05/12/2010 16:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה וכולן הכל כל כך נכון,אשירה היום בתכנית הבוקר אמר אברי גלעד שקשה לאמר זאת אבל "מזל" שהיו קורבנות כי אם היה "רק הטבע" לא היו מפיקים לקחים.
אז אכן כואב מאוד ולמשפחות זה אסון נוראי ששום לקחים לא יעזרו.
מה אומר מחדל גדול פגע בכל כך הרבה.
נקווה באמת שלא היה לשווא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 13:34
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקירה התגעגעתי אליך והיית חסרה לי....... ואולי גם קצת דאגתי... אז טוב שכתבת לנו........ כן אי אפשר לדעת מה טוב ומה נכון, אך באמת אם יפיקו לקחים ויסיקו מסקנות..... ויהיה איזה שיפור.......אז באמת קורבנם לא היה לשווא זה לגבי כלל הציבור... לגבי המשפחות אין ניחום ...........לנו ימים קשים אך להם המשך חיים איום ונורא ואין נחמה. אשירה שיהיה לך יום רגוע עד כמה שניתן.. והצלחה בהמשך התכנית באהבה דני edited by dany on 12/5/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 13:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
ועוד דבר אשירה, ברור שהרגשנו בחסרונך את אבן יסוד בפורום הזה ואנחנו לא מוותרות על שום אבן!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 13:05
|
דברים חזקים כתבת כאן אשירה ואני מסכימה עם דבריך אך לא בטוחה שמה שינחם את המשפחות זה הידיעה שהקורבנות שלהם לא היו לחינם ושעכשיו המדינה למדה לקח, להפך נראה לי שזה יותר כואב מבחינתם שהלקח לא נלמד מזמן והיה צריך להילמד על בשרם. על בשר כל היתומים הקטנים שאיבדו את אבותיהם באוטובוס. לא נראה לי שניתן לנחם אותם בשום דרך וצורה על האובדן האיום והמיותר הזה. הלוואי ומשהו במדינה הזו יתעורר ויבין סוף סוף שלא צריך להגיע למצב כל כך קיצוני בשביל להיות מאורגנים ומוכנים יותר. אשירה כתב:
כמה מרגש כשמרגישים בחסרוני, איזה מתוקות אתן, אני מאוד מעריכה, זה לגמרי לא מובן מאליו!!! אכן הייתי מעט עסוקה אתמול וגם הבוקר. בין לבין עוקבת אחרי ההתרחשויות. מתוסכלת כמוכן. מחכה שייגמר כבר השלב הזה וחרדה מהרגע שנתחיל להבין ולעכל את גודל הנזק, בחיי אדם, ברכוש יקר ששוויו אינו רק בכסף, ובהשלכות הנפשיות על אלה שנפגעו. והבוקר דיברו גם על ההשלכות הנפשיות על אלה שהשתתפו בהצלה. גם עליהם צריך לתת את הדעת כי גם הם עברו ועוברים טראומה רצינית ביותר.
הבוקר ציטטו ברדיו מישהו שאמר לפני שלוש שנים שהאמצעים וציוד הכבאות בישראל מקומם הראוי הוא במוזיאון.
ובתוך כל הרע חשבתי הבוקר שבעצם כולנו חייבים לכל אלה שנפגעו ושילמו באסון הזה בחייהם וברכושם, חייבים ובגדול. כי נוצרה אולי תקווה קטנה שכעת בתחום הזה הדברים יישתפרו. ואם באמת נצטרך להיבחן ברגע אמת וחס וחלילה ייפלו פה טילים לפחות יהיה לנו מערך כיבוי אש, דבר שכנראה פשוט עד עכשיו לא היה לנו ואפילו לא ידענו שאין לנו.
צריך להגיד להם את זה, צריך לתת למשפחות הנספים ולפצועים לפחות את התחושה שקורבנם לא היה לשוא. הם זקוקים לזה כדי שיוכלו להמשיך בחייהם עם הרגשה שאנו מעריכים את הקורבן. צריך לחבק אותם חזק ולהגיד להם תודה.
אוהבת אתכן מאוד,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 12:26
 אשירה Posts: 4292
|
כמה מרגש כשמרגישים בחסרוני, איזה מתוקות אתן, אני מאוד מעריכה, זה לגמרי לא מובן מאליו!!! אכן הייתי מעט עסוקה אתמול וגם הבוקר. בין לבין עוקבת אחרי ההתרחשויות. מתוסכלת כמוכן. מחכה שייגמר כבר השלב הזה וחרדה מהרגע שנתחיל להבין ולעכל את גודל הנזק, בחיי אדם, ברכוש יקר ששוויו אינו רק בכסף, ובהשלכות הנפשיות על אלה שנפגעו. והבוקר דיברו גם על ההשלכות הנפשיות על אלה שהשתתפו בהצלה. גם עליהם צריך לתת את הדעת כי גם הם עברו ועוברים טראומה רצינית ביותר.
