הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הלואי שנשמע רק בשורות טובות וניסים !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/12/2010 13:14

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
חיוך מהלב חמודה
תודה על השיתוף שלך
נאמר כבר הכל מוסיפה כי מקווה שאת חזרה בתהליך ובטנך נרגעה
לא קל כל מה קורה ומקווים כולנו לבשורות טובות...
חיוך מהלב כתב:
ידוע הוא חנוכה כחג שיש בו ניסים. כמה עצוב לנו כעת כשהאש משתוללת והרי אור ואש הם הסמל של החג האהוב עלי ביותר בשנה. הנה התהפכה המציאות על פניה והאש שגם מחממת והביאה ברכה לאדם יכולה להביא לנו אסונות כבדים. כמו כל דבר בחיים כשהוא בא בכמויות רבות מידי ובעוצמה גדולה מידי הרי הוא הופך לאסון. כמובן שאפשר גם לעשות את ההקש לגבי אוכל. שהרי אוכל הוא שמקיים את גופנו ונפשנו, אך כשהוא בא בכמויות רבות הוא מזיק לכל דבר בגוף. וכמה למדתי את זה על בשרי השבוע?
אני שבתי אמש לביתי לאחר 5 ימים של כיף אדיר. הייתי בנופש פעיל בטבריה מטעם "ארגון אלמנות ויתומי צה"ל).. כשפגשתי כ-800 ויותר נשים שהן כמותי אלמנות צהל וראיתי את החיוכים והשמחה ששטפה אותנו במהלך הימים שהיו גדושים בארועים נפלאים שפשוט לא המקום כאן להרחיב עליהם, אך בגדול היינו בטיולים מרהיבים ובהופעות בידור והצגות מידי יום לא היה זמן לנוח ממש... אבל כמה שמחה ואהבה שררו שם... קשה לתאר. וכמו תמיד אני מתפללת שמשפחת השכול לא תגדל ולא תהיינה יותר אלמנות ויתומים. והרי לכם. היום שוב נתווספו למשפחת השכול משפחות רבות כל כך ויקירהן ניספו בדרך כל כך נוראה ואיומה שאין מילים לתאר זוועה כזו.
ואני שהתמוגגתי בערב האחרון מהארוע של הדלקת נר ע" י אחד היתומים, מקהלת הנשים האלמנות שהנעימו את זמננו, ובמיוחד הרמטכל שמצא זמן לבוא ולהיות עימנו בערב כזה ולחזק את ידינו באומרו שהוא יודע שגם היום הנוער הוא נפלא ואחראי ומשרת באהבה את המולדת ... אני כל
כך מתוסכלת מהמחדל שאנו חווים. כבאים שאין להם ציוד מתאים, תקציבי ענק שמועברים לכל מיני דברים ולא נכנס כאן לתאורים של הישיבות והאנשים המאיישים אותם... אך תקציב לכבאית אין, ולציוד מיוחד לכבאים גם כן אין. ושוב אנו במצב של "הסוס ברח ועתה נעלו את האורווה".... כמה עצוב.
בכל אופן אני מתפללת לדבר אחד לנס שיביא מזור לפצועים כמה שיותר מהר ולבורא עולם מתפללת שלא יהיו שוב אסונות כאלה.
ועתה לנושא האוכל. כן, אני אכלתי לא כפי שרציתי ולבטח עליתי במשקל. איני נשקלת. אבל מרוב התרגשות קרה לי הדבר. ואחרי הערב האחרון, באמת הרגשתי שהבטן מלאה מידי וממש לא טוב לי.
נזכרתי בדברייך מירי לגבי הבטן שלך ש"התמרדה" אחרי הטיול לסיציליה.....
אבל השפיות חזרה אלי בבית, ואני מקווה שהנזק יהיה מזערי וגם עליו נתגבר במהלך החג כי סופגניה אינה "עושה לי את זה".
חג אורים שמח לכולם ושנדע רק בשורות ט ו ב ו ת
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 08:41

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
נסענו לילדה אתמול שגרה בגבעת חיים דרך ואדי מילק........ היתה שריפה ליד בת שלמה, כבאיות, ניידות....... כל הדרך ניידות ואמבולנסים.......ממש הרגשת מלחמה.......... והכי הכי הכבישים ריקים..........יום שישי בערב........... כבר 13 שנה אנחנו נוסעים על המסלול הזה מעולם לא עברנו אותו כל כך מהר!!!!!!!!!! ליד פאראדיס אש מלחחת את מרגלות ההר..................

