הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל כך מצוברחת..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/12/2010 04:45

dany
dany
תקווה גדולה גדולה

אקורדיאון כתב:
דפי כתב:
אני מקווה שהתפילות שלנו כאן חזקות יותר.

אכן.נקווה שהלילה מזג האוויר יהיה לטובתנו ואת כל אשר הושג כל היום לא ירד לטמיון.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 15:55

אקורדיאון
אקורדיאון
דפי כתב:

אכן.נקווה שהלילה מזג האוויר יהיה לטובתנו ואת כל אשר הושג כל היום לא ירד לטמיון.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 13:33

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
לא קל לשמוע עוד ועוד
ולא קל להיות עדים לכול הזוועות הללו ולהבין שאכן לא צריך שום נשק כדי להרוס את העם שלנו ...
לצאת לרחובות ולהפגין לצערנו במדינתנו הרב עובדים בשיטת סמוך על..... וחושבים שהאחר יעשה את העבודה
ובגלל זה אנו נמצאים איפה שאנו היום במקום להתקדם קדימה הולכים אחורה
אך מודה על כל רגע שיש לנו כאן לפחות מפלטון קטן לפרוק את אשר על ליבנו להתמך ולהיות אחד למען השני
רק בשורות טובות
קרנושה מבינה את ליבך וכולנו כאן יחד מחבקים בוכים ומתפללים לנס הגשם..
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 11:12

דפי
דפי
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 09:55

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
וואו דפי........ לא קראתי את הפוסט הזה וכתבתי לפני שניה ממש את המילים הללו.....
והבת שלי שחיה בוונצואלה ואני אומרת לה מה הלכת לגור במדינת העולם השלישי??????? אז מה יש לי לומר לה היום....... לפחות צאבס לא עושה את עצמו דמוקרט גדול....

וכמה כייף לדוסים שלא רואים היום ולא שומעים היום כלום......... יש להם רגיעה לכמה שעות........... מקנאה בהם שיש להם את היכולת להתנתק קצת.......
דפי כתב:
מאז שנולדתי ידעתי תמיד שמדינת ישראל חזקה ה
ושאף אחד לא יצליח להכחיד אותה.
במלחמה האחרונה , כשישבנו כאן במקלט , לעיתים קרובות מדי , התחלנו להבין שלא לעולם חוסן.
אבל עכשיו , אויבנו מבינים שלא צריך נשק מתוחכם . שבעזרת הצתות אפשר להכחיד אותנו.
ופתאום מרגישים שאין לנו יותר בטחון. שאין יותר אמונה באלה שאומרים יהיה בסדר או סמוך עלי.
שיושבת ממשלה מסועבת. שכל אחד דואג לישבנו בלבד. וכאן בכרמל קורה הדבר הגרוע ביותר.

דפי.

כן,רק מבקשים להתפלל זה יביא ישועה.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 09:54

אקורדיאון
אקורדיאון
דפי כתב:
והנה שוב ההצתות ממשיכות
ושוב הצתה גם בבסמת טבעון.
דפי טבעון.

כל כך נכון דפי , תמיד שמשמיצים את המדינה אני הראשונה לגונן,זה מביא לתחושה שאין על מה לגונן.
בטח הצתות הבהרנו בדיוק מה צריך כדי לפגוע.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 09:34

dany
dany
וואו דפי........ לא קראתי את הפוסט הזה וכתבתי לפני שניה ממש את המילים הללו.....
והבת שלי שחיה בוונצואלה ואני אומרת לה מה הלכת לגור במדינת העולם השלישי??????? אז מה יש לי לומר לה היום....... לפחות צאבס לא עושה את עצמו דמוקרט גדול....

