08/12/2010 07:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
תמיד שמחה לעזור!!! כייף לדעת שהטיפים האלה מועילים גם לכן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 02:40
 tutit Posts: 2431
|
מייקי כל הכבוד שחזרת למסגרת והפסקת לאכול בחוץ.... ושאפתנית תודה על הטיפ הנהדר את ממש מחוננת ונותנת השראה לכולנו גאה בך על הסירוב לעוגת יומהולדת-אכן אסרטיביות טהורה. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 00:49
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אהבתי את הטיפ תודה שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 17:18
 dany Posts: 19819
|
בנות אתן ממש סמל ודוגמא לאסרטיביות. כל הכבוד עם מוטיבציה כזו אין מצב שלא תהיינה תוצאות נפלאות. הצלחה ונשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 15:08
|
לא תאמיני אבל גם היום נגשו אלי עם מגש גדול של עוגה, חבר לעבודה חגג יום הולדת, הוא ניסה לשכנע אותי לטעום אמר לי תראי איזו עוגה מושקעת יפה וממש עושה חשק למה שלא תטעמי אפילו חתיכה קטנה. פשוט חייכתי והסברתי לו שהיום לא יום שישי, הוא לא הבין מה אני רוצה אז אמרתי לו שחתיכת עוגה אם כבר אני אוכלת אז זה ביום שישי וכמה שזכור לי היום יום שלישי אז תודה אבל לא. הוא חייך והלך, כבר לא ניסה לשכנע. את רואה יקירתי, זה עובד!!! מייקי כתב:
שאפתנית יקרה את כול כך צודקת זה באמת כבר מגעיל הכמויות של העוגות העוגיות במשרד . ולקחתי בשמחה רבה את הטיפ של בנושא המתוק של יום שישי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 13:58
 Bמאיה Posts: 118
|
שאפתנית יקרה את כול כך צודקת זה באמת כבר מגעיל הכמויות של העוגות העוגיות במשרד . ולקחתי בשמחה רבה את הטיפ של בנושא המתוק של יום שישי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 08:20
|
הי מייקי, אני מבינה לליבך באיזה קושי את מתמודדת כל יום בפיתויים שמקיפים אותך במקום העבודה. אני רוצה לומר לך שגם אצלי בעבודה לא חסרים פיתויי שוקולד, עוגיות, עוגות וכמובן "הלהיט העכשוי" הסופגניות. פשוט תחליטי שאת אוכלת את המתוק שלך ביום שישי והיום זה לא יום שישי!!! אף אחד בעבודה לא יכול לפתות אותי או להציע לי כי פעם פעמיים הודעתי שאני אוכלת את פרוסת העוגה שלי ביום שישי והיום לא יום שישי אז אני לא נוגעת. כבר שאלו אותי לא פעם איך אני עומדת בזה ואני פשוט מסבירה שאצלי בראש יום שישי זה יום המתוק ולא בשום יום אחר. תעבדי על עצמך ותראי שלאט לאט כל הפיתויים האלה נעלמים מהעניים, את תעברי לידם ולא תרגישי בקיומם. זה הכל בראש ובהחלט ניתן לעבוד על זה. לפעמים מרוב שרואים את הכמויות הללו זה כבר מגעיל וממש לא עושה חשק!!! הזמינות והזילות הזו באוכל לא מפתה בכלל!!! בהצלחה!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 00:37
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מייקי חמודה אכן אצל מירי יש לנו מקום שפוי לפרוק בו ולהתחזק כל יום מחדש אז המשיכי בעשייה והמודעות כי רק כך מצליחים את יכולה בהצלחה אנו איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 23:22
 נחושה Posts: 6982
|
מייקי יקירה, הפיתויים לא נמצאים רק בהייטק אלא בכל מקום כל הזמן. אכן אין כמו תרגול שיעורי הבית בפקולטה של מירי ואנו כאמור כבר יודעות דבר או שניים ונשאר לנו רק להקפיד ולהתמיד. כל הכבוד שלעת עתה ירדת ממסעדות ואוכל בחוץ,שיהיה המשך שבוע בשליטה ובהצלחה
נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 17:24
 dany Posts: 19819
|
היי מייקי המירוץ הוא חלק מחיינו ואכן צריך ללמוד איך לנתב את החיים למסלול שמתאים לנו ......ש אם לא כן......... השומן קורץ לנו ורק רוצה להתיישב עלינו לנצח. טוב שהבנת זאת ממש מהר.... ואת עושה את הדברים הנכונים. והחוג של מירי שומר עליך........ מאחלת לך הצלחה נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 16:13
 אקורדיאון Posts: 16381
|
היי מייקי ,אכן המרוץ לחיים,כאן הפינה השפויה ולכן שובי לכתוב . שמחתי לקרוא שהפסקת עם אוכל בחוץ כיוון שגם במידה ושומרים מדובר תמיד
ביותר מאשר אוכל ביתי,אבל הנה מה שעולה מהר יורד מהר וחזרת להכנת תבשילי בבית,
האמיני לי זה חלק לא מבוטל מההצלחה.
פיתויים תמיד יהיו סביבנו ונאלץ להתמודד לעמוד בחירוף נפש ולא ליפול למוקשים הללו.
המשיכי להיות איתנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 15:57
 רבקה Posts: 8411
|
מייקי כייף לפגוש אותך שוב כאן חזרת לשוונג במלוא המרץ ומקווה שהמרץ כאן בפורום תורם לך הרבה חיבוק לעידוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 15:38
 אשירה Posts: 4292
|
מייקי יקרה, קשה כאשר חשופים כל הזמן לפיתויים וכל הכבוד לך על היכולת להתאפק. אכן החוג של מירי שומר עלינו.
בהצלחה בהמשך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 15:24
 Bמאיה Posts: 118
|
חזרתי לעבודה אחרי חצי שנה בחופשת לידה . לא היה פשוט בכלל ,נכנסתי למרתון של להיות אמא לרוץ לעבודה לדאוג שיהיה לי אוכל מוכן תמיד,כי אחרת זה פשוט אסון בהתחלה הלכתי למסעדות שהבנתי שעליתי קילו וחצי בשבוע נבהלתי ומיד חזרתי להביא אוכל מהבית . אז לשמחתי ירדתי אותם שבוע אחרי . מאד קשה בהייטק לשמור על דיאטה עוגיות ,סופגניות ,כול רגע חוזר מישהו מחו"ל עם שוקולדים פשוט נורא. מזלי הגדול שיש לי (לכולנו)את החוג של מירי שאני יודעת שכול יום רביעי בוקר יש שקילה. מירי תודה תודה תודה בלעדייך הייתי מאבדת שליטה ואוכלת את כול המתוקים במשרד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|