05/12/2010 07:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
נאחל לימים טובים ושקטים יותר למדינתנו האהובה אמן ואמן ,נקווה שמהיום המצב ילך ויהיה שקט .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 07:31
 שאפתנית Posts: 8392
|
נאחל לימים טובים ושקטים יותר למדינתנו האהובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 05:07
|
dany כתב:
נסים לא היו כאן לדאבוני............ למרות שאני בטוחה שברגע שהכל יגמר יתחילו .........," זה היה יכול להיגמר עוד יותר גרוע"............ אך יש תקווה שהיום באמת יצליחו להתגבר על האש.............. נחזק את ידי העוסקים במלאכה הקדושה הזו.........נתפלל לשלומם.......... אכן כך ונקווה באמת שנראה אור בקצה המנהרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 04:44
 dany Posts: 19819
|
נסים לא היו כאן לדאבוני............ למרות שאני בטוחה שברגע שהכל יגמר יתחילו .........," זה היה יכול להיגמר עוד יותר גרוע"............ אך יש תקווה שהיום באמת יצליחו להתגבר על האש.............. נחזק את ידי העוסקים במלאכה הקדושה הזו.........נתפלל לשלומם..........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 15:54
|
דובונית אכפת לי כתב:
לא קל לראות ומבינה אשירה את מילותיך ולצערנו באמת נחשפה "הבטן הרכה של ישראל" שזה מזעזע בפני עצמו.. אין מילים כאב מחשבות רצות וכל שנותר לי למרות הכל זה כן לקוות לנס שלא יהיה גרוע יותר דובונית אין נסים כאן לצערי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 13:43
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לא קל לראות ומבינה אשירה את מילותיך ולצערנו באמת נחשפה "הבטן הרכה של ישראל" שזה מזעזע בפני עצמו.. אין מילים כאב מחשבות רצות וכל שנותר לי למרות הכל זה כן לקוות לנס שלא יהיה גרוע יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 12:08
|
לפחות אנחנו נתנחם במירי ובפורום ורק לא באוכל. נכון !!!!!!!!!!!!!! אשירה כתב:
מה שהכי כואב לי זה שאני כל השנים מנסה להעביר לילדי מסר של אהבת הארץ ושל ציונות, כי היום הרבה ילדים פוזלים החוצה. מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד אמי הייתה אומרת לנו שליהודים אין מקום אחר בעולם אלא רק בארץ ישראל, כך גדלתי, זה נספג בתוכי ועדיין אני מאמינה בזה. אבל הדור הזה נולד כבר למציאות אחרת ולצערנו רבים וטובים מחפשים את מזלם במחוזות זרים. ואיך נשכנע את ילדינו שרק פה מקומנו כאשר אנחנו חווים כל כך הרבה עוולות במדינה. מדינה כל כך צעירה וכל כך קטנה וכבר כל כך מושחתת ומסואבת. אפשר להשתגע. אני אשמע אולי קיצונית אבל לפעמים אני חושבת, לאור התנהלות הדברים במדינה, שצריך פה מישהו עם יד חזקה ועם כוח ונחישות שיעשה פה קצת סדר. אבל מצד שני אני יודעת שגם משטרים אחרים זה לא פיתרון. בקיצור המצב די מדכא.
לפחות אנחנו נתנחם במירי ובפורום ורק לא באוכל.
אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 11:10
 דפי Posts: 1126
|
אשירה יקרה את לא קיצונית בכלל. זוהי התחושה שכולנו מרגישים. וכתבתי קודם , שאולי במקום לחסום כבישים בלראות מה קורה באיזור צריך לצאת ולהפגין , אין לנו יותר ביטחון. לא רצינו לדבר על גיס חמישי , אבל הנה הוא קם לתחיה ומצליח לפגוע בנו. את אשר יגורנו בא לנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 10:06
 אשירה Posts: 4292
|
מה שהכי כואב לי זה שאני כל השנים מנסה להעביר לילדי מסר של אהבת הארץ ושל ציונות, כי היום הרבה ילדים פוזלים החוצה. מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד אמי הייתה אומרת לנו שליהודים אין מקום אחר בעולם אלא רק בארץ ישראל, כך גדלתי, זה נספג בתוכי ועדיין אני מאמינה בזה. אבל הדור הזה נולד כבר למציאות אחרת ולצערנו רבים וטובים מחפשים את מזלם במחוזות זרים. ואיך נשכנע את ילדינו שרק פה מקומנו כאשר אנחנו חווים כל כך הרבה עוולות במדינה. מדינה כל כך צעירה וכל כך קטנה וכבר כל כך מושחתת ומסואבת. אפשר להשתגע. אני אשמע אולי קיצונית אבל לפעמים אני חושבת, לאור התנהלות הדברים במדינה, שצריך פה מישהו עם יד חזקה ועם כוח ונחישות שיעשה פה קצת סדר. אבל מצד שני אני יודעת שגם משטרים אחרים זה לא פיתרון. בקיצור המצב די מדכא.
לפחות אנחנו נתנחם במירי ובפורום ורק לא באוכל.
