02/12/2010 09:55
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה אפוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 02:39
 tutit Posts: 2431
|
תוד אפיל'ה מקסימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 17:11
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אפילה כרגיל אלופה.תודה על הטיפים. אגב נמלים לקלוף מלפפונים ירוקים להותיר מעט מבשרם ולהניח בפינות
מנסיון הן פשוט נעלמות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 14:28
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה בהצלחה בשקילה תודה על הטיפים תמיד כיף ללמוד דברים חדשים ושיהיה לכם חג שמח מלא באור ואהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 11:17
 dany Posts: 19819
|
תודה אפי יקירתי אשת חיל מי ימצא........... חג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 09:51
 קרולין Posts: 6651
|
תודה אפי יקרה, אין כמוך!
בהצלחההההההה היום בשקילה וחג אורים שמח לך ולכל בני ביתך.
נשיקותתתת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 09:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה אפי על העצות השימושיות, בהצלחה בשקילה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 09:48
 EFF Posts: 6412
|
1. כשמקלפים בננה מחלקה התחתון כלפי מעלהלא צריך להוריד את "החוטים". 2. הפרידו את הבננות בהגיעכם הביתה מהקניות.אם הן נשארות מחוברות, הן מבשילות מהר יותר. 3. אחסנו את שאריות הגבינות הצהובות בניירכסף. הן תישארנה טריות הרבה יותר זמן ולא יעלו עובש. 4. פלפלים בעלי 3 "ראשים" מתוקיםיותר וטובים יותר לאכילה. פלפלים בעלי 4 "ראשים" מוצקים יותר וטובים יותר לבישול. 5. הוסיפו כפית אחת של מים בעת טיגון שלבשר טחון. זה יסייע להפריד את השומן מהבשר בעת הבישול. 6. כדי שביצה מקושקשת, או אומלט, יהיועשירות הוסיפו לביצים 2 כפות מלאות של שמנת חמוצה, גבינת שמנת או חלב מלא, ערבבו ואז שיפכו למחבט. 7. לפינוק מגניב של בראוניז, הכינו אותן עלפי המרשם, המיסו שוקולד בטעם מנטה בסיר קטן מעל סיר עם מים רותחים ומזוג על הבראוניז החמים. תנו לזה להיספג ולהתקרר כך שייווצר זיגוג מנטה ערב לחך. 8. חימום פיצה שהתקררה: חממו במחבת על הגזבאש בינונית. זה ישמור שהפיצה תישאר טרייה ולא רטובה. 9. חימום לחם שהוקפא: הניחו אותו במיקרוגללצד כוס מים. תוספת הלחות תסייע לחימום מהיר יותר והלחם, או המאפה, לא יתייבש. 10. זכוכית שבורה: השתמשו בכדור צמר-גפן, אומנקי אוזניים, כדי לאסוף את הרסיסים שהתפזרו לאחר שנשבר כלי מזכוכית והם נעלמים מהעין. 11. כדי להפחית חשמל סטטי מהבגדים חברוסיכת ביטחון לאחד התפרים הפנימיים של הבגד. 12. לפני ששופכים משהו דביק לכוס מדידה, מלאובמים חמים. שפכו את המים אך אל תייבשו את הכלי. אז, הוסיפו את החומר, כגון חמאת בוטנים, וראו כיצד זה יוצא משם בקלות. 13. חלון המכונית מכוסה אדים? רכשו מגבללוח (כן, של בית הספר) ושימרו אותו בתא הכפפות. כשהחלון מתכסה אדיםנגבו עם מנקה הלוח. עובד טוב יותר מבד. 14. אם סגרתם מעטפה וגיליתם ששכחתם להכניסמשהו פנימה, הניחו את המעטפה הסגורה במקפיא למשך שעה אושעתיים והיא תיפתח בקלות. 15. נשים: השתמשו במרכך השיער שלכן לגילוחהשיער מהרגליים. הוא משאיר את הרגליים חלקות מאד וזול בהרבה מקרם גילוח. זו גם דרך נפלאה להשתמש במרכך שקניתם ולא אהבתן אותו. 16. איך נפטרים מנמלי? פזרו ערימות קטנותשל קמח תירס במקומות בהם ראיתם נמלים. הן אוכלות אותו אך אינן מעכלות אותו וזה הורג אותן. זהו טיפול בריא שאיננו מסכן את חיות המחמד או מי מבני המשפחה. 17. כדי להאריך את חייו של מייבש הכביסהרצוי להוציא את הפילטר שאוסף את ה"צמר" שיוצא בזמן הייבוש, לשטוף אותו במי סבון חמים ולהעבירעליו בקלות מברשת שיניים. זה מנקה ממנו את החומר השעוות שיוצא מדפי ה"מרכך". אגב, חומר זה נדבק גםלבגדים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|