03/12/2010 00:36
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצטרפת למילים ובהצלחה dany כתב:
תשתדלי להיות איתנו עד כמה שניתן.......... ולעבוד הרבה עם הדימיון המודרך....... ולזכור שביום שלישי את שוב על המאזנייםץ חג שמח אהובה נשיבוקים דני הסמויה כתב: אתן כל כך צודקות וכל כך כיף להשתייך לקבוצה שאתן חברות בה בהחלט נותן כוחות מקווה לעבור את חנוכה בשלום כי מהיום ובמשך כל סוף השבוע אני מלאת אורחים ואני צריכה להכין יום יום לביבות , הילדים שלי לא מוותרים על לביבות חנוכה ובשבת מארחת כ 30 חברים שבאים מכל הארץ אבל אשתדל להיות כאן כמה שרק אוכל כדי לזכור ולא לשכוח שאני משתייכת לקבוצה של מירי בלקין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 20:03
 dany Posts: 19819
|
תשתדלי להיות איתנו עד כמה שניתן.......... ולעבוד הרבה עם הדימיון המודרך....... ולזכור שביום שלישי את שוב על המאזנייםץ חג שמח אהובה נשיבוקים דני הסמויה כתב:
אתן כל כך צודקות וכל כך כיף להשתייך לקבוצה שאתן חברות בה בהחלט נותן כוחות מקווה לעבור את חנוכה בשלום כי מהיום ובמשך כל סוף השבוע אני מלאת אורחים ואני צריכה להכין יום יום לביבות , הילדים שלי לא מוותרים על לביבות חנוכה ובשבת מארחת כ 30 חברים שבאים מכל הארץ אבל אשתדל להיות כאן כמה שרק אוכל כדי לזכור ולא לשכוח שאני משתייכת לקבוצה של מירי בלקין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 16:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הסמויה כתב:
אתן כל כך צודקות וכל כך כיף להשתייך לקבוצה שאתן חברות בה בהחלט נותן כוחות מקווה לעבור את חנוכה בשלום כי מהיום ובמשך כל סוף השבוע אני מלאת אורחים ואני צריכה להכין יום יום לביבות , הילדים שלי לא מוותרים על לביבות חנוכה ובשבת מארחת כ 30 חברים שבאים מכל הארץ אבל אשתדל להיות כאן כמה שרק אוכל כדי לזכור ולא לשכוח שאני משתייכת לקבוצה של מירי בלקין אם כולנו צודקות אז בבקשה.מחכים לך ימים קשים אם את צריכה להכין אבל החליטי שאת לא נופלת לזה תהני מהמסביב. מאחלת לך המון הצלחה ובאמת תעשי אלינו גיחות עד כמה שתוכלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 16:05