וכמה כייף לדוסים שלא רואים היום ולא שומעים היום כלום......... יש להם רגיעה לכמה שעות........... מקנאה בהם שיש להם את היכולת להתנתק קצת.......
דפי כתב:
מאז שנולדתי ידעתי תמיד שמדינת ישראל חזקה ה
במלחמה האחרונה , כשישבנו כאן במקלט , לעיתים קרובות מדי , התחלנו להבין שלא לעולם חוסן.
ופתאום מרגישים שאין לנו יותר בטחון. שאין יותר אמונה באלה שאומרים יהיה בסדר או סמוך עלי.
שיושבת ממשלה מסועבת. שכל אחד דואג לישבנו בלבד. וכאן בכרמל קורה הדבר הגרוע ביותר.

דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 09:32

אסתי ברוך
אסתי ברוך
עצובבבבב!!!upsetupsetupset

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 09:30

dany
dany
את רואה את זה??????????
הנה הצתות בכל הארץ............פחד מה שקורה כאן............ יש לי תחושה שהבינו כי ככה אפשר באמת להרוס אותנו............. לא צריך נאסראללה או אחמיניגאד.......
דפי כתב:
אני מרגישה שכל הזמן אנחנו סופגים מכות קשות
אולי הגיע הזמן לצאת , בתום האירועים, לרחובות להפגנה המונית בכל הארץ ולמחות .
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 09:25

דפי
דפי
והנה שוב ההצתות ממשיכות
ושוב הצתה גם בבסמת טבעון.
דפי טבעון.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 09:07

דפי
דפי
מאז שנולדתי ידעתי תמיד שמדינת ישראל חזקה

דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 08:23

אקורדיאון
אקורדיאון
דפי כתב:

את יודעת שהפעם חייבים לעשות משהו העם הזה צועק רק ברגע שכואב ולאחר מכן כל אחד חוזר לד אמותיו
ומקטר בינו לבינו ולקרובים לו.כאן זה בנפשינו!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 08:21

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
יקירתי ממש זו לא מגילה....... ותחושת התסכול שמציפה עוברת על רבים מאיתנו.......... והפחד שיש כאן כוחות זדים שרוצים לנצל את המצב ולהחמיר אותו בכלל מוסיפה עוד למצב הרוח........
ברור שצריך לעשות הכל בכדי שזה לא יקח אותנו לזלילה ובליסה זה לא יעזור ולנו זה יזיק ועוד איך.......
האדם מאז ראשית הבריאה התמודד עם איתני הטבע....... אך נראה לי שהאש הזו היא ממש לא יציר הטבע אלא יציר מעשה בני אדם .......
וכאן ממש יש דוגמא טובה לגולם שקם על יוצרו........
ובנוגע להחלטות הגרועות שמחליטים כאן ולאחר מכן ועדות על ועדות........... באמת בחילה והרגשת קבס!!!!!!!!
אך את יודעת מה.... עולם כמנהגו נוהג........ גם זה יחלוף.......... ודבר לא ישתנה..... לא יודעת למה אך כך יהיה......... כנראה יש משהו בגנטיקה שלנו שאנחנו כמו בת יענה.......... העם היהודי אני מתכוונת....... כי בעולם הגדול אני רואה שאנשים כן משנים......... ובמצבים פחות קשים משלנו......... אצלנו מעגל חוזר של אותם אנשים למרות שאנחנו מקבלים מהם רק פטישים בראש..........
והתחושה היא שבעצם אין מי שיצילנו........מפחיד!!!!!!

זהו זהו !!!!!מתחשק לי לצרוח.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 08:20

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה כתב:
אקו יקרה
טוב את עושה שאת כותבת, מה עוד אנחנו יכולים לעשות? ללכת לאוכל זאת לא אופציה!!! חוץ מארוחת בוקר מסודרת כמובן,