כן יש לי חברים בזכרון היא אומרת שלהסתכל מחלון ביתה לכיוון הכרמל זה רק לבכות.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 07:13

dany
dany
נכון כאילו נמצאים באיזה סרט אימה רק שזה לא סרט אלא המציאות הכואבת...........
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 07:07

ענת
ענת
dany כתב:
נסענו לילדה אתמול שגרה בגבעת חיים דרך ואדי מילק........ היתה שריפה ליד בת שלמה, כבאיות, ניידות....... כל הדרך ניידות ואמבולנסים.......ממש הרגשת מלחמה.......... והכי הכי הכבישים ריקים..........יום שישי בערב........... כבר 13 שנה אנחנו נוסעים על המסלול הזה מעולם לא עברנו אותו כל כך מהר!!!!!!!!!! ליד פאראדיס אש מלחחת את מרגלות ההר..................

כמה כואב דני,זה לא נתפס ולא ייאמן שזב קורה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 07:06

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2010 07:03

ענת
ענת
אקורדיאון כתב:
בנות מה להוסיף שלא נאמר כאן.כל כך מקומם ומפחיד,מאבדים אמון
ואכן מסיירים מתראיינים באמת להקיא.

חיוך מהלב אכן האוכל כל כך מקביל לשריפה בשדה קוצים

שיש בערה ולו המינורית ביותר קיים סיכוי שתהפוך לבעירה ללא שליטה

אכן אמרת את המלים הנכונות את מדהימה!!!!כמה כואב

וזו תהרוס כל חלקה טובה.

אבל אנחנו כאן לא דומים ליפי הנפש שחכמים אחר אסון.כולנו מודעים,מכבים את הגיץ הראשון

ולכן גם במקרה שלך ,כבי את הגיץ ושום נזק לא ייגרם.

מאחלת לך המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2010 16:56

אקורדיאון
אקורדיאון
בנות מה להוסיף שלא נאמר כאן.כל כך מקומם ומפחיד,מאבדים אמון
ואכן מסיירים מתראיינים באמת להקיא.

חיוך מהלב אכן האוכל כל כך מקביל לשריפה בשדה קוצים

שיש בערה ולו המינורית ביותר קיים סיכוי שתהפוך לבעירה ללא שליטה

וזו תהרוס כל חלקה טובה.

אבל אנחנו כאן לא דומים ליפי הנפש שחכמים אחר אסון.כולנו מודעים,מכבים את הגיץ הראשון

ולכן גם במקרה שלך ,כבי את הגיץ ושום נזק לא ייגרם.

מאחלת לך המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2010 15:46

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיוך מהלב היקרה, כל הכבוד על הכנות והשיתוף,
אכן חשוב שיש מסגרת וכולנו במודעות, כי אצלנו,
גם שמחה וגם עצב כרוכים באכילה גסה,
וכפי שאנחנו מרגישים אחכ זה ממש לא היה שווה.
שתהיה שבת שקטה ובשליטה ונקווה לטוב.
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2010 15:13

dany
dany
חיוך מהלב יקרה
מצטרפת לתפילתך שנשמע בשורות טובות, מתוסכלת כמוך שכספים כאן הולכים למקומות נידחים ולא חשובים בשעה ששירותים כל כך חשובים נזנחים עד שמגיע אסון בקנה מידה לאומי ואז......... כולם מתעוררים............
אולי זה רק אני אבל קצת קיבלתי בחילה בצהריים(ממש לא מאוכל...........) כל הפמליה של הכבודים מטיילת באזור האסון......... אסון שלא היה צריך לקרות...... שריפות ניצתות............ בין עם במזיד ובין עם במקריות............ אך צריך להיות במדינה שמתיימרת להיות סופר מודרנית ומתקדמת כמו שלנו ציוד שיכול להכניע כזו שריפה תוך שעות......... ואמר מישהו ברדיו ,לא זוכרת מי, שלולא היו הקורבנות שהיו בכלל לא היינו נמצאים בשידורים סביב השעון........... עוד שריפה!!!!!!!!!!!
מדינה שנמצאת בסכנת מלחמה כל יום, סכנת רעידת אדמה ............ מדינה שמתחממת משנה לשנה........... מים יהיו ב 2013 ........... ושירותי כבאות תקינים יהיו ........כן עכשיו אחרי כזה אסון.........יהיו............ מתסכל.........מרגיז............ ומעצבן!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2010 14:22

אשירה
אשירה
חיוך מהלב יקרה,
אהבתי את הדימוי של האש לאוכל, שבכמויות נכונות שניהם מאירים את חיינו ובכמויות גדולות הורסים כל חלקה טובה.
טוב שהספקת להנות מהנופש לפני שנודעו ממדי האסון המתרחש עת.

