הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סמויה יקרה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/12/2010 13:25

dany
dany
כן, האוכל ממש לא פותר בעיות גב וכאבים....להיפך הוא רק יכול להוסיף עוד מכאוב וצער
זוכרת.....מים........ אולי רישום........ ויום שלישי את נשקלת אז מוטיבציה..........
אוהבת
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2010 13:14

שאפתנית
שאפתנית
אבל עכשיו את עלית על הגל, התחלת דרך חדשה וכל זה מאחוריך. בקרוב לא תרגישי כאבים וכמובן שלא מתנחמים כבר באוכל.
הסמויה כתב:
דני
אלו בשורות נפלאות כי הירידה במשקל תביא להן גם בריאות
גם לבת שלך וגם לנכדה שלך
לי היה מאוד קשה
גם כואב לי הגב וגם כל הגוף חלש
ואיפוא התנחמתי? איפוא שלא צריך
באוכל
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2010 10:43

אלו בשורות נפלאות כי הירידה במשקל תביא להן גם בריאות
גם לבת שלך וגם לנכדה שלך
לי היה מאוד קשה
גם כואב לי הגב וגם כל הגוף חלש
ואיפוא התנחמתי? איפוא שלא צריך
באוכל
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2010 10:40

שאפתנית
שאפתנית
כל שנשאר לי זה לחבק אתכן חזק. לאחל המון הצלחה וסבלנות לשתיים כי אני בטוחה שהן תראנה תוצאות יפות ובמהרה.
מסרי להן בהצלחה, כולנו איתן ונשמח להתעדכן מידי פעם לעודד ולתמוך בשעת הצורך הרי כולנו משפחה אחת גדולה שנאבקת באותה "מחלה".

dany כתב:
הלוואי אמן....... ישבנו ובדקנו BMI כולל עם הנכדה ונראה שהיא כרגע מוכנה למאמצים...... מקווה שתיהיה לה השבוע ירידה ואז זה יתן לה מוטיבציה הלאה......
חברה של ביתי עברה ביום רביעי קיצור קיבה..... והיא מאד ניסתה להשפיע עליה לדחות וללכת איתה לקבוצה שהרי בכל מקרה תצטרך לשמור...... לא עזר.. אני חושבת שלבת שלי נפל האסימון למרות שהיא בכלל לא במקום של החברה ממש לא, וזוכרות שיש לה את המחלה שלה שסיפרתי לכן אז היא מקבלת קורטיזון וכל מיני תרופות שממש מעכבות ירידה...... אך היא טיפוס בולדוזר ושהיא לוקחת על עצמה משימה לרוב היא עומדת בה בהצלחה רבה........ אז כולי תקווה ששתיהן תראנה תוצאות יפות בהתחלה וכל ילך גם הלאה.............. אמן!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2010 10:34

dany
dany
הלוואי אמן....... ישבנו ובדקנו BMI כולל עם הנכדה ונראה שהיא כרגע מוכנה למאמצים...... מקווה שתיהיה לה השבוע ירידה ואז זה יתן לה מוטיבציה הלאה......
חברה של ביתי עברה ביום רביעי קיצור קיבה..... והיא מאד ניסתה להשפיע עליה לדחות וללכת איתה לקבוצה שהרי בכל מקרה תצטרך לשמור...... לא עזר.. אני חושבת שלבת שלי נפל האסימון למרות שהיא בכלל לא במקום של החברה ממש לא, וזוכרות שיש לה את המחלה שלה שסיפרתי לכן אז היא מקבלת קורטיזון וכל מיני תרופות שממש מעכבות ירידה...... אך היא טיפוס בולדוזר ושהיא לוקחת על עצמה משימה לרוב היא עומדת בה בהצלחה רבה........ אז כולי תקווה ששתיהן תראנה תוצאות יפות בהתחלה וכל ילך גם הלאה.............. אמן!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2010 10:21

שאפתנית
שאפתנית
איזה בשורות טובות. כמו שמירי אומרת גם מים באבן בסוף עושים חור. אני מאחלת להן הצלחה והתמדה!!!
כל הכבוד דני, הצלחת להשפיע על השתיים.
dany כתב:
גם אצלי היה רצף מיום שישי שנסענו לבת בקיבוץ......... הבן הגיע עם הכלה ועדן המתוקה לקראת צהרי יום שבת......... והבת הגדולה הצטרפה במוצאי החג.......כך שאתמול אחר הצהריים לא ממש הייתי בתכנית, אך הכל נעשה מתוך הכרה מלאה ותוך כדי הבנה שזה יום החג שלי......... לא מתוך אכילה רגשית ולא מתוך בולמוס......... איך מירי אומרת לעיתים זה מתוך לעשות את זה ברצון ובכייף...........כך היה לי אתמול והיום אני שוב בתכנית ללא כל היסוס ובתענוג גדול.
אך משהו הרבה יותר חשוב
זוכרות שסיפרתי לכן על הבת והנכדה שסובלות מעודף משקל....... ובכן הן הצטרפו לקבוצת תמיכה לפני שבוע......... ואני מחזיקה להן ידיים כדי שיצליחו........ כך שהבת כבר מראש אמרה לי " אמא להכין רק דברים נכונים ולא שטויות" איזה התקדמות!!!!!!!!!!!!!!
נשיקות
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2010 10:00

dany
dany
גם אצלי היה רצף מיום שישי שנסענו לבת בקיבוץ......... הבן הגיע עם הכלה ועדן המתוקה לקראת צהרי יום שבת......... והבת הגדולה הצטרפה במוצאי החג.......כך שאתמול אחר הצהריים לא ממש הייתי בתכנית, אך הכל נעשה מתוך הכרה מלאה ותוך כדי הבנה שזה יום החג שלי......... לא מתוך אכילה רגשית ולא מתוך בולמוס......... איך מירי אומרת לעיתים זה מתוך לעשות את זה ברצון ובכייף...........כך היה לי אתמול והיום אני שוב בתכנית ללא כל היסוס ובתענוג גדול.
אך משהו הרבה יותר חשוב
זוכרות שסיפרתי לכן על הבת והנכדה שסובלות מעודף משקל....... ובכן הן הצטרפו לקבוצת תמיכה לפני שבוע......... ואני מחזיקה להן ידיים כדי שיצליחו........ כך שהבת כבר מראש אמרה לי " אמא להכין רק דברים נכונים ולא שטויות" איזה התקדמות!!!!!!!!!!!!!!
נשיקות
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2010 07:46

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
איך עברה השבת עם האורחים?????????

מקווה שעבר בשלום,מבצע לא פשוט.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2010 05:31

dany
dany
איך עברה השבת עם האורחים?????????
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!