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 09:56
|
dany כתב:
אשירה את ממש כותבת מתוך ליבי כן נס כבר לא יהיה וחבל שאנחנו צריכים לשים מבטחנו בנס מחו"ל........ איפה אנחנו שעוזרים לכל העולם עם הידע הטוב ביותר והציוד הטוב ביותר המלך התגלה במערומיו!!!!! בושה וחרפה.......... לקפריסין הקטנה יש מטוסים לכיבוי שלנו אין........ ולא שלא היה, היו יסעורים..........אך מה הם היו ניזוקים מהרמת המים......... אז לא דואגים למשהו אחר....... אלא מבטלים.......נהדר לנו זה לא יקרה!!!!!!!!!!!! איזו מחשבה לעתיד טוב........כמו עם משבר משק המים........ כמו עם משבר משק החשמל שעומד עוד להתרחש עלינו.......... וכמו כל משבר שאנחנו מטפלים בו אחרי....... איך לקחו לנו את התקווה ? דני אני ממש לא צריכה לכתוב את עושה זאת במקומי.מסכימה עם כל מילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 09:48
|
אשירה את ממש כותבת מתוך ליבי כן נס כבר לא יהיה וחבל שאנחנו צריכים לשים מבטחנו בנס מחו"ל........ איפה אנחנו שעוזרים לכל העולם עם הידע הטוב ביותר והציוד הטוב ביותר המלך התגלה במערומיו!!!!! בושה וחרפה.......... לקפריסין הקטנה יש מטוסים לכיבוי שלנו אין........ ולא שלא היה, היו יסעורים..........אך מה הם היו ניזוקים מהרמת המים......... אז לא דואגים למשהו אחר....... אלא מבטלים.......נהדר לנו זה לא יקרה!!!!!!!!!!!! איזו מחשבה לעתיד טוב........כמו עם משבר משק המים........ כמו עם משבר משק החשמל שעומד עוד להתרחש עלינו.......... וכמו כל משבר שאנחנו מטפלים בו אחרי....... איך לקחו לנו את התקווה ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 08:35
|
אשירה כתב:
כל השמועות האלה לא יכולות להסביר את ההקף הגדול ואת העובדה שבכל פעם התווספו עוד ועוד מוקדים המרוחקים אחד מהשני. יש הרגשה שמישהו משחק בנו, אויבינו הבינו היכן נמצאת הבטן הרכה שלנו, היכן נקודות התורפה שלנו והם חוגגים. האם שמעתן תגובות מהעולם, לצערנו יש הרבה אמת בכל מה שאומרים, איך אפשר להגיד שאנחנו ערוכים להתקפת טילים? מדינת ישראל נחשפה בנקודות החולשה שלה ובטח יש מי שכבר בונים על זה את הפנטזיות שלהם להשמיד אותנו. מצטערת על הפסימיות שלי. נס כבר לא יהיה פה. לא מבינה את אלה שאומרים שאנחנו צריכים כעת נס. גם אם הכל יגמר בשניה זו נס כבר אין פה.
וכעת כולם מעלים על נס ומתרכזים בסיוע המגיע מחו"ל, כאילו שפה תיפתר הבעיה. מה שקרה לנו זה לא אסון טבע, זה לא כמו רעידת אדמה או צונאמי שאחריהם באמת צריכים להתרכז רק בשיקום ההריסות. אנחנו צריכים לשקם את יסודות המדינה שלנו שנמצאת כל הזמן במצב של סכנה, ובמקום לדאוג לכך עוסקים העסקנים באינטרסים שלהם ומפקירים אותנו.
קשה להיות אופטימי, מאוד קשה להיות אופיטמי!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 08:32
 ענת Posts: 3849
|
אשירה כתב:
התכוונתי לשמועות על אתר פסולת או על שני אנשים שעצרו.
מסכימה איתך אשירה יקרה.... נס כבר לא יהיה זה בטוח....כי כבר יש המון עבדות והטבע המקומות המדהימים..... אכן מזעזע מה שקורה,עצוב ועצוב וכואב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 08:28
|
התכוונתי לשמועות על אתר פסולת או על שני אנשים שעצרו.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 08:26
|
כל השמועות האלה לא יכולות להסביר את ההקף הגדול ואת העובדה שבכל פעם התווספו עוד ועוד מוקדים המרוחקים אחד מהשני. יש הרגשה שמישהו משחק בנו, אויבינו הבינו היכן נמצאת הבטן הרכה שלנו, היכן נקודות התורפה שלנו והם חוגגים. האם שמעתן תגובות מהעולם, לצערנו יש הרבה אמת בכל מה שאומרים, איך אפשר להגיד שאנחנו ערוכים להתקפת טילים? מדינת ישראל נחשפה בנקודות החולשה שלה ובטח יש מי שכבר בונים על זה את הפנטזיות שלהם להשמיד אותנו. מצטערת על הפסימיות שלי. נס כבר לא יהיה פה. לא מבינה את אלה שאומרים שאנחנו צריכים כעת נס. גם אם הכל יגמר בשניה זו נס כבר אין פה.
וכעת כולם מעלים על נס ומתרכזים בסיוע המגיע מחו"ל, כאילו שפה תיפתר הבעיה. מה שקרה לנו זה לא אסון טבע, זה לא כמו רעידת אדמה או צונאמי שאחריהם באמת צריכים להתרכז רק בשיקום ההריסות. אנחנו צריכים לשקם את יסודות המדינה שלנו שנמצאת כל הזמן במצב של סכנה, ובמקום לדאוג לכך עוסקים העסקנים באינטרסים שלהם ומפקירים אותנו.
קשה להיות אופטימי,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 08:07
|
dany כתב:
אומרים שזה בעצם התחיל משריפה באתר פסולת............
נורא,אני בדיוק צופה עכשיו בחדשות כמה כאב, על האנשים הטבע וכו לא נראה הסוף!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 07:54
|
אומרים שזה בעצם התחיל משריפה באתר פסולת............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 16:59
|
אקורדיאון כתב:
הנה בנות בוודאי שמעתן שעצרו שני חשודים ומעריכים שהם חלק מכנופיה. להתפוצץ מזעם.
זה ממש נורא מה זה יעזור זוועה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 16:58
|
הנה בנות בוודאי שמעתן שעצרו שני חשודים ומעריכים שהם חלק מכנופיה. להתפוצץ מזעם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 15:01
|
לא ידעתי...........סגרתי לשעתיים הכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|