הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולם וחנוכה שמח ונשלט בהחלט!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/12/2010 22:21

אקורדיאון
אקורדיאון
הסמויה כתב:
מחכה כבר לפגישה איתכם ולראות אותך במציאות

נו בואי עם דני.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 20:07

miribelkin
miribelkin
Administrator
מתוקה שכמוך מה צריך סופגניות? כשאת וגיתי
כבר כל כך מתוקים וחמודים.את כותבת מדהים, מוציאה
החוצה את כל החשקים מדברת משתפת והכי חשוב שולטת.
הכל לטובה תאמיני לי, מיכלי את נראית בלי עין הרע נפלא.
והכי חשוב שיש לך המון עזרה. תמסרי למימי המון אהבה.
המשך חג שמח אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 20:06

dany
dany
נשיקות והמשך חג נשלט על אף האסון הנורא שמתרחש ממש עכשיו..........upset
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 17:50

בלונדה....
בלונדה....
חג שמח!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 16:02

מחכה כבר לפגישה איתכם ולראות אותך במציאות
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 15:57

דפי
דפי
מיכל יקרה
כל הכבוד שהצלחת להתמודד ויישר כוח לגיתי.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 15:51

לייסי
לייסי
מיכל יקרה - כל הכבוד על האיפוק והשליטה! Applause
המשל חג אורים שמח!!! smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 15:21

רבקה
רבקה
מיכלי קראתי בהנאה את מה שכתבת
את מרשה לי להצדיע לך ?וכמובן הצדעה נוספת לגיתי הנהדר
את רוצה לשמוע עוד פעם כי כבר אקורדיון כתבה לך
את נראית נפלא והעיקר שמרי על עצמך מכל הבחינות
בוטניקו קיבל ליטוף והעבירי לו עוד אחד באהבה
מקווה שהבחינה עברה לך בקלות
המשך חג מואר לכם בהמון אהבה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 14:32

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
ללא מילים.......נהדרת

מצטרפת יישר כח ואת ניראת הריונית מתוקה וממש לא שמנה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 13:46

שאפתנית
שאפתנית
מיכלוש איזה כיף לקרוא את דבריך. ניתן לראות את השתלשלות הדברים ואיך לאט לאט האור משתלט עליך במקום החסכים שאת מרגישה. עמדת יפה בפיתויים ולא נכנעת ובאשר לעליה במשקל הרי זה מתבקש - את בהריון - אני מאחלת לך המשך חג שמח ומותר בהחלט סופגניה אחת בשביל בוטניקו.
חג שמח לך ולגיתי ותמשיכי לכתוב על מעלליך, כייף לקרוא אותם.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 13:30

dany
dany
ללא מילים.......נהדרת
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 10:25

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל חמודה
יש לך מזל ענקי שיש לך את גיתי ואת חמתך שמסייעים לך להמשיך קדימה יישר כוח להם ואל תשכחי לומר תודה תודה תודה כל העת ....55555
מעבר לכך מיכל חמודה הגיע הזמן שתזכרי שחלק מהעניין זה לעלות במשקל חלק מהעניין שיש הורמונים משתוללים ועד כמה שאני ראיתי אותך בפעם האחרונה את נראת נפלא
אולי לא קל לך לקבל זאת אך הגיע הזמן לעצור שנייה ולהסתכל במראה היטב וגם להסתכל בתמונות קודמות ולראות שזו בטן הריונית חמודה לכל עניין דעה ודבר 55555
מאחלת לך רק בשורות טובות והמשך עשייה והליכה חשובה מאוד לכל התהליך אז חשוב להתמיד את יכולה
רק עוד אהבה עצמית וחיוך סומכים עליך ובהצלחהsmile
וכל הכבוד שלמרות הכל עמדת בפיתויים ולא נכנעת לא לסבתא ולא למבחן המשיכי כך ובהצלחה בלימודים ובכלל
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2010 07:41

מיכל שרון
מיכל שרון
בוקר טוב פורום יקר... שבתי אליכם.. שוב אחרי כמה ימי העדרות... והגעגועים רבים כרגיל.. smile

