07/12/2010 08:55
 חיה'לה Posts: 885
|
חיוך מהלה היקרה, מזל טוב ליום הולדתך בצירוף כל הברכות הטובות!! כל מה שאת מאלחת לעצמך - שיתגשם לך!! ובכלל, איזו ראייה אופטימית לחיים, פשוט כיף לקרוא. חיזוק חיובי ונפלא לתחילת היום. כל טוב, חיה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 08:52
 רעותה Posts: 869
|
חיוך מהלב ,
המון המון מזל טוב,
וכל הכבוד על התובנות וההוקרה האישית.
תמשיכי כך ותהני מהלמידה לאורך כך הדרך.
חג שמח
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 08:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
מזל טוב חיוך מהלב!!! קראתי את דבריך והם נגעו לליבי, הדרך הארוכה שעברת עד שהבשלת והלמדת לסלוח לעצמך, להסתכל על הטוב שאת עושה בחייך ולא להיות קשה עם עצמך ראויים להערצה. כל שיטה שאת ממציאה ומפתחת שמטרתה לעזור לך להגיע ליעד מסוים ולהתגבר על מכשולים היא בהחלט מתוחכמת ואל תמעיטי בערכה. מה שגורם לך אושר וטוב הרי זה משובח!!! לכבוד יום הולדתך אני מאחלת לך רק ימים טובים, שמה שקרה בגיל 21 ישאר כזכרון ושתזכי רק לאושר ושמחה בחייך!!! מזל טוב ענקי!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 05:04
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
חנה יקירה, ריגשת אותי מאוד בדברייך... גם אני מברכת באופן קבוע כל יום חדש וממתינה בציפיה להזדמנויות, אתגרים, למידה וכל מה שיזמן לי הבוקר החדש. ובכל סוף יום, מודה על מה שהיה ויודעת שעשיתי כמיטב יכולתי. מאחלת לך יומולדת שמח והצלחה בכל מה שאת מאחלת לעצמך נחושה .gif) אמן,אמן ושוב אמן לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 00:43
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיוך מהלב חמודה ריגשת אותי עד מאוד בדבריך יישר כוח על החשיבה החיובית על הסליחה העצמית והכרת התודה המשיי בדרך זו והשמיים הם הגבול ממש ללמוד ממך את הראייה ולהתקדם קדימה תודה על השיתוף ושתמיד תזכי רק בבשורות טובות תודה על הטיפים באוכל ואשמח לדעת איזה מעדן את אוכלת וכמובן יום הולדת שמח הרבה אושר הנאה עושר בריאות וכל שתרצי לו יהיי בהצלחה בכל מזל טוב דובוני אכפת לי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 23:43
 נחושה Posts: 6982
|
חנה יקירה, ריגשת אותי מאוד בדברייך... גם אני מברכת באופן קבוע כל יום חדש וממתינה בציפיה להזדמנויות, אתגרים, למידה וכל מה שיזמן לי הבוקר החדש. ובכל סוף יום, מודה על מה שהיה ויודעת שעשיתי כמיטב יכולתי. מאחלת לך יומולדת שמח והצלחה בכל מה שאת מאחלת לעצמך נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 17:19
 dany Posts: 19819
|
חנה יקירה ריגשת אותי מאד. המקום בו את מוצאת את עצמך מפרגנת לעצמך הוא מקום כה חשוב בדרך להחלמה. ללכת לישון בידיעה כי היום עשית מעשים חשובים וטובים למענך ...... מביא את השינה הטובה ביותר. המון המון ברכות מזל טוב ליום הולדת, שתזכי לעוד שנים רבות יפות טובות ובריאות......... ואכן אי אפשר לברוח מהעצב בחיינו. אך האושר הנפלא שיש בכל יום חדש שמגיע אלינו. ביטאת את זה ממש בשלמות. יקירתי כל טוב ובאמת בבריאות ושמחות. דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 16:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה ראשית מגיע לך המון מזל טוב. תוכן דברייך מחממים את הלב,ברגע שאנו אוהבים את עצמינו ושלמים עם כל אשר
אנו עושים אנו מסוגלים גם לתת ולהועיל לסביבה.
יישר כח והמשיכי בדרכך המאירה פנים ועושה רק טוב לעצמך ולאחרים.
