06/12/2010 14:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
אישה רבת פעלים!!! תהני מהנכדה, חופשת חנוכה זכורה לי כחוויה נעימה אצל סבתא שלי. כמובן שנאחל לכם בתאבון לכבוד ארוחת הצהריים ותנוחי, זה אף פעם לא מזיק. dany כתב:
אחרי זה כבר הייתי בקניות ולסדר הכל במקום.......... לתת צהריים, היום הנכדה אצלי......... ועכשיו אתכם כאן לפני שפורשת קצת......... נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 14:41
 dany Posts: 19819
|
אחרי זה כבר הייתי בקניות ולסדר הכל במקום.......... לתת צהריים, היום הנכדה אצלי......... ועכשיו אתכם כאן לפני שפורשת קצת......... נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 14:30
|
אבל את אחרי ועד השיעור הבא הגוף ינוח ויאגור כוחות. dany כתב:
היום הפילאטיס ממש לא היה קל......... 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 14:18
|
היום הפילאטיס ממש לא היה קל.........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 08:21
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
תהני מהפילאטיס זה הרבה יותר מועיל לגוף מאשר לדבר על ש"ס צודקת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 08:20
|
תהני מהפילאטיס זה הרבה יותר מועיל לגוף מאשר לדבר על ש"ס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 08:18
|
אמרתי שסגרתי זהו........לא נבזבז עליו יותר אנרגיה..........הולכת לפילאטיס!!!!!!!! אשירה כתב:
dany כתב: אקו אהובתי הרב עובדיה הוא לא ריבון עולם ולא הדובר שלו ....... אולי הוא חושב את עצמו כך אבל לא בעיני.... רב גדול בתקופה כל כך קשה צריך לתת דברי ניחומים.......... התחשבנויות אחר כך...... אז ויכוחים יש לי גם עם ריבונו......... אבל הרב עובדיה רק מוריד את הערך ומקלקל......... אני לא דתיה אך חיה עם אדם דתי(חמי) וגיסתי היא ומשפחתה מאד דתיים...... חוץ מבן אחד שחזר בשאלה......כך גם בעלי...... ואנחנו מסתדרים מצויין יכולים לתת כבוד כל אחד לדעתו ועמדתו של האחר מבלי לשלול, להעליב או לפגוע...... אנחנו אוהבים את חמי אז עושים איתו כל יום שישי קידוש וגם גם בשבת בבוקר ..... ובצאת השבת הבדלה....... הכל מתוך כיבוד אב......... אני שומרת כשרות כי אני מבשלת לו....... וגם כדי שגיסתי תוכל לאכול אצלי ללא חשש........ אז הרב עובדיה יכול להתלונן כמה שהוא רוצה........ אנשים שיושבים כאן עושים את המצווה הגדולה ביותר: ישוב א"י......... ועוד יותר נותנים את ילדינו כאן עבור הארץ הזו....... והם מה??? "נהרגים בעולה של תורה" מה זה נהרגים??????????? ממש יורד להם דם...... טוב די, לא רוצה לפגוע באף אחד........ אבל כואב לי כאב כל כך עמוק על כך שבמקום לתמוך בימים כאלו קשים......... יש רק מילים קשות. דני יקרה, באמת חבל כל כך להתרגז ולהשקיע כל כך הרבה אנרגיה באדם שלפי דעתי הוא לא יותר מאשר פנטי על גבול הפרימיטיבי. מנסיונך אפשר לחיות בכבוד הדדי זה לצד זה כי את חיה בקרב אנשים נאורים. כנראה שכמו שהרזה לא יכול להבין את השמן, אנחנו לא מסוגלים להבין את החרדים הפנטיים ולא הם אותנו. בוקר טוב מלא אהבה,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 07:36
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
אקו אהובתי הרב עובדיה הוא לא ריבון עולם ולא הדובר שלו ....... אולי הוא חושב את עצמו כך אבל לא בעיני.... רב גדול בתקופה כל כך קשה צריך לתת דברי ניחומים.......... התחשבנויות אחר כך...... אז ויכוחים יש לי גם עם ריבונו......... אבל הרב עובדיה רק מוריד את הערך ומקלקל......... אני לא דתיה אך חיה עם אדם דתי(חמי) וגיסתי היא ומשפחתה מאד דתיים...... חוץ מבן אחד שחזר בשאלה......כך גם בעלי...... ואנחנו מסתדרים מצויין יכולים לתת כבוד כל אחד לדעתו ועמדתו של האחר מבלי לשלול, להעליב או לפגוע...... אנחנו אוהבים את חמי אז עושים איתו כל יום שישי קידוש וגם גם בשבת בבוקר ..... ובצאת השבת הבדלה....... הכל מתוך כיבוד אב......... אני שומרת כשרות כי אני מבשלת לו....... וגם כדי שגיסתי תוכל לאכול אצלי ללא חשש........ אז הרב עובדיה יכול להתלונן כמה שהוא רוצה........ אנשים שיושבים כאן עושים את המצווה הגדולה ביותר: ישוב א"י......... ועוד יותר נותנים את ילדינו כאן עבור הארץ הזו....... והם מה??? "נהרגים בעולה של תורה" מה זה נהרגים??????????? ממש יורד להם דם...... טוב די, לא רוצה לפגוע באף אחד........ אבל כואב לי כאב כל כך עמוק על כך שבמקום לתמוך בימים כאלו קשים......... יש רק מילים קשות.
