11/12/2010 08:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
מצחיקולה את דני ככה ... הזכרת לי את השיר למה ככה הגדולים שואלים ושואלים ...... אקו מוסיפה לכל מה שנאמר יחד אנו ננצח במלחמה הזאת כי קל יותר להיות יחד מאשר לבד.. ולכולנו בהצלחה במשימה העשייה הירידה והשמירה... רק שנצחק.... ואכן יחדיו כזה,באמת הנצחון מובטח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 08:54
|
dany כתב:
רגע רגע תני להתמקם.........חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: בנות באמת עם כל כך הרבה פירגון תמיכה ועידוד באמת דרכי סלולה . אני מרשה לכולכן לשבת על כתפי ולא לרדת.
תודה לכן יקרות . חחחחח איתך באמת יש לי בעיה כי אני עוד לא ירדתי מהכתפיים שלך מה עושים ?צריך להתחלף מידי פעם. בסוף נהפוך כולנו לאקרובטיות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 08:19
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצחיקולה את דני ככה ... הזכרת לי את השיר למה ככה הגדולים שואלים ושואלים ...... אקו מוסיפה לכל מה שנאמר יחד אנו ננצח במלחמה הזאת כי קל יותר להיות יחד מאשר לבד.. ולכולנו בהצלחה במשימה העשייה הירידה והשמירה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:20
 dany Posts: 19819
|
כן יקירתי אני מכירה את החומר הזה מלפני ולפנים........אך הפגישה עם טלי ממש הציפה אותי........... ומה לומר זה לעיתים כל כך מעצבן אותי.......... למה????? אבל יש דברים שאין למה........ שהייתי ילדה הייתי מנדנדת לאבא שלי למה למה והוא היה מעצבן אותי עם התשובה ככה...................
רבקה כתב:
dany כתב: בנות יקרות עם כזו רוח עידוד איך אפשר לא להצליח? צודקת יקירה דני'לה אני זוכרת את מירי בהרצאותיה תמיד אמרה יש לי בחוגים רופאים,פרופסורים אנשים בעלי דרגות וידע רב בכל ומה שנוגע לאוכל הם ממש "הבלים" איזה כוח על יש לאוכל זה לא יאומן וטלי הפעם לא תשנה כיוון כך היא תישאר בכוחותיה ובכוחותינו ופרגונינו זה לא יאומן המהפך שחל בה, מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:17
|
רגע רגע תני להתמקם.........חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב:
בנות באמת עם כל כך הרבה פירגון תמיכה ועידוד באמת דרכי סלולה . אני מרשה לכולכן לשבת על כתפי ולא לרדת.
תודה לכן יקרות .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 05:30
|
בנות באמת עם כל כך הרבה פירגון תמיכה ועידוד באמת דרכי סלולה . אני מרשה לכולכן לשבת על כתפי ולא לרדת.
תודה לכן יקרות .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 20:57
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
בנות יקרות עם כזו רוח עידוד איך אפשר לא להצליח?
צודקת יקירה דני'לה אני זוכרת את מירי בהרצאותיה תמיד אמרה יש לי בחוגים רופאים,פרופסורים אנשים בעלי דרגות וידע רב בכל ומה שנוגע לאוכל הם ממש "הבלים" איזה כוח על יש לאוכל זה לא יאומן וטלי הפעם לא תשנה כיוון כך היא תישאר בכוחותיה ובכוחותינו ופרגונינו זה לא יאומן המהפך שחל בה, מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 18:51
|
בנות יקרות עם כזו רוח עידוד איך אפשר לא להצליח?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 17:20
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן כך והכי חשוב להגיע ליעד ולשמור..........זו המשימה הגדולה ביותר  נו נו ספרי לי על זה ,זאת בדיוק הסיבה שאני מתחייבת לעצמי וכלפי הפורום ,מלחמת השמירה לטעמי היא הקשה ביותר.אבל יחד משוכנעת שזה יקרה. נשיבוקים.
המון הצלחה אקו יקירתי את במסגרת וזה הכי חשוב ,זה נכון שלשמור קשה מאוד כי כשיורדים אז יש תחושה שהכל כבר בסדר ואפשר לנוח וזה כל כך לא נכון מי כמוני יודעת ואז זה עולה ובגדול. אבל אנחנו כאן בשבילך תפני לפורום בכל פעם שאת מרגישה חלשה מול האוכל לקחתי את זה השבוע מההרצאה,ואעשה את זה סופשבוע מקסים נישוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 17:09
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: גם אני לא נגעתי בסופגניות..................... או כבר שכחנו אנחנו בהתחייבות לקראת פורים.
