06/12/2010 04:51
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדוש יקירה מקווה שקמת לבוקר חדש ואופטימי יותר. מצפה לך הערב ילדה מתוקה.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 00:57
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בלונדה מתוקה פשוט בא לי לחבק אותך חזק חזק אל תדאגי הסופה נגמרה ומתחיל שבוע חדש נכון התחושה שלא עמדת בפיתוי לא נעימה אם כי נסלחת לאור מה שעברת נכון זה אינו תירוץ אך אכלת היה מה שהיה מפיקים לקחים לפעם הבאה הרבה הרבה בריאות לילדה ומקווה שיצמח חדש וטוב יותר בהצלחה מחר ושבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 22:36
 רבקה Posts: 8411
|
בתונ דה מקסימה שלי רק עכשיו אני קוראת את כל מעלליך אז במ קום להרבות בכתיבה מחכה מחר לראותך ולחבק אותך חזק לעידוד והכל יהיה בסדר מבטיחה לך לילה טוב מתוקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 20:40
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה תרשי לי לחזק את ידיך.לא קל לגדל ילדים.אומנם כתוב בתורה בצער תלדי בנים,
אך לגדל אותם קשה מנשוא.אנו חווים איתם נפילות וחבלות,כך הם גדלים ומתחסנים.
כאשר הם קטנטנים,מתחילים ללכת מחובתינו להשגיח כאילו יש לנו עיניים בכל חלקי גופינו.
בקנדה יש להם שיטה לרתום את הפעוטות וכך למזער נזקים.
אני מקוה ששתי הנפילות לא גרמו לנזק אומנם השן נפלה אך במקומה תצמח בעתיד חדשה ויפה.
נילי:
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 16:42
|
בלונדה מתוקה עברת סוף שבוע קשה ומלא ארועים. נפלת את יודעת לקום,שבוע חדש התחלה חדשה תודה לאל שהשן נפלה במלואה ומכאן הכל
יבוא על מקומו בשלום.
נתראה מחר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 10:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
בערב יש לי פגישה קבועה עם מרק הירקות שלי יאמי יאמי... dany כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 10:17
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה יקרה אם היה קל לגדל ילדים, היינו יולדות ומגדלות עשרה. ככה זה כשמגדלים ילדים, תתחזקי ואל תקחי כל דבר קשה כל כך, הם נופלים נחבלים ומתאוששים.אנחנו חייבות לשדר חוזק ושליטה, בלי עצבים. ובטח לא לרוץ לאוכל. מחכה לך מחר בחוגים אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:45
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:38
|
בתאבון!!! בלונדה.... כתב:
תודה דני ושאפתנית, אכן אחרי הרופא אלך הביתה להכין לי מרק ירקות... תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:35
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה דני ושאפתנית, אכן אחרי הרופא אלך הביתה להכין לי מרק ירקות... תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:31
|
בלונדה אני מבינה שאת עוברת תקופה לא קלה. הטיפול והחרדה מהשן של הילדה, מגרנה נוראית שלא עוזבת אותך ובנוסף לזה הביקור החודשי. אז בסדר, לא עמדת במילה ותקעת אתמול אבל זה היה אתמול והיום התחלנו שבוע חדש אז תשכחי מאתמול ותסתכלי על היום כיום נקי וטהור שלא יהיו בו נפילות. את הרי יכולה לעמוד בהבטחות את אישה חזקה, אני מקווה שהזריקה תעזור לך ותרגישי הרבה יותר טוב. במצבך מרק ירקות יכול לעשות פלאים יותר מהשוקולד. בהצלחה יקירתי!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:31
|
