07/12/2010 10:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
בכל מה שנוגע לפוליטיקה ופוליטיקאים קשה לי לשדר אופטימיות. הם כל כך צפויים ותאמיני לי שדבריהם חוזרים על עצמם ורק הנושא משתנה. אם תשמעי מה הם אומרים בלי לדעת באיזה הקשר הרי שתחברי את זה לאיזה נושא אקטואלי שאת רוצה: מענקים לאברכים, גירוש זרים, שריפה בכרמל ועוד ועוד ותאמיני לי שדבריהם מתאימים לכל נושא ונושא כי הם חוזרים על עצמם ואין שום עשיה רק דיבורים דיפלומטיים. dany כתב:
יקירתי בלוגי אני ממש מסכימה איתך אך חייבים לשדר אופטימיות וחיוביות לעולם, כי זה מה שיכול להביא לרוחות אחרות.......... הפסימיות גוררת אותנו עמוק והאופטימיות יכולה אפילו לעבור בתוך קירות.... כפי שבכל תהליך אם משלבים אותו בתקווה ובאמונה לעיתים נדהמים מהכוח שטמון בתכונות הללו..............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 09:40
 dany Posts: 19819
|
יקירתי בלוגי אני ממש מסכימה איתך אך חייבים לשדר אופטימיות וחיוביות לעולם, כי זה מה שיכול להביא לרוחות אחרות.......... הפסימיות גוררת אותנו עמוק והאופטימיות יכולה אפילו לעבור בתוך קירות.... כפי שבכל תהליך אם משלבים אותו בתקווה ובאמונה לעיתים נדהמים מהכוח שטמון בתכונות הללו..............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 09:36
|
אנחנו כל כך למודי נסיון שלא נראה לי שמשהו יפתיע אותנו לטובה. לא צופה שינויים דרמטיים. מצטערת על הפסימיות. dany כתב:
ללא תקווה אנא אנו באים????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 09:32
|
ללא תקווה אנא אנו באים????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 09:31
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
הלוואי וכן ילמדו ויפיקו לקחים באמת שלא יבוא עלינו אירוע זוועתי נוסף....... בואי לפחות נאמין שלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 09:28
|
הלוואי וכן ילמדו ויפיקו לקחים באמת שלא יבוא עלינו אירוע זוועתי נוסף.......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 07:41
|
שאפתנית כתב:
אצלנו בארץ האשמות ההדיות הן בגדר ספורט לאומי, כל פעם שקורה איזה אסון כולם מתחילים לעסוק בהאשמות הדדיות כי אף אחד לא מספיק אמיץ לקחת על עצמו את האחריות למעשה ולהתפטר. לצערי המנהיגים שלנו מסרבים להיפרד מהכיסא שלהם גם אם באמת הגיע הזמן להודות שנעשתה טעות הם טובים בלטייח ולהאשים אחרים. אכן כך ,עכשיו עברו לרעידות אדמה.לא נותר לנו אלא להיות אופטימים כי באמת אין לנו ארץ אחרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 06:58
|
אצלנו בארץ האשמות ההדיות הן בגדר ספורט לאומי, כל פעם שקורה איזה אסון כולם מתחילים לעסוק בהאשמות הדדיות כי אף אחד לא מספיק אמיץ לקחת על עצמו את האחריות למעשה ולהתפטר. לצערי המנהיגים שלנו מסרבים להיפרד מהכיסא שלהם גם אם באמת הגיע הזמן להודות שנעשתה טעות הם טובים בלטייח ולהאשים אחרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 06:23
|
אכן יקירתי אסור לאבד תקווה........ חיינו כאן תמיד שזורים בעצב וכאב אך גם יש ימים יפים ושמחים ואליהם אנחנו צריכים להתחבר ולא אל היאוש שגורר למעמקים. שיהיה לנו כאן בחלקת האלוהים הקטנה שלנו יום נהדר מלא הצלחה....... ומה שנותר עדיין מהחג שיהיה שמח. נשיקות דני דובונית אכפת לי כתב:
אכן הבחירות בממשלה לא קלות לצערנו היום ואכן עכשיו מרוצצות להם האשמות הדדיות כל הביחד שהיה אחד למען כולם וכולם למען אחד בשרפה נגוז כלא היה ואנו כאן צריכים להמשיך להאמין כי אין לנו ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת .... כואב הלב על המפקדת ועל כולם וכולי תפילה שיבואו ימים טבוים מאלה למרות הקושי שמהול בכאב המשך שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 05:09
|
דובונית אכפת לי כתב:
אכן הבחירות בממשלה לא קלות לצערנו היום ואכן עכשיו מרוצצות להם האשמות הדדיות כל הביחד שהיה אחד למען כולם וכולם למען אחד בשרפה נגוז כלא היה ואנו כאן צריכים להמשיך להאמין כי אין לנו ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת .... כואב הלב על המפקדת ועל כולם וכולי תפילה שיבואו ימים טבוים מאלה למרות הקושי שמהול בכאב המשך שבוע טוב כתבת כל כך נכון יקירה ולא נותר אלא לקוות שיבואו ימים טובים יותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2010 00:30
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן הבחירות בממשלה לא קלות לצערנו היום ואכן עכשיו מרוצצות להם האשמות הדדיות כל הביחד שהיה אחד למען כולם וכולם למען אחד בשרפה נגוז כלא היה ואנו כאן צריכים להמשיך להאמין כי אין לנו ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת .... כואב הלב על המפקדת ועל כולם וכולי תפילה שיבואו ימים טבוים מאלה למרות הקושי שמהול בכאב המשך שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 20:56
|
dany כתב:
לדאבוני אנחנו קובעים את השלטון שלנו בבחירות דמוקרטיות בכל כמה שנים..... ומה שאנחנו בוחרים זה מה שיש!!!!!! ואולי פשוט המבחר הוא גרוע ואין אחר  אכן האמיני לי שממש בעיה רצינית כי אין במי,מחד את רוצה להשפיע ומאידך את לא בוטחת באיש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 17:27
|
לדאבוני אנחנו קובעים את השלטון שלנו בבחירות דמוקרטיות בכל כמה שנים..... ומה שאנחנו בוחרים זה מה שיש!!!!!! ואולי פשוט המבחר הוא גרוע ואין אחר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 16:19
|
EFF כתב:
קודם כל - מרכינה ראשי לזכרה של אהובה תומר ז"ל...איזו אשה אמיצה ומרשימה ואיזה מוות נוראי...