הבוקר ציטטו ברדיו מישהו שאמר לפני שלוש שנים שהאמצעים וציוד הכבאות בישראל מקומם הראוי הוא במוזיאון. ובתוך כל הרע חשבתי הבוקר שבעצם כולנו חייבים לכל אלה שנפגעו ושילמו באסון הזה בחייהם וברכושם, חייבים ובגדול. כי נוצרה אולי תקווה קטנה שכעת בתחום הזה הדברים יישתפרו. ואם באמת נצטרך להיבחן ברגע אמת וחס וחלילה ייפלו פה טילים לפחות יהיה לנו מערך כיבוי אש, דבר שכנראה פשוט עד עכשיו לא היה לנו ואפילו לא ידענו שאין לנו.
צריך להגיד להם את זה, צריך לתת למשפחות הנספים ולפצועים לפחות את התחושה שקורבנם לא היה לשוא. הם זקוקים לזה כדי שיוכלו להמשיך בחייהם עם הרגשה שאנו מעריכים את הקורבן. צריך לחבק אותם חזק ולהגיד להם תודה.
אוהבת אתכן מאוד,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 10:22
|
היא בטח עסוקה ותצטרף אלינו בשעות הבוקר המאוחרות (ככה לפחות אני מקווה).
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:55
|
אשירה????????????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 07:48
|
אשירה יקירה השמיעי קול את חסרה לי .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 07:39
|
אשירה אהובה, כל הכבוד על הירידה היפה. אני יודעת שאת עוברת תקופה לא קלה עכשיו ולכן אני חושבת שאת אמיצה ומהווה דוגמה ומופת לכך שהאוכל לא מהווה מפלט עבורך בתקופה כזו. אני מאחלת לך ימים טובים יותר ושהשמחה תחזור לחייך. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 12:46
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שמחה שבבשילך שלמרות כל מה שעברת אישית וכל מה שאנו עוברים את איתנו ומברכת אותך על הירידה יישר כוח ובהצלחה אכן בימים אלו הכל מתגמד והחיים מקבלים פרופורציה חדשה.. אשירה כתב:
דובונית אקו ודני יקרות וכמובן ענת, מאוד מאוד מודה לכן על מילותיכן המחזקות.
האסון שקורה עכשיו במדינה מסיח את דעתי מכאבי הפרטי. הדעת לא מוכנה לקבל ולהשלים שקורה כזה דבר מזעזע שיכול היה אולי להימנע, או לפחות להתמזער לו לא היתה הזנחה פושעת.
לי זה פשוט נראה כמו מגה פיגוע, אחרת קשה להבין. כל כך הרבה קורבנות, כל כך הרבה נזק, סיפוריהם של ניצולים פשוט מסמרי שיער.
ובתוך כל הכאוס הזה אני רוצה לספר לכם שירדתי השבוע עוד 600 גרם וזה עושה לי שמחה בלב. מקווה להמשיך במגמת הירידה.
אוהבת אתכן מאוד,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 13:04
|
ממש כך!!!!
אשירה כתב:
אקורדיאון כתב: אשירהלה ראי מה כתבתי בבוקר ,אכן גם לי זה ממש נראה כמגה פיגוע. הדעת לא סובלת את המחדל הזה במיוחד כשיש כל כך הרבה נפגעים בנפש.
ובכל הבלגן כל הכבוד על הירידה ,אין כמו התחושה של שליטה ומגמת ירידה,
מאחלת לך בהצלחה רבה. אקו יקרה, קראתי כל מה שכתבת ואני כל כך מזדהה, כולל שמישהו יגיד שזה אולי בגלל איזו מזוזה לא כשרה וכו' . אנחנו עדיין נמצאים בתחילת הארוע ועוד לא יודעים את גודל הנזק. ליבי עם המשפחות הנפגעות, וגם מי ש"רק" נפצע חייו כבר לא יהיו אותם חיים. התחושה היא כמו תחושה בזמן מלחמה, נקווה שזה כבר ייגמר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 13:03
|
שמחה בשבילך שיש נקודת אור קטנה וחשובה בכל האנדרלמוסיה שבה אנחנו נמצאים עתה........... אשירה כתב:
האסון שקורה עכשיו במדינה מסיח את דעתי מכאבי הפרטי. הדעת לא מוכנה לקבל ולהשלים שקורה כזה דבר מזעזע שיכול היה אולי להימנע, או לפחות להתמזער לו לא היתה הזנחה פושעת.
