07/12/2010 00:24
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אפילה ונינוש אתן במסגרת במודעות והשמיים הם הגבול העבר עבר העתיד עוד לפנינו אז יחד נתמקד בהווה ננגב פירורים נשנס מותניים וקדימה לשמירה הדוקה בלי תירוצים צמוד לתפריט אתן יכולות בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 20:18
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
נינוש יקרה שלי שולחת לך חיבוקים ואת אהבתי הכול יהיה בסדר המשך חג שמח כמה שאפשר
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 16:16
 אקורדיאון Posts: 16381
|
EFF כתב:
נינוש מתוקה, קודם כל מהכרותי איתך, את נראית מצויין גם עם קצת עודפים.... תהנו בירושלים. גם אני במרדף אחרי 5 ק"ג מיותרים. בינתיים 1 למעלה 1 למטה. לא הולך.... גברת אפי גם את נראית מצויין ולפחות קילו לכאן ולכאן ולא עשרות שכידוע זה יכול לקרוא לפני שנבין מה קרה. בקצב שלך והכל יבוא על מקומו בשלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 15:13
 EFF Posts: 6412
|
נינוש מתוקה, קודם כל מהכרותי איתך, את נראית מצויין גם עם קצת עודפים.... תהנו בירושלים. גם אני במרדף אחרי 5 ק"ג מיותרים. בינתיים 1 למעלה 1 למטה. לא הולך....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 14:21
 dany Posts: 19819
|
נינוש יקרה על מה שקרה אין טעם לבכות........מה זה יעזור????? להביט קדימה בנחישות, מעכשיו את עושה ממש לפי הספר..... עומד לפניך סופ"ש עמוס ודי מפתה, כך שכדאי בימים האלו ממש ממש להקפיד!!!!! המון המון הצלחה. נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 11:37
 רבקה Posts: 8411
|
נינושקה בהצלחה וכל בקשתך הלוואי ותתגשם יום נעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 11:33
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נינושקה את ניראת עשר אל תתני לחמש קילו לקלקל לך את מצב הרוח קילו יותר קילו פחות קחי הכל בפרופרציות אין לי ספק שאת יכולה לצאת מהמצב שאת על המקום בלי לחץ הכל יסתדר אוהבת רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 11:08
|
דפי כתב:
נינוש יקרה. טוב ששתפת אותנו כי כולנו נעזור לך לצאת מהמצב. ראשית זכרי , אם נופלים , קמים מנקים את הברכיים וצועדים קדימה. שנית תעיפי מהבית את כל האוייבים. בהצלחה דפי. אכן ,נופלים על כל אוייב שמצוי בבית,לכן כדאי להעיפם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 08:28
 דפי Posts: 1126
|
נינוש יקרה. טוב ששתפת אותנו כי כולנו נעזור לך לצאת מהמצב. ראשית זכרי , אם נופלים , קמים מנקים את הברכיים וצועדים קדימה. שנית תעיפי מהבית את כל האוייבים. בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 08:27
 שאפתנית Posts: 8392
|
נינוש אני שולחת לך כוחות וחיזוקים להמשך השבוע. אני בטוחה שאחרי הפיצוחים את בשליטה מוחלטת ומכינה את עצמך לסופשבוע של בילוי והנאה. מקווה שהשקילה השבוע תהיה לרוחך. בהצלחה בהמשך!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 08:26
|
נחושה כתב:
נינוש בוקר טוב, אל תחמירי עם עצמך. היום יום חדש, הגשם המבורך הכניס לנחיריים וללב נשימה חדשה וארוכה מה שחשוב הוא מהבוקר והלאה לתוך הסופשבוע... מים, תה, בלי פחמימות מחמש..יו נואוו.. יום נפלא לך ולכולנו ובהצלחה בשקילות נחושה תודה רבה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
נינוש יקירה נפלת ולא חשוב על מה,סיגרי פרק והתחילי לרוץ על המסלול השפוי. הכיני עצמך לסוף השבוע,החליטי שאת נהנית מהכל למעט האוכל.
החמישה הללו יעופו בקצב שלך.כדאי להעמיד לעצמך תאריך יעד כדי שתהה מטרה
אולי ישפיע.בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
 נחושה Posts: 6982
|
נינוש בוקר טוב, אל תחמירי עם עצמך. היום יום חדש, הגשם המבורך הכניס לנחיריים וללב נשימה חדשה וארוכה מה שחשוב הוא מהבוקר והלאה לתוך הסופשבוע... מים, תה, בלי פחמימות מחמש..יו נואוו.. יום נפלא לך ולכולנו ובהצלחה בשקילות נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 08:12
 נינוש Posts: 1442
|
אחרי הימים הלא קלים שעברנו כולנו הגיע היום בבוקר, כבכל בוקר אני קמה לצעידה היומים וגשם מתחיל, השותפה שלי שולחת לי הודעה גשמי ברכה, כלומר לא צועדים, בימי החנוכה שעברו אירחתי כמה פעמים ולא נגעתי בלביבות, של שלא רציתי אלא הנחתי אותם רחוק ממני והם נחטפו בהרף עין, והסופגניות ממש לא בשבילי (משכנעת את עצמי) ועל מה נפלתי פיצוחים , מצאתי את עצמי זוללת בלי הכרה פיצוחים, אנחנו לא בית של פיצוחים אבל בטעות קנינו. השקילה שלי היא ביום רביעי, מקווה לפחות להשאר על המקום כי ביום חמישי נרשמנו לחמשושליים כלומר סוף שבוע מיום חמישי של תיירות בירושלים (בטח בטח מסעדות שווקים והכל הכל) והחמישה קילו המיותרים לא עוזבים אותי ממש נדבקו עלי במקומות הלא נכונים, זהו חברים שיתפתי אותכם בצרות הקטנות (פרופורציות אמרנו) והיידה לדרך הישר. מקווים לטוב ביותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|