02/12/2010 13:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
סיסי יקרה תרשי לי להתחיל במחמאה, אני לא ראיתי את תמונותיך בפייסבוק אבל מתמונתך כאן בפורום לא להאמין שיש לך ילד שמתגייס לצבא. מאחלת לך שתמיד תיראי יפה וצעירה. ועכשיו לבנך היקר, אני מאחלת גיוס קל ונעים שיעבור בקלות עם שבתות בבית בחיק המשפחה. בריאות ואושר ואם אפשר אז שלום בארצנו כדי שכל החיילים ישרתו בנחת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 09:16
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיסי יפה ויקרה אין כמוך לביאה חכמה ואמיצה. קשה לגייס בן לצבא מי כמוני זוכרת.... אבל זה חשוב מאד להתפתחות שלו ולגדילה שלנו זה מתחיל להיות פרק חדש בחיים, נכנס ילד יוצא גבר. שרק יהיה שקט ושלום ותלמדו להנות מהתקופה הזאת. בהצלחה נשיקות ואהבה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 09:11
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
סיסוש יקרה שאלוהים ישמור עליו בכל מקום אשר יהיה ועל כל שאר החיילים תהיי חזקה אנו כאן תמיד לחבק ולחזק את ידך שיהיה לו גיוס קל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 06:57
 רייצ'ל Posts: 1323
|
סיסי יקרה שלי ברכות לגיוס בנך לצה"ל שילך בשלום ויחזור בשלום שהאל יגן עליו ועל כל חיילינו באשר הם שם מחבקת אותך החזיקי מעמד זה לא קל אוהבת ריצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 05:43
 dany Posts: 19819
|
סיסי יקרה ברכות לגיוס הבן לצה"ל אכן יום מרגש ביותר......... והלב לא קל!!!!! מאחלת לו שירות קל ונוח ולאמא שתעבור את התקופה הזו בקלות........ בהמון אהבה חיזוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 01:49
 אשירה Posts: 4292
|
סיסי יקרה, ברכות לגיוס בנך לצהל! ההתרגשות והדאגה מובנות. אני מסכימה איתך בכל ליבי שהצבא הוא בית הספר של החיים. בני השתחרר לאחרונה משרות שש שנים בצבא ואני יכולה להגיד בוודאות שהצבא תרם לו רבות, ואלה דברים שבשום מסגרת אחרת לא היו באים לידי מימוש. אני מאחלת לך שבנך ישרת במסגרת אשר לא תדיר שינה מעינייך, כי זה כבר סיפור אחר. ובמה שהוא לא יבחר לשרת אני מאחלת לכם שהתקופה תעבור עם מעט ככל האפשר דאגה והרבה עניין.
מחזקת את ידייך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 00:12
 EFF Posts: 6412
|
גם אני "פגשתי" אותכם בפייסבוק...המון הצלחה ואיחולים מכל הלב ללילות שלוים ורגועים... זה גורלן של האמהות לחיילים ..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 22:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
סיסי ראיתי את התמונה שלכם בפייסבוק והגבתי וכך כאן מאחלת לך שירות קל כי ללא ספק גם את התגייסת.
מי יתן ותחלופנה שלוש השנים בשקט ושלווה.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 21:58
 קרולין Posts: 6651
|
סיסי יקירתי, ליבי איתך , שאלוהים ישמור ויגן על כל החיילים שלנו, שרותם המקסים יצליח בכל אשר יעשה ושתמיד תמיד יחזור הביתה בשלום אמן.
נשיקות סי יו ברביעי....
אוהבת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 19:43
 רבקה Posts: 8411
|
סיסי יקירתי ברכות לגיוס בנך לצה"ל
אכן רגע מרגש מאוד גם לבן וגם למשפחה
אנחנו כולנו כאן מתפללים לשלום כל החיילים
שיחזרו הביתה בשלום
בתקוה שהשירות יעבור לו בקלות
ו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 19:38

סיסי אהובה אין ספק שלגייס בן לצבא זה מאוד משמעותי בחיים זה לא קל ולא פשוט בכלל ולא חשוב לאן הוא התגייס ואיפוא הוא ישרת מאחלת לכם לעור את התקופה הכי בכיף שאפשר ותשמעו כל החיים רק בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 19:32
 ענת Posts: 3849
|
סיסי 17 כתב:
לצה"ל אתמול...ועליי עברו ימים מרגשים מאוד אין לזה אח ורע וכמה שחשבתי שאני גיבורה ...אני לא רובוט מתפללת לבורא עולם שישמור עליו ועל כל החיילים ושיעברו עליו (עלינו) 3 שנים טובות ומאתגרות. אין לי ספק ,שזה ציון דרך ושזה חובה לכל אחד להתגייס כיוון ש זה הבי"ס של החיים !!!
ואי אפשר שלא להתבגר בצבא , אבל לי כאמא (לביאה) זה גם בית ספר לא קטן ואלו הם החיים. הגוזלים שלנו גדלים וצריך לשחרר. חוצמזה אני עובדת מאוד קשה ונהנית... שזו גם בחירה ומחר ב"ה אגיע בערב לחוג בר"ג עד אז נשיקות אהבה והמון אור לכבוד החנוכה שלכם סיסי 
סיסי יקרה, שיהיה לו המון הצלחה שילך בשלום ויחזור בשלום ושיהיה לו שירות קל ומעניין... ואת יקירתי חזקי ואמצי!!! ושמרי על עצמך..... אכן בית ספר של החיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 19:30
 סיסי 17 Posts: 618
|
לצה"ל אתמול...ועליי עברו ימים מרגשים מאוד אין לזה אח ורע וכמה שחשבתי שאני גיבורה ...אני לא רובוט מתפללת לבורא עולם שישמור עליו ועל כל החיילים ושיעברו עליו (עלינו) 3 שנים טובות ומאתגרות. אין לי ספק ,שזה ציון דרך ושזה חובה לכל אחד להתגייס כיוון ש זה הבי"ס של החיים !!! ואי אפשר שלא להתבגר בצבא , אבל לי כאמא (לביאה) זה גם בית ספר לא קטן ואלו הם החיים. הגוזלים שלנו גדלים וצריך לשחרר. חוצמזה אני עובדת מאוד קשה ונהנית... שזו גם בחירה ומחר ב"ה אגיע בערב לחוג בר"ג עד אז נשיקות אהבה והמון אור לכבוד החנוכה שלכם סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|