כל הנושא היה אתמול שיחת הערב בחוג לריקודי עם - והסכמנו כולנו שאנחנו "מוקפים" באנשים חסרי אחריות שאחראים לבטחוננו האישי..נשאלת השאלה: אנחנו כל כך טפשים שנותנים לדבר כזה לשלוט בנו?? צריך להתפכח,ואני שואלת איך???? לא פשוט אך אין ברירה צריך להמשיך הלאה את שיגרת החיים אחרת נשקע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 16:18
|
dany כתב:
יהי זכרה ברוך אקורדיאון כתב: יעלי כתב: ועכשיו כששכחו הלהבות, תפרוצנה להבות ההאשמות ההדדיות, אי לקיחת אחריות, וזריקת רפש אחד על השני כמו שכל כך אופייני לצערי למדינתנו הקטנה. שום ועדת חקירה לא תחזיר את 41 החיים שנלקחו, תבריא את הפצועים, את הבתים, הרכוש ומזכרות מחיים שלמים, ולא את בעלי החיים והיערות הנפלאים שאינם עוד... נכון,נכון כל כך.לצערינו מניין ההרוגים עלה ל42,אהובה תומר נפטרה,אישה משיכמה ומעלה. אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 15:10
 EFF Posts: 6412
|
קודם כל - מרכינה ראשי לזכרה של אהובה תומר ז"ל...איזו אשה אמיצה ומרשימה ואיזה מוות נוראי...
כל הנושא היה אתמול שיחת הערב בחוג לריקודי עם - והסכמנו כולנו שאנחנו "מוקפים" באנשים חסרי אחריות שאחראים לבטחוננו האישי..נשאלת השאלה: אנחנו כל כך טפשים שנותנים לדבר כזה לשלוט בנו?? צריך להתפכח,ואני שואלת איך????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 14:47
|
יהי זכרה ברוך אקורדיאון כתב:
יעלי כתב: ועכשיו כששכחו הלהבות, תפרוצנה להבות ההאשמות ההדדיות, אי לקיחת אחריות, וזריקת רפש אחד על השני כמו שכל כך אופייני לצערי למדינתנו הקטנה. שום ועדת חקירה לא תחזיר את 41 החיים שנלקחו, תבריא את הפצועים, את הבתים, הרכוש ומזכרות מחיים שלמים, ולא את בעלי החיים והיערות הנפלאים שאינם עוד... נכון,נכון כל כך.לצערינו מניין ההרוגים עלה ל42,אהובה תומר נפטרה,אישה משיכמה ומעלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 12:24
 רבקה Posts: 8411
|
דובונית אכפת לי כתב:
כואב והלוואי והפעם יעשה מהפך ודברים יזוזו כאן הלוואי
אשרי המאמין !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 10:58
|
יעלי כתב:
ועכשיו כששכחו הלהבות, תפרוצנה להבות ההאשמות ההדדיות, אי לקיחת אחריות, וזריקת רפש אחד על השני כמו שכל כך אופייני לצערי למדינתנו הקטנה. שום ועדת חקירה לא תחזיר את 41 החיים שנלקחו, תבריא את הפצועים, את הבתים, הרכוש ומזכרות מחיים שלמים, ולא את בעלי החיים והיערות הנפלאים שאינם עוד... נכון,נכון כל כך.לצערינו מניין ההרוגים עלה ל42,אהובה תומר נפטרה,אישה משיכמה ומעלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2010 10:03
 יעלי Posts: 589
|
ועכשיו כששכחו הלהבות, תפרוצנה להבות ההאשמות ההדדיות, אי לקיחת אחריות, וזריקת רפש אחד על השני כמו שכל כך אופייני לצערי למדינתנו הקטנה. שום ועדת חקירה לא תחזיר את 41 החיים שנלקחו, תבריא את הפצועים, את הבתים, הרכוש ומזכרות מחיים שלמים, ולא את בעלי החיים והיערות הנפלאים שאינם עוד...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|