תהני מחגיגת יום ההולדת והצלחה מחר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 16:08
 אשירה Posts: 4292
|
חיוך מהלב יקרה, דברייך נוגעים ללב, אבל ראשית מזל טוב ענק ליום הולדתך!!! היכולת שלך להעריך ולהודות על כל הדברים הטובים הם דוגמה ומופת לכולנו. תהני ותחגגי היום ובאמת אנחנו לא זקוקים לאוכל כדי להיות מאושרים.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 16:03
 רבקה Posts: 8411
|
חיוך מהלב המון מזל טוב ליום הולדתך יום חג לך היום תשמחי, תכייפי ותהני כל הכבוד לך מילותיך שתארת בכתיבתך אכן לדעת לסלוח לעצמך זה להצליח בכל עשייה בטוחה שגם את הארוחה החגיגית הערב תעברי בהצלחה ושוב ברכות ושכל משאלותייך יתגשמו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 15:56
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
לכולם/ן אני רוצה לומר לכם, כי לגבי דידי כל יום הוא יום חדש. כשם שאני מודה לאל על כך שאני פקחתי את עיניי ויכולה לעמוד על הרגליים ולעשות כל מה שאני רוצה, כך אני מתחילה מחדש את הנושא של אוכל נכון ובריא. אמנם לא כל יום אני עומדת בכל המשימות שלי, אך הדבר נכון גם לגבי דברים אחרים. בכל מקרה בסופו של יום אני יודעת לטפוח לעצמי על השכם על מה שהצלחתי לעשות ועל מה שהצלחתי לקדם. אם מדובר ביחסי אנוש ששיפרתי, אם מדובר בענייני עבודה שקידמתי, וכמובן אם עמדתי בתוכניותי לגבי האוכל ומה אוכל במשך היום. אני יודעת שאיני מושלמת בשום נושא, אבל למדתי במשך השנים לסלוח לעצמי גם על "פשלות" וגם על אי הצלחות. כשאני במיטה בלילה לפני הרדמות אני בוחרת שלושה דברים טובים שקרו לי במשך היום, לפחות שלושה אם לא יותר ומודה לבורא עולם על שאיפשר לי, על שיכולתי לעשות טוב למישהו בעולם, על שיכולתי לתרום למישהו אפילו חיוך ובעיקר אני אומרת לעצמי חנה, היום היה מוצלח כיון שיכולתי לעשות עבור אחרים ועבור עצמי ולא הייתי זקוקה לעזרת איש. היום זה יום הולדתי ועל אחת כמה וכמה. אני אמנם יוצאת עם בעלי היקר לא. ערב אבל מראש אני יודעת שאין קינוחים ולא רק משום שמחר יום ג' אבוא למעמד השקילה, אלא שאני רוצה שתהיה לי פחות ופחות השתוקקות ל"מתוק" וקינוחים בכלל. לא תמיד כוס תה צמחים זה הפתרון לעיתים זה גם קפה הפוך אבל אותו רעיון. סוכריה ללא סוכר עושה לי מתוק, ולעיתים במקרי חירום אני לוקחת לי גביע גבינת עיזים 5ֵ מכניסה לתוכה קצת אבקת קקאו שהיא מתוקה ומערבבת ואוכלת. אני מדמה לעצמי שמדובר בשוקולד חם על גלידת וניל, והרבה פעמים הדימוי עוזר לי ואחרי קופסה כזו אין לי צורך יותר במתוק.
אלה הן שיטות אולי לא מתוכחמות אבל לבטח זה עובד והעיקר שיש פחות קלוריות בגוף. ומחר, מחר יום חדש וצריך לעבור אותו בשלום הכי טוב שאפשר. ואחרי שאני חוזרת מכמה שעות עם התאומות נכדות שלי ואני מאד עייפה אך מאושרת, אני בהחלט יכולה להודות לאל על כל הטוב שנתן לי בעולם הזה.
גם אני ידעתי ימים קשים ביותר בחיי ולא מעטים, הימים האלה קשים לכולנו וכשאני רואה הלוויה צבאית או משטרתית לצורך העניין זה אותו דבר, זה ישר לוקח אותי לימים אפלים בהם הייתי בקבורת בעלי הראשון כנערה צעירה בת 21 ואחרי שנה היו שוב הלוויות צבאיות כי העבירו את כל החללים למקום קבורה קבוע וזה לא רק פיסית לפתוח להעביר גופה אלא גם פתיחת הפצעים שעדיין לא הגלידו בין כה וכה. קשה אך מה לעשות חייבים להמשיך הלאה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|