ובקשר לבטן המתמרדת, חוויתי את אותה חוויה אחרי שובי מעשרה ימים בחו"ל, לא רק הבטן התמרדה אלא גופי כולו דאב וכאב.
הדבר היחידי הטוב שיכול לצמוח מכך הוא אם נלמד את הלקח לפעמים הבאות.

מאחלת גם לך חג שמח, ותקווה שהסיוט שקורה בכרמל יגמר במהרה.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2010 14:04

חיוך מהלב
חיוך מהלב
ידוע הוא חנוכה כחג שיש בו ניסים. כמה עצוב לנו כעת כשהאש משתוללת והרי אור ואש הם הסמל של החג האהוב עלי ביותר בשנה. הנה התהפכה המציאות על פניה והאש שגם מחממת והביאה ברכה לאדם יכולה להביא לנו אסונות כבדים. כמו כל דבר בחיים כשהוא בא בכמויות רבות מידי ובעוצמה גדולה מידי הרי הוא הופך לאסון. כמובן שאפשר גם לעשות את ההקש לגבי אוכל. שהרי אוכל הוא שמקיים את גופנו ונפשנו, אך כשהוא בא בכמויות רבות הוא מזיק לכל דבר בגוף. וכמה למדתי את זה על בשרי השבוע?
אני שבתי אמש לביתי לאחר 5 ימים של כיף אדיר. הייתי בנופש פעיל בטבריה מטעם "ארגון אלמנות ויתומי צה"ל).. כשפגשתי כ-800 ויותר נשים שהן כמותי אלמנות צהל וראיתי את החיוכים והשמחה ששטפה אותנו במהלך הימים שהיו גדושים בארועים נפלאים שפשוט לא המקום כאן להרחיב עליהם, אך בגדול היינו בטיולים מרהיבים ובהופעות בידור והצגות מידי יום לא היה זמן לנוח ממש... אבל כמה שמחה ואהבה שררו שם... קשה לתאר. וכמו תמיד אני מתפללת שמשפחת השכול לא תגדל ולא תהיינה יותר אלמנות ויתומים. והרי לכם. היום שוב נתווספו למשפחת השכול משפחות רבות כל כך ויקירהן ניספו בדרך כל כך נוראה ואיומה שאין מילים לתאר זוועה כזו.
ואני שהתמוגגתי בערב האחרון מהארוע של הדלקת נר ע" י אחד היתומים, מקהלת הנשים האלמנות שהנעימו את זמננו, ובמיוחד הרמטכל שמצא זמן לבוא ולהיות עימנו בערב כזה ולחזק את ידינו באומרו שהוא יודע שגם היום הנוער הוא נפלא ואחראי ומשרת באהבה את המולדת ... אני כל
כך מתוסכלת מהמחדל שאנו חווים. כבאים שאין להם ציוד מתאים, תקציבי ענק שמועברים לכל מיני דברים ולא נכנס כאן לתאורים של הישיבות והאנשים המאיישים אותם... אך תקציב לכבאית אין, ולציוד מיוחד לכבאים גם כן אין. ושוב אנו במצב של "הסוס ברח ועתה נעלו את האורווה".... כמה עצוב.
בכל אופן אני מתפללת לדבר אחד לנס שיביא מזור לפצועים כמה שיותר מהר ולבורא עולם מתפללת שלא יהיו שוב אסונות כאלה.
ועתה לנושא האוכל. כן, אני אכלתי לא כפי שרציתי ולבטח עליתי במשקל. איני נשקלת. אבל מרוב התרגשות קרה לי הדבר. ואחרי הערב האחרון, באמת הרגשתי שהבטן מלאה מידי וממש לא טוב לי.
נזכרתי בדברייך מירי לגבי הבטן שלך ש"התמרדה" אחרי הטיול לסיציליה.....
אבל השפיות חזרה אלי בבית, ואני מקווה שהנזק יהיה מזערי וגם עליו נתגבר במהלך החג כי סופגניה אינה "עושה לי את זה".
חג אורים שמח לכולם ושנדע רק בשורות ט ו ב ו ת

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הלואי שנשמע רק בשורות טובות וניסים !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!