הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה לא אפשר להגיד לעצמך ביום?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/12/2010 05:12

אקורדיאון
אקורדיאון
הדשוס יקירה,העיפי את תחושת האשם.
כשזה קורה לזרום שהרי מרוב הלא בסוף זה מגיע וממש

לא נורא ,אז אכלת פחמימות אחרי 5פעם בשמיטה.האמיני לי זה בסדר

נהנית נגמר ממשיכים ליום חדש ולשיגרה והאמיני לי אפילו לא יורגש.

מאחלת לך שבת שלום וחזרה לשיגרה ולשליטה,סומכת עלייך.

נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 00:30

אשירה
אשירה
הדס חמודה,
סך הכל פסטה עם פשטידה !?!

זה לא שנפלת על איזה עוגת קרם עם קצפת, או מנה גלידה עמוסת סוכר ושומן או משהו מתוק אחר.

אפילו מירי בעצמה אומרת שהבעיה היא לא בפרוסת הלחם או שתי הפרוסות שנאכל בערב, הבעיה היא שזה פותח לנו את התיאבון. בגלל זה השיטה שלה כל כך גאונית. כי באמת רוב האכילה בערב אצל השמנמודים היא של פחמימות כי הן פותחות תיאבון.

את לא נגעת במתוק, אכלת מנה יפה שזאת הייתה בעצם ארוחת הערב שלך ולא נפילה, לא קינחת במתוק, את הסופגניה ששמת במקרר אם היא סופגניה אמיתית שמטוגנת בשמן עמוק אחרי שהיא במקרר היא במילא גם לא טעימה ואפילו דוחה..........

הסירי ריגשות אשם מליבך, את לגמרי בסדר!!!

לילה טוב Sleepyעם חיוך smileולא עם פרצוף עצובupset

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 00:12

tutit
tutit
זה התחיל בבוקר מסיבת חנוכה בגן של הילד כמות מטורפת של סופגניות ואני חזקה ממשיכה הלאה רואה קוראסונים שתיה ממותקת לא נגעתי בכלום רק מים,חזרתי הביתה ישר ליוגורט תפוח קווקאר כמו מחוננת,והרגשתי מעולה.
בצהריים אכלתי רגיל,בעלי חזר מהעבודה עם סופגניה ישר הכנסתי למקרר בכלל לא חשבתי על לאכול אותה,לא עיניינה אותי.
ובערב ארוחת שבת אצל ההורים ישבתי להאכיל את שני הקטנים ובינתיים לא נגעתי בכלום תכננתי לאכול רק מה שמותר,
איך שהם סיימו לאכול הרגשתי שאני מורעבת ולא לקחתי ביצה מראש עם פלפל זאת הטעות,ואז נפלתי על פסטה שווה עם חמאה...
2 כוסות,סלט בורגול מיוחד,ופשטידה רגילה כלומר לא דיאטתית...אמנם גם שם סירבתי לסופגניות אבל בערב לאכול פחמימות???ממש לא חשבתי שיקרה לי אני כ"כ בשליטה כבר חודש שאני צמודה לשיטה ולא מתפתה כבר שבועיים לא נגעתי במתוק.טוב כנראה שאי אפשר כמו שמירי אמרה לסרב להכל ,והיה לי יום מאוד עמוס במאכלים.
לפחות אני רגועה ויודעת שאין סיכוי שאני ממשיכה עם הפחמימות אחרי 5 הנה אני מתחייבת בפני כולכם,וסופגניה אני כבר מאמינה שלא אטעם החג.
רק שאצליח להפטר מרגשות האשם שיש לי כל הערב..................
זה כ"כ מטריד ומעיק...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה לא אפשר להגיד לעצמך ביום?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!