נקווה שהסיוט ייגמר כבר,

אמן ואמן
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 08:19

דפי
דפי
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 07:46

dany
dany
יקירתי ממש זו לא מגילה....... ותחושת התסכול שמציפה עוברת על רבים מאיתנו.......... והפחד שיש כאן כוחות זדים שרוצים לנצל את המצב ולהחמיר אותו בכלל מוסיפה עוד למצב הרוח........
ברור שצריך לעשות הכל בכדי שזה לא יקח אותנו לזלילה ובליסה זה לא יעזור ולנו זה יזיק ועוד איך.......
האדם מאז ראשית הבריאה התמודד עם איתני הטבע....... אך נראה לי שהאש הזו היא ממש לא יציר הטבע אלא יציר מעשה בני אדם .......
וכאן ממש יש דוגמא טובה לגולם שקם על יוצרו........
ובנוגע להחלטות הגרועות שמחליטים כאן ולאחר מכן ועדות על ועדות........... באמת בחילה והרגשת קבס!!!!!!!!
אך את יודעת מה.... עולם כמנהגו נוהג........ גם זה יחלוף.......... ודבר לא ישתנה..... לא יודעת למה אך כך יהיה......... כנראה יש משהו בגנטיקה שלנו שאנחנו כמו בת יענה.......... העם היהודי אני מתכוונת....... כי בעולם הגדול אני רואה שאנשים כן משנים......... ובמצבים פחות קשים משלנו......... אצלנו מעגל חוזר של אותם אנשים למרות שאנחנו מקבלים מהם רק פטישים בראש..........
והתחושה היא שבעצם אין מי שיצילנו........מפחיד!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 07:44

אשירה
אשירה
אקו יקרה
טוב את עושה שאת כותבת, מה עוד אנחנו יכולים לעשות? ללכת לאוכל זאת לא אופציה!!! חוץ מארוחת בוקר מסודרת כמובן,

נקווה שהסיוט ייגמר כבר,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 05:21

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה אכן זה כל כך מקומם אותי,אמנם כבר כתבתי הבוקר על זה אבל את
מרגישה בדיוק את אשר אני חשה ולא יכולה לסלוח על זה וכולם מסביב מסיירים מנחמים

מתגאים בעם אך היכן כולם היו עבור בטחון העם הזה.חבורה של ליצנים ולא יותר.

אני באמת תקוה שהנושא לא ייקבר בוועדות אימפוטנטיות .

קרנושה יקירה גם אני ישבתי כל הערב וצפיתי בטרגדיה ,לראות איך האש עושה כבשלה מפחיד.

נקווה שהיום כבר יצליחו לפחות לעצור את ההשתוללות כי לכבות כליל עוד ייקח ימים אלא אם ירד סוף סוף גשם.

יקירי אני כותבת וכותבת מתוך רצון לפרוק את תחושת האכזבה והתסכול שאוחזים בי אז סילחו לי על המגילה .

מה שברור לי עדיף מליפול על אוכל.

שבת שלום.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2010 23:32

אשירה
אשירה
את לא יחידה עם התחושה הזאת.
כולנו בהלם, כולנו מרגישים צער, חוסר אונים, תסכול ואף כעס.
זה לא היה צריך לקרה, וגם אם זה קרה זה לא היה צריך להגיע למימדים כאלה קטסטרופלים.
אם רק מקבלי ההחלטות במדינה היו נותנים את הדעת בזמן ודואגים לדברים חשובים באמת,
במקום לדאוג כל אחד רק לכסא שלו, ולמרוח אחד את השני ואת אלה שמביאים להם תועלת אישית.

מי יודע איך זה ייגמר, ומה יהיה אחר כך, יקימו ועדת חקירה, יגררו את זה כמה שנים, ישתיקו את העניין, עד הקטסטרופה הבאה.

מה עוד צריך לקרה פה כדי שדברים יישתנו????????????????????????????????????????????????

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2010 22:27

קרנושה
קרנושה
וכל היום צופה בחדשות..ואני לא יוצאת לשום מקום הערב, פשוט כל כך קשה להמון אנשים אחרים עכשיו,
איך אני יכולה בדיוק לבלות? אתמול היינו בקטיף תרומה מטעם החברה, בזמן שאנחנו קטפנו קלמנטינות לנזקקים,
בצד השני של הארץ פרצה שריפה..פשוט ע צ ו ב! אין מילים...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל כך מצוברחת..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!