לחזק את ידיך ולומר לך שלא תרגישי שילדיך מפסידים בגללך. ממש לא!! במקרה הזה הם הרוויחו בריאות כי ממרח שוקולד לכל סוגיו לא בריא ועשית בשכל שלא קנית ושנית, כל המתנות שהם נותנים על הדרך גם אם הילדים אוהבים אותם הרי את יודעת שאחרי שתי דקות התלהבות הם לא מסתכלים על זה יותר ואז את נתקעת עם השוקולד. כשאני הולכת עם ילדי והם מתלהבים ממשהו אני מעלה את הנקודה הזו בפניהם, הם מודעים לזה שאחרי שתי דקות התלהבות הם עוברים לעניין הבא ואני באופן אישי לא מוכנה להיתקע עם דברים מיותרים בבית (ולאו דווקא אוכל) ולכן אנחנו רוכשים בחוכמה לפי מה שצריך ולא לפי מבצעים. אני עושה קניות בשופרסל דיל והשבוע היו מבצעים אחד פלוס שתיים. גם מוצרים שהייתי צריכה לא התפתתי למבצע כי אני לא אוהבת שיש לי סטוקים בבית. זה מעצבן אותי ומפריע לשלווה. בקיצור יקירתי, קונים מה שצריך ותמיד תחשבי על בריאות הילדים, לא להיכנע תמיד לרצונות שלהם, הם ילדים חכמים ואפשר להסביר להם שלא כל מה שנראה יפה ותמים אכן כזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 18:43
|
הדסוש יישר כח!!!! נוטלה ממש מוקש אמיתי.
מקווה שהבריאות חזרה לביתך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 13:31
 קרולין Posts: 6651
|
הדס יקרה, בריאות שלמה לתינוק שלך.
וכן, אין על מירי שלנו והשיטה!
נשיקות
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 11:40
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אחלה מחשבה שאפתנית צודקת חבל להתקע עם דברים מיותרים המשיכי כך בהצלחה בכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 06:57
|
הדסוש אהובה זה מאבק שכולנו מתמודדים איתו וכנראה עד סוף ימנו אבל רציתי לחזק את ידיך ולומר לך שלא תרגישי שילדיך מפסידים בגללך. ממש לא!! במקרה הזה הם הרוויחו בריאות כי ממרח שוקולד לכל סוגיו לא בריא ועשית בשכל שלא קנית ושנית, כל המתנות שהם נותנים על הדרך גם אם הילדים אוהבים אותם הרי את יודעת שאחרי שתי דקות התלהבות הם לא מסתכלים על זה יותר ואז את נתקעת עם השוקולד. כשאני הולכת עם ילדי והם מתלהבים ממשהו אני מעלה את הנקודה הזו בפניהם, הם מודעים לזה שאחרי שתי דקות התלהבות הם עוברים לעניין הבא ואני באופן אישי לא מוכנה להיתקע עם דברים מיותרים בבית (ולאו דווקא אוכל) ולכן אנחנו רוכשים בחוכמה לפי מה שצריך ולא לפי מבצעים. אני עושה קניות בשופרסל דיל והשבוע היו מבצעים אחד פלוס שתיים. גם מוצרים שהייתי צריכה לא התפתתי למבצע כי אני לא אוהבת שיש לי סטוקים בבית. זה מעצבן אותי ומפריע לשלווה. בקיצור יקירתי, קונים מה שצריך ותמיד תחשבי על בריאות הילדים, לא להיכנע תמיד לרצונות שלהם, הם ילדים חכמים ואפשר להסביר להם שלא כל מה שנראה יפה ותמים אכן כזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 05:14
|
הדסי מתוקה כל יום שעובר ואת צולחת את המכשולים הרי זה יום של מדליה והצדעה. והפלייסמנט זה רק פלסטיק................ יום נהדר אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 01:19
|
hadasosh1 חמודה כל הכבוד על האכילה הנורמלית בחוץ זה לא פשוט וצלחת זאת יפה... זכרי בתהליך הירידה מומלץ כמה שפחות ... חצי חינם חולון אף הוא ענקי ויש לו 2 קומות מדרגות נעות מעלית ומבחר שלא נדע כשאנו שם לעיתים אנו הופכים להיות מוניקה חחח ובאשר אליך כל הכבוד שעמדת בפיתוי ולא קנית והאמיני לי שגם הם לא חייבים שוקולד נוטלה וזה לא קשור רק לפחדיך אלא לתזונה נכונה ... ועד שתהיו כולכם בשליטה ותדעו לאכול פעם ב... עדייף שזה לא יכנס כלל הביתה... וזה שהפלייסמנט אצלך בבית שווה או לא זה עניין של מה שאת חושבת כי זה רק תמונה אז עבדי על דמיון מודרך על שוקולד שלא שווה שיקלקל לך וזה חבל ולא שווה וכול מה שיסייע לך להתחזק ואל תשכחי כי שורה תחתונה השוקולד האמיתי לא אצלך... בהצלחה לעוד יום בשליטה סומכים עליך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 00:37
 tutit Posts: 2431
|
תודה נחושה,דובונית אקול'ה,דנדוש,שאפתנית,רבקהל'ה ונילי המקסימות על התמיכה והפרגון-היה כיף לקרוא אתכן גם היום היינו בקניון וישבנו במסעדה ואכלתי נורמאלי בלי לחם ובלי מתוק, ובדרך חזור עצרנו בסופר (הכי גדול בארץ)של חצי חינם בהוד השרון יש בו מדרגות נעות ומעלית מרוב שהוא גדול, בקיצור המבחר שם זה טירוף,דברים שאין באף סופר יש שם-תמיד אנחנו אומרים שזה סופר של שנת 2020 -הקדים את זמנו. איך שאנחנו מגיעים למתוקים קלטתי מליון צנצנות של נוטלה ומעל שלט שמי שקונה מקבל פלייסמנט יפה שלהם לילדים, מיד פניתי שמאלה וברחתי מהאיזור של השוקולדים שלא אתפתה לקנות לילדים,אבל חשבתי לעצמי למה הם צריכים לסבול שיש להם אמא כזאת שמפחדת שיהיה לה נוטלה בבית. סיימנו את הקניות ובדרך החוצה נעמדנו עם הילדים לרגע בקופת מבצעים לבדוק מה יש,ובעודנו מדברים עצרה אמא עם 2 ילדים גדולים והושיטו לבני משהו ואמרו שהם לא צריכים אותו כי הם כבר ילדים גדולים,לא ממש הבנתי מה זה ולקחו לי כמה שניות להבין שזה הפלייסמנט של נוטלה עכשיו הוא מונח פה על השולחן והתמונה של נוטלה קורצת לי מהשולחן אז אני כבר לא יודעת אם היה שווה או לא.... העיקר שעבר עוד יום בשליטה! אוהבת אתכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 00:37
|
מקווה שהילד משתפר בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 12:11
 1103 Posts: 5022
|
הדסוש יקרה ראשית בריאות שלמה ומהירה לפיצפון. ולך כל הכבוד והיקר איזה אופי והכלללללל, בזכות מירי יקירתנו. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|