דני יקרה, באמת חבל כל כך להתרגז ולהשקיע כל כך הרבה אנרגיה באדם שלפי דעתי הוא לא יותר מאשר פנטי על גבול הפרימיטיבי. מנסיונך אפשר לחיות בכבוד הדדי זה לצד זה כי את חיה בקרב אנשים נאורים. כנראה שכמו שהרזה לא יכול להבין את השמן, אנחנו לא מסוגלים להבין את החרדים הפנטיים ולא הם אותנו.
בוקר טוב מלא אהבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 07:28
|
הרגע למדתי למה עושים לאלי ישי לינץ כי הוא ספרדי,ימני וחרדי בא לי לאמר לו שגם יש לו זקן נו.......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 07:05
|
שמעתם כבר את ההסברים המלומדים על מה שבעצם הוא אמר?????????????? לא יודעת נדמה לי שהוא מדבר בעברית........ ועד כמה שאני יודעת זו שפת האם שלי!!!!! כך נראה לי שהבנתי טוב מאד מה הוא אמר!!!!!!!! איך מסובבים את הדברים. טוב אני סוגרת כאן את זה מבחינתי..........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 04:48
|
דובונית אכפת לי כתב:
אכן ימים לא קלים ענת יישר כוח שעשית סיבוב והתרחק תהאוכל וחזרת מחוזקת אנו כאן אז השמכי חזק את יכולה ודני מבינה את תסכולך אך לצערנו יש ויש דברים לומדים לנטרל.. שבוע טוב דובוניתי אכן אין ברירה אלא לנטרל אבל זה מרגיז ומתסכל כאחד אי אפשר להתעלם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 00:21
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן ימים לא קלים ענת יישר כוח שעשית סיבוב והתרחק תהאוכל וחזרת מחוזקת אנו כאן אז השמכי חזק את יכולה ודני מבינה את תסכולך אך לצערנו יש ויש דברים לומדים לנטרל.. שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:42
|
זה כבר לא עצבים אלא תסכול עמוק...........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:33
|
דניאלוש חבל לי שאת מתעצבנת הרי אי אפשר לשנות אנשים ובדך לא את הרב עובדיה, הרי הוא ימשיך עם ההתבטאויות המשוגעות שלו ולכן אין טעם להתעצבן פשוט אל תקשיבי לבנאדם. dany כתב:
אקו אהובתי הרב עובדיה הוא לא ריבון עולם ולא הדובר שלו ....... אולי הוא חושב את עצמו כך אבל לא בעיני.... רב גדול בתקופה כל כך קשה צריך לתת דברי ניחומים.......... התחשבנויות אחר כך...... אז ויכוחים יש לי גם עם ריבונו......... אבל הרב עובדיה רק מוריד את הערך ומקלקל......... אני לא דתיה אך חיה עם אדם דתי(חמי) וגיסתי היא ומשפחתה מאד דתיים...... חוץ מבן אחד שחזר בשאלה......כך גם בעלי...... ואנחנו מסתדרים מצויין יכולים לתת כבוד כל אחד לדעתו ועמדתו של האחר מבלי לשלול, להעליב או לפגוע...... אנחנו אוהבים את חמי אז עושים איתו כל יום שישי קידוש וגם גם בשבת בבוקר ..... ובצאת השבת הבדלה....... הכל מתוך כיבוד אב......... אני שומרת כשרות כי אני מבשלת לו....... וגם כדי שגיסתי תוכל לאכול אצלי ללא חשש........ אז הרב עובדיה יכול להתלונן כמה שהוא רוצה........ אנשים שיושבים כאן עושים את המצווה הגדולה ביותר: ישוב א"י......... ועוד יותר נותנים את ילדינו כאן עבור הארץ הזו....... והם מה??? "נהרגים בעולה של תורה" מה זה נהרגים??????????? ממש יורד להם דם...... טוב די, לא רוצה לפגוע באף אחד........ אבל כואב לי כאב כל כך עמוק על כך שבמקום לתמוך בימים כאלו קשים......... יש רק מילים קשות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:25
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 07:31
|
dany כתב:
