|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/12/2010 09:06
 לביאה Posts: 402
|
כאן כבר עבר יותר מחצי יום. העייפות משפיעה עליי כל כך לא טוב, שאני סופרת כל שעה ושעה, מחכה להגיע לערב, קצת לנוח... ובכל זאת, את החצי הראשון של היום אני מסכמת בהצלחה, באכילה שפויה, בריאה, מדודה. מתחילה מהתחלה. לתינוקת המתוקה קוראים הדר. אם הייתי יודעת לישון יותר טוב (למשל, לישון בשעות הבוקר) היה הרבה יותר טוב. יש לי כל כך הרבה מה לכתוב. נושאים שלכאורה לא קשורים לדיאטה, אבל כן קשורים לאכילה רגשית. זה יבוא בהמשך  הפורום כאן הוא כרגע "חיי החברה" שלי. אני לא יוצאת מהבית כמעט אבל אני ייצור חברתי. חייבת חברה. זקוקה לאנשים סביבי. אז מעבר לכל הסיבות המוכרות והברורות להשתתף בפורום - אני מצרפת עוד סיבה - כי ככה אני מרגישה מחוברת לעולם, לאנשים, לנשים. אם אני מצליחה למצוא כמה דקות של כתיבה בפורום, סימן שעשיתי למען עצמי, משהו קטן. השבועות יעברו ומרווחי הארוחות של הדר יגדלו בלילה (אני מאמינה) ואני ארגיש שאני חוזרת לעצמי. בנתיים אני מנסה להיאחז בדיאטה כעוגן - להוכיח לעצמי שלמרות העייפות והקושי של ההתחלה - יש לי במה להתגאות.
ייקח לי עוד קצת זמן ואני אמצא כוחות גם להגיב למה שחברות אחרות כותבות בפורום... בהצלחה לכולנו, שיהיה המשך יום שפוי ורגוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|