אתן כל כך צודקות וכל כך כיף להשתייך לקבוצה שאתן חברות בה בהחלט נותן כוחות מקווה לעבור את חנוכה בשלום כי מהיום ובמשך כל סוף השבוע אני מלאת אורחים ואני צריכה להכין יום יום לביבות , הילדים שלי לא מוותרים על לביבות חנוכה ובשבת מארחת כ 30 חברים שבאים מכל הארץ אבל אשתדל להיות כאן כמה שרק אוכל כדי לזכור ולא לשכוח שאני משתייכת לקבוצה של מירי בלקין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 15:10
 רבקה Posts: 8411
|
הסמויה היקרה אין עו כח כזה כמו הפורום אי אפשר "ליפול " כאן, לא נותנים עוד עידוד, עוד תמיכה, עוד עזרה ובסוף הכל מסתדר וחוזרים לתלם נכון לא קל, אם היה קל היינו פה? אז בואי את אני וכולם ונרים את הכפפה שמושטת לנו בכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 13:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
סמויה יקירתי לאף אחת מאיתנו לא קל אבל איזו ברירה יש לנו, להישאר שמנים וחולים? לנשום בכבדות ולסבול מכאבי ברכיים? להסתכל סביב ולראות אנשים רזים וקלילים? לא!!! גם אנחנו רוצים לחיות חיים טובים ואיכותיים ולכן אין ברירה, צריך לשלוט על האוכל ולא שהאוכל ישלוט עלינו. את יכולה בהחלט להתמודד, היית שם פעם אז תאספי את עצמך שוב, דברי לעצמך כל דקה וכל שניה שאין דרך אחרת ואת בהחלט יכולה אם אנחנו יכולות אז אין סיבה שאת לא!!! שמרי על בריאותך ואיכות חייך אין יותר חשוב מזה. עכשיו את ממשיכה הלאה איתנו ולא נשברת!!! אנחנו לא נותנות לך להישבר!!! הלאה ביחד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 13:18
|
הסמויה כתב:
ממש לא קל לי יום יום , בעצם שעה שעה צריך להתמודד עם האוכל ואם האסור והפיתויים רבים יקירה את זוכרת ?כולנו באותה סירה ,קשה,מאבק שלנו מול שפע פיתויים וזו נקודת החולשה של כל אחד מאיתנו ,אני לא רואה פתרון אחר למעט המאבק היומי כשהוא משולב במסגרת שלנו שכל כך מסייעת
מכל הכוונים ממירי לפורום התומך הזה.
האפשרות האחרת היא להרים ידיים ואז מה?גרוע פי אלף מונים.
קחי את הזמן ,מידי פעם תיפלי ומיד תקומי אבל בשורה התחתונה התוצאה תהה מרשימה.
בהצלחה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 10:36
|
אף פעם לא קל ובטח כשיש חג אך אלו הם חיינו מלאים שפע צריך לזכור שהשפע לא נעלם אלה מתעצם אז לדעת להיות בשליטה ולעשות בחירות חכמות וגם אם חרגנו לחזור לתלם ולהמשיך להתמיד חשוב לבריאות ולאיכות חיים וסה"כ זו דרך חיים ולא דיאטה אז לדעת להנות מהדרך ומכל שמה שיש בהצלחה וחג שמח הסמויה כתב:
ממש לא קל לי יום יום , בעצם שעה שעה צריך להתמודד עם האוכל ואם האסור והפיתויים רבים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 09:26

ממש לא קל לי יום יום , בעצם שעה שעה צריך להתמודד עם האוכל ואם האסור והפיתויים רבים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 09:16
|
לא קל סמויה חמודה אך הנה את עושה זאת אז זה אפשרי בהמון המון תמיכה ואהבה אנו כאן תמיד איתך ברכות לשליטה ולירידה בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 11:11
|
יקירתי אני יודעת שזה לא קל...... שאם לא כן היינו כולנו נרות חנוכה דקיקות וענוגות.............. אך הבטחנו זו לזו ברגע של .............. המון הצלחה נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 09:41
|
כל הכבוד סמויה ירידה מדהימה!!! בהצלחה גם השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 07:08

דני, הרי זה לא כל כך פשוט אבל אני ממשיכה במסלול ההצלחה ונפגש ביום רביעי הבא מקווה עם עוד קילו פחות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 05:17
|
כל הכבוד על הירידה קולולווווווווווווווווווווווווווווווווו מה אומר ומה אגיד שאת רוצה אז את רוצה!!!!!!!!!!!!! יום נהדר עוד הצלחות וחג חנוכה שמח נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 22:54
|
יופי כל הכבוד סמויה רק לא להעלם.המשיכי את יכולה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 19:45
 רבקה Posts: 8411
|
ברכות על הירידה הנפלאה יישר כוחך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 19:38
 ענת Posts: 3849
|
הסמויה כתב:
והכי חושב לא עידכנתי מיום שלישי שעבר, מאז הפגישה עם דני והשיחה עם מירי ירדתי קילו!!! כן כן קילו!!! מזמן כבר לא ראיתי ירידה
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נהדרת!!!!!!שמחה מאוד בשבילך!!!!המשיכי כך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 19:36

והכי חושב לא עידכנתי מיום שלישי שעבר, מאז הפגישה עם דני והשיחה עם מירי ירדתי קילו!!! כן כן קילו!!! מזמן כבר לא ראיתי ירידה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 19:24
|
יופי שהשמעת קול,המשיכי ושיהיה ערב בשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 19:15
|
כל הכבוד סמויה, המשיכי לשמור על שליטה ואיפוק, אנחנו כבר לקראת סוף היום וכמו שדני כתבה אם את עייפה אז כנסי למיטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|