לי זה פשוט נראה כמו מגה פיגוע, אחרת קשה להבין. כל כך הרבה קורבנות, כל כך הרבה נזק, סיפוריהם של ניצולים פשוט מסמרי שיער.
ובתוך כל הכאוס הזה אני רוצה לספר לכם שירדתי השבוע עוד 600 גרם וזה עושה לי שמחה בלב. מקווה להמשיך במגמת הירידה.
אוהבת אתכן מאוד,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 12:55
|
אשירה כתב:
אקורדיאון כתב: אשירהלה ראי מה כתבתי בבוקר ,אכן גם לי זה ממש נראה כמגה פיגוע. הדעת לא סובלת את המחדל הזה במיוחד כשיש כל כך הרבה נפגעים בנפש.
מאחלת לך בהצלחה רבה. אקו יקרה, קראתי כל מה שכתבת ואני כל כך מזדהה, כולל שמישהו יגיד שזה אולי בגלל איזו מזוזה לא כשרה וכו' . אנחנו עדיין נמצאים בתחילת הארוע ועוד לא יודעים את גודל הנזק. ליבי עם המשפחות הנפגעות, וגם מי ש"רק" נפצע חייו כבר לא יהיו אותם חיים. התחושה היא כמו תחושה בזמן מלחמה, נקווה שזה כבר ייגמר. אכן נורא ,איזה אסון לאומי בנפש בטבע ממש לבכות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 09:54
|
אקורדיאון כתב:
אשירהלה ראי מה כתבתי בבוקר ,אכן גם לי זה ממש נראה כמגה פיגוע. הדעת לא סובלת את המחדל הזה במיוחד כשיש כל כך הרבה נפגעים בנפש.
מאחלת לך בהצלחה רבה.
אקו יקרה, קראתי כל מה שכתבת ואני כל כך מזדהה, כולל שמישהו יגיד שזה אולי בגלל איזו מזוזה לא כשרה וכו' . אנחנו עדיין נמצאים בתחילת הארוע ועוד לא יודעים את גודל הנזק. ליבי עם המשפחות הנפגעות, וגם מי ש"רק" נפצע חייו כבר לא יהיו אותם חיים. התחושה היא כמו תחושה בזמן מלחמה, נקווה שזה כבר ייגמר.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 09:36
|
אשירהלה ראי מה כתבתי בבוקר ,אכן גם לי זה ממש נראה כמגה פיגוע. הדעת לא סובלת את המחדל הזה במיוחד כשיש כל כך הרבה נפגעים בנפש.
מאחלת לך בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 09:05
|
אוהבת אתכן מאוד,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 05:47
|
הנה אשירה אהובה הלכה גם לכולנו אווירת החג ואנחנו כאן בכל מצב...... כל אחת יכולה וצריכה להכנס ואפילו מצב רוחה על הקרשים........ כי לשם כך אנחנו כאן!!!!!!! מקווה שימים טובים יבואו עלינו בעצב רב דני
אשירה כתב:
ענתי יקרה, תודה לך, מתוקה, על דאגתך. היום ביקרתי את משפחתה של חברתי שנפטרה ואני מתחילה לעכל את מה שקרה. היה לי קשה להשתלב בפורום, כולם כל כך בקטע של החג ואני איני רוצה להשבית שמחה. בליבי אני אתכם אבל הידיים לא מסוגלות להשתלב בשטף הברכות כאשר בלב כל כך עצוב לי.
אוהבת,
בנוסף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 05:08
|
אשירה יקירה ליבי כל כך איתך,לא קיים מושג של להשבית שמחה אצל חברים ואנחנו חברים שנועדו ללטף לתמוך ולסייע בזמנים קשים.כשטוב יש המון חברים ,זו חוכמה קטנה.
יקירה הרגישי נוח לכתוב לשתף וכולנו איתך.
שולחת לך חיבוק ענק אין ברירה אלא להתמודד עם הכאב אבל בהחלט מותר וצריך להתאבל לעכל
את האובדן ומכאן לצאת הלאה ולהמשיך ,בטוחני שזה בדיוק מה שחברתך היתה רוצה עבורך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 00:53
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אשירה חמודה מבינים את כאבך את לא חייבת לתמוך תמיד ומותר לפעמיים רק לכתוב את שבלב ולבקש עידוד ומילה חמה אינך מפילה את רוחנו ותמיד נשמח לחבק ולעזור שתמיד תדעי ימים טובים וחזקים מאלו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 22:31
|
תודה, יקירה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)