חמודה אהובה מה לעשות שלא תמיד אנחנו גיבורים היה, עבר, נגמר!!! היום יום חדש ותקוות חדשות. אנחנו ממשיכים כאן במלוא המרץ, יפה שסיפרת לנו, כל הכבוד...כך הוצאת את זה החוצה וזה לא יושב לך על הנשמה. היום את ממשיכה . ועוד יש מספיק זמן לעשות תיקונים. מקווה שחל שיפור במצב כאב הראש ויתר המכאובים. שיהיה יום קל יותר נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:26
|
בוקר, אז ככה היינו בבוקר אצל הרופאת שיניים והשן יצאה במלואה שזה מצוין! עכשיו עושים מעקב עוד שלושה חודשים לראות שהשן ליחד לא נפגעה. בקשר אליי אני בדיוק יושבת בתור לניורולוג לקבל זריקה , בחיים לא היתה לי כזאת מיגרנה מיום רביעי בערב הראש לא מפסיק לכאוב ושום כדור לא עוזר!!! אז מכל המצב הנפשי של כל הסופ"ש אמנם לא אכלתי סופגניה אבל אתמול היה לי בולמוס כזה שהוצאתי את כל העצבים על האוכל, ממש לצערי אכילה ריגשית ואתם בכלל לא תאמינו מה אכלתי, הילדה קיבלה מסבתא שלה אריזת ממתקים לכבוד חנוכה אז פשוט פתחתי את זה ואכלתי את כל השוקולדים שהיו בפנים: פסק זמן מיני , מקופלת מיני, ופלה מיני ועוןד איזה כמה שוקולדים מיני שהיו שם. מצטערת שהפרתי את ההבטחה שלי לחנוכה פשוט לא שלטתי על עצמי שלא נדבר על זה שקיבלתי האורח החודשי כמו שבחיים לא קיבלתי-בקיצור הרסתי דיאטה של שבוע שלם מאכילה רגשית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 07:32
|
שאפתנית כתב:
בלונדה תעדכני מה שלומכם הבוקר? גם אני חושבת שטוב שהשן נפלה לבד בלי התערבות כירורגית. הרבה בריאות!!! אכן יקירה עדכני אחרי הביקור אצל הרופא,מה קורה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 07:30
|
בלונדה תעדכני מה שלומכם הבוקר? גם אני חושבת שטוב שהשן נפלה לבד בלי התערבות כירורגית. הרבה בריאות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 05:11
|
בוקר מקווה טוב יותר. עם כל הבלגן אולי טוב שהשן עפה ללא התערבות.
מבינה את העצבים,מוכר ולא חביב.
מקווה שעבר עליכם לילה שקט והבוקר תשמעי בשורות
טובות.
שיהיה לך יום קל וכך לכל עם ישראל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 05:08
|
בלונדה איזה עצבים........... מקווה שהלילה עבר בשלום והיום בעזרת השם בכל הגזרות יהיה קל יותר. אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 20:15
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
שבוע טוב בלונדה מקווה שהכול יהיה בסדר עם הילדה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 19:58
|
אוף איזה סופ"ש!! מיום חמישי שהאש לא פוסקת , מיום חמישי שאני ממש לא מרגישה טוב
והיום הנסיכה שוב נפלה!!! והפעם השן פשוט עפה ממקומה.
אתם לא מתארים לעצמכם כמה דם...
דבר ראשון צעקתי לבעלי כי אני ברגעים כאלה יכולה להתעלף, הוא ישר הרים אותה
ושמנו לה דבר ראשן מוצץ ותבלע את הכמויות דם האלה.
התקשרתי למוקד מכבי שלחו אותי לרופא שיניים של מכבי ברמת גן נסענו לשם , הגענו ,
המתנו כחצי שעה ובסוף הרופא אומר לי באסרטיביות אני לא מקבל ילדים, אני באותו הרגע
השתחררה בי הלביאה וכל כך התעצבנתי!! למה לטרטר סתם אנשים???? למה המוקד שלח אותי לשם
ולמה המזכירה שיושבת שם לא ציינה בפניי את זה , הוא אפילו לא הסכים להוציא לה את המוצץ ולראות
את המקום, פשוט הלכנו משם ואף אחד לא יכל לעזור לנו.
בקיצור סופ"ש מבאס בגלל כל האסון הזה בצפון והחולשה שלי והילדה היום בקיצור אין לי מילים.
מקווה שיהיה שבוע טוב ומחר על הבוקר אני אקח אותה לרופא שיניים של ילדים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|