בא לי להתפוצץ אז כותבת כאן ולא בפורומים פתוחים....... הרב המהולל עובדיה כבר פתח את פיו ........ שלא נדע אם אלו המנהיגים של הדת שלנו אנא אנו באים במקום תמיכה ועזרה נפשית רק בוץ ורפש...... ובכן חיכיתי לזה...... לא???? ברור שהאש ירדה משמים כי לא שומרים ........ מחללים........... ועוד דברי" תורה"........ וקיבוץ ניר עציון אנשים דתיים....... אז איך האש לא פסחה עליהם????????? ועין חוד ועספיה ודליה בכלל לא יהודים.........אז מה הם שייכים לעניין??????........ בקיצור אין מי שיסתום לזקן הזה את הפה............. די נמאס מהשטויות שלו....... במקום שאיש רוח שינחם.... יעודד......... יתן תקווה אז להוסיף עוד......... למשפחות הנספים....... לפצועים קשה שזקוקים עכשיו לכל תפילה להצלם.......למשפחות שאיבדו רכוש ואת עולמם..... בושה בושה גדולה..............בא לי לצרוח.......... ואנשים אני בן אדם של מסורת ואהבה רבה לתורת ישראל........... אך זו היא עבודת אלילים ולא תורת ישראל.............פויה הרב עובדיה.......... ואחר כך יגידו שלא הבנו אותו כי אנחנו אנשים חסרי דעה.........פשוטים ........ ולא יכולים לרדת לסוף דעתו של גדול בתורה.......... כל כך כואב הצילו דנילה לכן השבתי לך כפי שהשבתי, כי זה אכן מפוצץ!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 07:19
|
יש דברים שכנראה לא נבין אף פעם דניאלוש. נראה לו שהוא חושב שהוא גאון הדור רק שהוא לא יודע כמה הוא טיפש!!! כנראה שזו בעיניו הדרך להחזיר אנשים בתשובה, אני שבוע שעבר דיברתי עם מישהי מהעבודה על הגשם שלא יורד והיא אמרה לי שצריך שכולם יחזרו בתשובה כדי שירד גשם אז תביני אם איזה אנשים עסקינן. זו תפיסת עולמם הפרימיטיבית ואין מה לעשות. הם לא ישתנו. dany כתב:
בא לי להתפוצץ אז כותבת כאן ולא בפורומים פתוחים....... הרב המהולל עובדיה כבר פתח את פיו ........ שלא נדע אם אלו המנהיגים של הדת שלנו אנא אנו באים במקום תמיכה ועזרה נפשית רק בוץ ורפש...... ובכן חיכיתי לזה...... לא???? ברור שהאש ירדה משמים כי לא שומרים ........ מחללים........... ועוד דברי" תורה"........ וקיבוץ ניר עציון אנשים דתיים....... אז איך האש לא פסחה עליהם????????? ועין חוד ועספיה ודליה בכלל לא יהודים.........אז מה הם שייכים לעניין??????........ בקיצור אין מי שיסתום לזקן הזה את הפה............. די נמאס מהשטויות שלו....... במקום שאיש רוח שינחם.... יעודד......... יתן תקווה אז להוסיף עוד......... למשפחות הנספים....... לפצועים קשה שזקוקים עכשיו לכל תפילה להצלם.......למשפחות שאיבדו רכוש ואת עולמם..... בושה בושה גדולה..............בא לי לצרוח.......... ואנשים אני בן אדם של מסורת ואהבה רבה לתורת ישראל........... אך זו היא עבודת אלילים ולא תורת ישראל.............פויה הרב עובדיה.......... ואחר כך יגידו שלא הבנו אותו כי אנחנו אנשים חסרי דעה.........פשוטים ........ ולא יכולים לרדת לסוף דעתו של גדול בתורה.......... כל כך כואב הצילו
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 05:58
|
בא לי להתפוצץ אז כותבת כאן ולא בפורומים פתוחים....... הרב המהולל עובדיה כבר פתח את פיו ........ שלא נדע אם אלו המנהיגים של הדת שלנו אנא אנו באים במקום תמיכה ועזרה נפשית רק בוץ ורפש...... ובכן חיכיתי לזה...... לא???? ברור שהאש ירדה משמים כי לא שומרים ........ מחללים........... ועוד דברי" תורה"........ וקיבוץ ניר עציון אנשים דתיים....... אז איך האש לא פסחה עליהם????????? ועין חוד ועספיה ודליה בכלל לא יהודים.........אז מה הם שייכים לעניין??????........ בקיצור אין מי שיסתום לזקן הזה את הפה............. די נמאס מהשטויות שלו....... במקום שאיש רוח שינחם.... יעודד......... יתן תקווה אז להוסיף עוד......... למשפחות הנספים....... לפצועים קשה שזקוקים עכשיו לכל תפילה להצלם.......למשפחות שאיבדו רכוש ואת עולמם..... בושה בושה גדולה..............בא לי לצרוח.......... ואנשים אני בן אדם של מסורת ואהבה רבה לתורת ישראל........... אך זו היא עבודת אלילים ולא תורת ישראל.............פויה הרב עובדיה.......... ואחר כך יגידו שלא הבנו אותו כי אנחנו אנשים חסרי דעה.........פשוטים ........ ולא יכולים לרדת לסוף דעתו של גדול בתורה.......... כל כך כואב הצילו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 05:28
|
dany כתב:
למי אין????????? עדיף שלא אכתוב למי אין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 05:28
|
למי אין?????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|