|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/12/2010 07:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיה דבריך מרגשים ונוגעים בכולנו. בהצלחה בתהליך ובחג!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 08:25

גם אני מזדהה עם כל מילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 08:06
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה חיה יקרה המשיכי כך את מרגשת. שיהיה שקט הרבה דברים לא פשוטים מתרחשים כאן..... שבת שלום אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 07:19

תודה לכולכן. והכי חשוב - שבת טובה ואופטימית. שלכם, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 05:44
 dany Posts: 19819
|
חיה יקרה שבת שלום מכתבך מביע גם רגשות של אחרים, כולל אותי , מירי בניצוח על הקבוצה הביאה ומביאה שינוי גדול פה בחיינו....... וכל אחד במקום בו הוא נמצא, אחד במרץ ותנופה לירידה והשני בשמירה, ויש גם כאלו שכרגע נמצאים במשבר ואינם יכולים אפילו לשמור אך ממשיכים להגיע בכדי לא לנתק את השרשרת....... ומכוח המצאותם הכוח בע"ה ימצא ושוב יחזרו לתקופה טובה יותר. כל הכבוד לך חיה יקירה שאת מתמודדת עם הקשיים ולא מוותרת. רק כך אפשר להצליח. שיהיה לך המשך יפה ומוצלח........ וסלחי לי שאני לא מסוגלת לאחל חג שמח......... כי הלב כבד....... נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 05:01
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חילה מרגש ומרגיש מהלב. מאחלת לך המון הצלחה בהמשך הדרך ואכן צעד צעד,בקצב שלך.
הנס הוא באמת היותנו במסגרת עוטפת תומכת ושפויה.
שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 00:56
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יישר כוח על העשייה התובנות והמודעות בהצלחה בהמשך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 00:50

בס"ד
מירי היקרה,
כמו תמיד, אני מרגישה שעליי להודות לך אישית על ההרצאה החשובה. כבר שמעתי את הרצאתך על השמנים כמה פעמים בעבר, תמיד בסמוך לחנוכה. ואולם בכל שנה אני לומדת דברים חדשים, מעניינים ומחכימים, ועוד חשוב מזה - בכל פעם מובילה אותי ההרצאה מחדש אל מודעות עמוקה מאוד לסכנות הגדולות הטמונות בדברי מאכל רוויים בשמש.
גם המכתב שהקראת ריגש אותי מאוד, על אף שאינני מתקרבת למשקלה של הכותבת, ועם כל זה שלא עברתי משברים מהסוג שהיא כותבת העלהם. ובכל זאת, גם לי, כמו לכל אחד אחר, יש תקופות קשות, ימים לא פשוטים, והמסגרת שלך מירי (ובעצם המסגרת של כולנו) היא סוג של עוגן, משענת, מחוג תומך ואוהב גם מרחוק - באינטרנט. ובעצם, הרי הפורום שלנו באמת מתנהל כמו משפחה קטנה, המתאפיינת באהבה גדולה ובשפע של פרגון. ואת מירי, הרי תמיד את שם בשבילנו, בכל עת שמישהו / הי זקוקים לך.
כאן, בחג החנוכה, אני מוכנה להודות בפה מלא שאת היית אחד הניסים הגדולים של חיי בשנה וחצי האחרונים, וגם אם אינני מצליחה לרזות כרגע, אני שומרת בזכותך על הקיים, ומשתדלת לעשות לעצמי רק טוב בכל תחום ועניין (כמו שאת מלמדת אותנו בכל הרצאה...). בקיצור מירי, את באמת אחד האורות הגדולים של חיי בשנה החולפת, ועל כך שלוחה לך תודתי מעומק הלב.
כמובן שסופגניות ולביבות הן מחוץ לתחום בחג, ואני מקווה לשמור על הקייים בתוך כל האירועים, ובהמשך לרזות לאט אבל בטוח, בנחישות ובהתמדה!!!
חג חנוכה שמח והרבה אור, שלך - חיה

|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|