06/12/2010 23:25
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
אשירה יקרה קודם כל ברכות לאסף מזל טוב ורק אושר ושמחה.. ובנוגע למוניקה........ כל הכבוד לך שעברת וצלחת את השורות והמדפים הקורצים...... מה טוב שיש לנו סיפור להתחבר אליו ואיתו בהומור לצלוח מכשולים וקשיים. נשיבוקים דני
דני אהובה, תודה לך, הנה תראי איך מירי ואתם מלווים אותי במשך כל שעות היממה, ובכל מיני סיטואציות אני נזכרת בסיפורים של מירי או בתובנות שלך ושל שאר החברות, וזה עוזר!!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 23:13
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד אשירה...... ממש הפנמת את החומר הנלמד.... גאה בך והמון הצלחה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 21:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
אקורדיאון כתב: חחחחח כל הכבוד אשירה,אני גם עם להכיר היטב את המדפים מאז הסיפור נזכרת בכל פעם שללא סיבה אני מגיעה למדפים הלא רצויים.
העיקר שיהיה המון מזל טוב ואיזהו גיבור הכובש את ייצרו. תודה, יפה שלי!!! יישר כח יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 17:21
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקרה קודם כל ברכות לאסף מזל טוב ורק אושר ושמחה.. ובנוגע למוניקה........ כל הכבוד לך שעברת וצלחת את השורות והמדפים הקורצים...... מה טוב שיש לנו סיפור להתחבר אליו ואיתו בהומור לצלוח מכשולים וקשיים. נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 16:09
|
אקורדיאון כתב:
חחחחח כל הכבוד אשירה,אני גם עם להכיר היטב את המדפים מאז הסיפור נזכרת בכל פעם שללא סיבה אני מגיעה למדפים הלא רצויים.
העיקר שיהיה המון מזל טוב ואיזהו גיבור הכובש את ייצרו.
תודה, יפה שלי!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 16:03
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חחחחח כל הכבוד אשירה,אני גם עם להכיר היטב את המדפים מאז הסיפור נזכרת בכל פעם שללא סיבה אני מגיעה למדפים הלא רצויים.
העיקר שיהיה המון מזל טוב ואיזהו גיבור הכובש את ייצרו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 16:00
|
רבקה כתב:
אשירה יקירתי את פשוט גדולה אין עליך אהבתי את תיאור התנהגותך את פשוט משתבחת עם הזמן , נפלא ורוצה לברך את בנך בברכת מזל טוב ליום הולדתו אני בטוחה שגם ההכנות לארוחה יהיו בהתאם לצרכייך והיתר את בטוחח תעמדי בפיתויים פשוט כל הכבוד לך נשיבוקים
תודה, מתוקה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 15:53
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקירתי את פשוט גדולה אין עליך אהבתי את תיאור התנהגותך את פשוט משתבחת עם הזמן , נפלא ורוצה לברך את בנך בברכת מזל טוב ליום הולדתו אני בטוחה שגם ההכנות לארוחה יהיו בהתאם לצרכייך והיתר את בטוחח תעמדי בפיתויים פשוט כל הכבוד לך נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 15:34
|
בדרכי הבייתה מחוג חרוזים נכנסתי לאיזה סופר שאני קונה בו לעיתים מאוד רחוקות ולא מכירה בעל פה את מיקומם של המצרכים. נזקקתי למצרכים ספורים כדי להתחיל לארגן את ארוחת יום ההולדת של אסף בני היקר, שימלאו לו החודש עשרים וחמש שנים. מאחר וכפי שאמרתי אינני מכירה את מיקום המצרכים, נאלצתי לעבור בשבילים כדי לחפש, ואז הגעתי למדפים של השוקולדים והעוגות. כעת שתבינו, זה לא שחשבתי או התכוונתי לקנות משהו מהמדפים הללו, אבל באופן אוטומטי נזכרתי בסיפור של מירי על מוניקה, חייכתי לעצמי ואמרתי, בלב כמובן כדי שלא יחשבו שאני טרלללה, אמרתי עוד מעט מוניקה, אנחנו כבר גומרים מוניקה, עוד כמה דקות ואנחנו יוצאים מפה והולכים לאכול ארוחת צהריים נהדרת של חזה עוף, קלח תירס, סלט כרוב וקולרבי, וכך בחיוך סיימתי את הקניה.
אז תודה למירי שבזכותה הכרתי את מוניקה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|