אקח בחשבון.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 16:54
|
ענת כתב:
גם אני לא נגעתי בסופגניות..................... או כבר שכחנו אנחנו בהתחייבות לקראת פורים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 16:15
 ענת Posts: 3849
|
גם אני לא נגעתי בסופגניות.....................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 16:05
|
תודה שאפתניתי את מרגשת אותי כרגיל אין כמו להיות כאן וכפי שכתבתי זה חלק נכבד בשינוי היחד הזה כאן מחזק אותי .כן בהחלט שאני נחושה הפעם,לא עוד!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 15:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו אהובה אני שולחת לך חיבוקים וחיזוקים. אני בטוחה שעם הנחישות, העשיה וההתמדה שלך זו אכן הפעם האחרונה. מכאן נשאר לך רק לצמוח. לא מביטים לאחור וכמובן שאת לא חוזרת לשם אין סיכוי ואת זה אני רואה מהחוזק הנפשי והרצון העיקש שלך וכמובן מהתמיכה שתקבלי מאיתנו. אין חזרה, יש רק קדימה!!! אוהבת, שאפתנית. אקורדיאון כתב:
יקרה שלי את כרגיל יודעת לקלוע בול ולרגש אותי,ראשית איך את אומרת אין מקריות. באשר לשאלה הרטורית הזאת ,היא מנקרת בי כל חיי באשר לאוכל מפגרת הוא הדבר היחידי שמסוגל לשלוט בי,
לא שזה מנחם אבל הסתכלי סביבך כמה נמצאות באותה סירה.
אבל את יודעת הנחמה שלי היא היכולת להודות ולהתמודד מבלי לשחק פינוקיו וגם אפקט האקורדיאון לא שבר אותי
במהלך השנים וכאן המקום לתת למירי הרבה מאוד קרדיט העידוד התמיכה המסגרת הותירו אותי גם כשהתפתחתי יפה ועליתי
מול עיניה לא ויתרה לי בדרך שלה ועל כך אני מודה לה מעבר לחברות שלנו.
אך הפעם כפי אמרתי לך ולרבקוש הפעם הבטחתי שלא עוד זו תהה הפעם האחרונה מכאן אעשה הכל למען השמירה והפעם זה
שונה בזכותך ובזכות שכמותך בפורום הזה.
אכן אנחנו נשמור בקנאות האחת על השניה והרווח הנקי שהרווחנו חברות יוצאת דופן.
מליון נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 13:41
|
אשירה כתב:
dany כתב: מקסים!!! אתן ממש מחוברות באיפוזיה  בהנאה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 13:13
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
מקסים!!! אתן ממש מחוברות באיפוזיה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 12:18
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 08:30
|
יקרה שלי את כרגיל יודעת לקלוע בול ולרגש אותי,ראשית איך את אומרת אין מקריות. באשר לשאלה הרטורית הזאת ,היא מנקרת בי כל חיי באשר לאוכל מפגרת הוא הדבר היחידי שמסוגל לשלוט בי,
לא שזה מנחם אבל הסתכלי סביבך כמה נמצאות באותה סירה.
אבל את יודעת הנחמה שלי היא היכולת להודות ולהתמודד מבלי לשחק פינוקיו וגם אפקט האקורדיאון לא שבר אותי
במהלך השנים וכאן המקום לתת למירי הרבה מאוד קרדיט העידוד התמיכה המסגרת הותירו אותי גם כשהתפתחתי יפה ועליתי
מול עיניה לא ויתרה לי בדרך שלה ועל כך אני מודה לה מעבר לחברות שלנו.
אך הפעם כפי אמרתי לך ולרבקוש הפעם הבטחתי שלא עוד זו תהה הפעם האחרונה מכאן אעשה הכל למען השמירה והפעם זה
שונה בזכותך ובזכות שכמותך בפורום הזה.
אכן אנחנו נשמור בקנאות האחת על השניה והרווח הנקי שהרווחנו חברות יוצאת דופן.
מליון נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 08:16
|
אקו יקירתי מיום רביעי יש בי מחשבה כל כך טורדנית שאני חייבת להביע אותה........ ואני יודעת שכבר אמרו זאת אלפי פעמים , אך דווקא אחרי שפגשתי אותך זה מנקר בי קשות קשות......... איך יכול להיות , ממש לא מתקבל על הדעת, פשוט מעצבן, שנשים חזקות, אסרטיביות, מלאות מרץ, מגיעות להישגים אדירים במקומות עבודה, במקצועות לא פשוטים, מנחות עוד אנשים, מנהלות מחלקות, דואגות למאות משפחות, ועוד ועוד ועוד................ אוף כמה זה מרגיז, שמגיע למקום הזה של דיאטה ושמירה על המשקל, הופכות להיות כאלו רכיכות....... אסקופות נדרסות, למה?????????????? מה יש שם באוכל הזה שהופך אותן לכל כך חלשות ..... אומללות.......... וחסרות מוטיבציה, איך אי אפשר להעביר את עוצמת הכוחות למקום הזה? אני יודעת שאלו שאלות ממש רטוריות וללא תשובות הגיוניות....... לא מחכה לתשובה ...... רק להוציא את התסכול!!!!!!!!!!!!!!! ואת יקירתי ממש העלת לי את הסוגיה הזו.............. את תצליחי לשמור......... כי אנחנו נשמור אחת על השניה......... ואולי בגלל זה נפגשנו וזה היעוד שלנו ביחד, אולי???????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 06:32
|
dany כתב:
אכן כך והכי חשוב להגיע ליעד ולשמור..........זו המשימה הגדולה ביותר  נו נו ספרי לי על זה ,זאת בדיוק הסיבה שאני מתחייבת לעצמי וכלפי הפורום ,מלחמת השמירה לטעמי היא הקשה ביותר.אבל יחד משוכנעת שזה יקרה.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|