07/12/2010 17:28
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אורלי יקרה, מבינה ללבך, קשה לראות את הקרובים שלנו והאהובים
שלנו מתבגרים.
בקשר לדיאטה אין הרבה מה לעשות פשוט כל הזמן לדבר לעצמנו
ולנסות ליישם את מה שמירי אומרת
בהצלחה ובשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 12:32
 רבקה Posts: 8411
|
אורלי צהריים טובים בריאות שלמה לסבתך ולבנך היקרים ואת אני בטוחה שרצונך יוביל אותך לאכול מן המותר ןלא לקלקל את מה שהשגת עד כה תהני בחופשתך התמלאי בכוחות וכמובן ששליטה תוסיף לך המון גם במצב רוחך אז בהנאה ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 08:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
אורלי בוקר טוב!!! איחולי החלמה לבנך והרבה בריאות גם לסבתך, אין מה לעשות זה התהליך שעוברים בחיים עם סבא וסבתא וגם עם ההורים, הזיקנה מגיעה לכולם ואין מנוס. את נוסעת לאילת אז תנצלי את זה להתאוררות ומילוי מצברים בכוחות להמשך ההתמודדות עם האשפוז של סבתך. באוכל את כבר יודעת מה לעשות כי עובדה שאת מודעת למצב ומנסה לשפר. אל תחמירי עם עצמך פשוט תעשי את הבחירה הנכונה. את הולכת לפסטיגל את תצטיידי בשקית של ירקות חתוכים, מנסיון גם הקטנים מצטרפים לחגיגה ובסוף מחסלים את השקית. זה עדיף פי מליון על פופקורן מלא מלח!!! תהני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 00:57
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אורלי דריקס חמודה הרבה הרבה בריאות לבן והרבה בריאות וכוחות לסבתא לא קל בטוח לראותה כך אך יחד עם חיזוקים שלכם היא תהיה בסדר כמה שניתן מקווה שנהנת בפסטיגל ולא הגנבת פופקורן לפה... זכרי מסביב יהום הסהר ואני חוצכת סלט את בתק זיפת אז לפחות שימרי על מה את כן יכולה כי את נראת נפלא וחבל להרוס אז לשנס מותניים ולהיות יציבה עד לחלוף הסערה בהצלחה והרבה הנאה באילת אפשר להנות ולאו דווקא מאוכל אותו אפשר לאכול במידה הנכונה ובהתאם לטיפים אנו כאן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 23:56
 נחושה Posts: 6982
|
יקירתי, קודם כל תכתבי לנו וכמה שיותר... זה יעזור לך וירחיק אותך מפיתויים. שנית, בריאות והחלמה לכולם ואת חייבת להיות חזקה ופופקורן או שטויות לא יחזקו אותך אלא שלוש ארוחות מסודרות ברבע שעה בישיבה שתפרגני לעצמך. תעשו חיים בכל הפסטיבלים ותיצמדי לבקבוק מים גדול שיעזור לך בתהליך. חג שמח וחיבוק של תמיכה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 22:30
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יקירתי תרגעי את נראית נהדר, בתקופה לא קלה צריך לשמור רק לא לעלות..... מקוה שתהני באילתותירגעי ותנוחי קצת. לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 20:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
היי אורלי,ראשית הרבה איחולי בריאות לסבתך ולבנך. באשר לפיתויים ולנפילות,הנפילות פה ושם הן חלק בלתי נפרד מהתהליך
אך הכל עניין של שליטה והחלטה אסרטיבית כלפי עצמך שאת אכן שולטת .
לאחר נפילה קומי והתחילי מחדש ללא קיטורים עם ראש מורם וההצלחה מובטחת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 17:36
 dany Posts: 19819
|
היי אורלי קודם כל בריאות לסבתא ולבן.... כן כואב הלב לראות אנשים מזדקנים ומשתנים מול עינינו......... אנשים שהיו חזקים ובסיס המשפחה ולפתע הם נזקקים ותלותיים. ואז כן..... יש אכילה רגשית!!!!!! את מדברת אל עצמך וזה מצויין זו דרך נהדרת. הכוחות נמצאים בך, ההחלטה היא שלך, ואת צריכה לרצות מספיק ולא לוותר, הרי את מחיר הויתור את מכירה ויודעת... דמיון מודרך....... הפופקורן עשוי מפלסטיק...... ובכלל זה ממש לא אסטטי לאכול כך לפני כולם. ובאילת...תבחרי רק דברים מובחרים, אל תפלי על סתם דברים שיש לך בבית ... כמו שמירי אומרת אם כבר אוכלים משהו אז באמת משהו שאין מצב שיש לך אותו בבית. והיתר אפשר לאכול במידה ובתכנון, להיות בפעילות ולחזור הביתה ממש באותו משקל שיצאת ממנו. שיהיה לך בילוי נהדר ובשורות טובות במשפחה. נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 16:41
 אורלי דריקס Posts: 195
|
סבתא שלי מיום 15/11 מאושפזת באסף הרופא וצריכה לעבור לשיקום בנס ציונה ואנחנו כל הזמן סביבה וקשה לי מאוד לראות אותה ככה בבת אחת מזדקנת לנו הלב נקרע.
בנוסף מתן שלי עם וירוס יומיים של שלשולים והקאות ואני כל היום סביבו ועכשיו נתן לי קצת מנוחה מהידיים.
האסון הנוראי שקרה לכולנו בכרמל, פשוט הלב מתמוטט..
ומשום מה עם כל זה שאין לי הרבה זמן לעצמי, קשה לי עם הדיאטה וזה משגע אותי, אני מרגישה שעליתי וזה ממש מציק לי ולא מבינה למה לעזעזל אני שוברת לעצמי מדי פעם את הדיאטה עם איזה וופל עלית שהיה תקוע במקפיא של הילדים ואני באמת שומרת טוב כל היום ושומרת משעה חמש עם נושא הפחמימות ולא מבינה מה קורה לי, אני חייבת לנער את עצמי ולא להתפתות לכלום ממש כמו שתמיד אני.
הערב הולכת עם הילדים לפסטיגל ואעשה הכל לא לגעת בפופקורן ועוד שבוע באילת סוף שבוע עם חברות ומעכשיו אני מדברת עם עצמי שאני חייבת להיות שם בשליטה ולקנות הרבה סוכריות ללא סוכר.
יש לכן טיפים לעזור לי לא להתפתות? תודה רבה לכל מי שקראה עד כה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|