ובכן ממה נתחיל?
אז נתחיל מזה שהשקילה השבוע לא היתה משהו, על אף האזכרה של אבא והבורקסון מאוד השתדלתי השבוע והעלתי ציפיות ושכחתי שהן נועדו לכריות אז נרשמה אכזבה בגזרה.. האמת יותר מאכזבה.. יצאתי מההרצאה בתחושה שכל מה שאני רוצה עכשיו זה לפתוח שולחן ולהתחיל לתקוע מכל הבא ליד..
כי ממילא הבטן הזאת שיצאה לי מרגישה לי יותר כמו שומן ופחות כמו עובר אז לפחות שנצדיק את זה...
מזל שאני לא לבד.. מזל שיש לי את גיתי שלא נסחף איתי בפרץ השמנמנות ולקח אותי מהר הביתה... לפלפל וליוגורט ונתן לי עוד כוס מים ועוד אחת ולא השאיר אותי דקה בלי השגחה עד שהלכתי לישון.. קצת ממורמרת ועם תחושת חסך כבדה... אבל בלי תקיעות מיותרות וגם זה משהו...
וככה גם בשלישי וגם ברביעי (עד הצהריים שיצאתי לבחינה) אני כל הזמן הולכת עם גור קטן של קיפוח שצומח וגודל בתוכי... מרגישה ממש בחסכים עמוקים וקשים.. חושבת שלא באמת ניצלתי את מלוא הפוטניצאל ההריוני שלי מבחינת רמות החשקים המטורפות והאשמת ההורמונים כתירוץ לבליסות וזלילות ומתוקים!!! הוי המתוקים!!! ופשוט מרגישה מקופחת ברמות קשות..
ושוב גיתי היה מוכן מראש ושלח אותי לעבודה עם קופסה ענקית של ירקות חתוכים וביצה קשה לשעות קשות וכשקמתי בבוקר יום שלישי לגלות שבזמן שישנתי ה"גמדים" הכינו לי קופסא לצהריים ומדדו ושקלו וחתכו והכינו וחשבו על כל דקה קשה של היום שלי (כי הם הרי מכירים את השגרה שלי ושעות הנפילה) אז יכולתי לנצל את שעת הכושר במשרד ולתקוע? יש לי פרצוף לכזה דבר נראה לכם?
אז המשכתי להתמרמר אבל לא תקעתי יותר...
והנה תיכף אנחנו מגיעים לחלק הטוב... ואז ביום רביעי אני בירושלים באמצע המבחן ונכנסת הרכזת לכיתה עם סופגניות חמות ומחלקת לנו שיהיה לנו מנת אנרגיה להמשך המבחן... והריח מתחיל להטריף אותי.. וזה השעות הקשות שבהן בדר"כ אני מתחילה לחפש צרות.. ואז אני רואה שהיא כבר הניחה לי סופגניה במפית בקצה השולחן... ומהר הגיעו השדונים.. אבל אז אמרתי לעצמי שזה ממש לא לעניין.. וביקשתי יפה שתיקח אותה בחזרה.. ואיכשהו פתאום היה נדמה שאני רואה אור בקצה המנהרה.. שהייאוש מתחיל להתפוגג...
כי מה היתה הבעיה לתקוע סופגניה כמו כולם? מי היה יודע? מי היה סופר לי?
ואז סבתא התקשרה שנבוא לנר ראשון, היא כבר קנתה סופגניות והיא עושה לביבות.. ומזל מזל מזל שגיתי כבר אמר למימי שנבוא אליהם לנר ראשון + ארוחת ערב אז אמרנו שרק נקפוץ להגיד שלום אח"כ (מזל ומזל ואמן ואמן).
והגעתי חזרה מירושלים בשש ולא תאמינו.. אני בעצמי עוד בשוק אבל עד שבע בערב יצאנו לצעוד גיתי ואני.. הצירים חרקו והכל הרגיש חלוד אחרי כמעט חודש שאולי הלכתי בו 5 פעמים בסה"כ אבל הלכנו שעה והיה מעולה!!!
אני לא אשקר הרגשתי את המשקל שעלה, את השרירים הדואבים והעצלים שלי שפתאום התעוררו מתרדמת הדובים אבל לא נכנעתי להם.. והלכתי והלכתי והלכתי.. עד שהשלפוחית לא נתנה לי עוד wink
ואז חזרנו למימי והיא הכינה לנו ארוחת ערב נטולת פחמימות - פשטידת טונה וסלט וגבינות ומי בכלל צריך לביבות?!
ואחרי זה הלכנו לסבתא להגיד שלום ובאמת שעמדנו במשימה - רק שתינו קפה.. סירבנו לסופגניות (אמרנו שמחר לא?) ועברנו את היום כמו גדולים!!!

אז חבר'ה.. בסוף כל החושך יש אור גדול.. רק צריך להמשיך לצעוד במתינות ואורך רוח ולחכות לו שיופיע...

שיהיה לכולנו יום נפלא וחג שמח, אוהבת אתכם המון In Love
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולם וחנוכה שמח ונשלט בהחלט!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!