02/12/2010 13:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מרסי יקירה אכן הרימי ראש המשיכי בתלם,כדאי לצעוד בו ,לא לדדות. בטוחה שאת מסוגלת. שתפי אותנו כולנו כאן עם אותם סימפטומים ולכן,אנחנו בבית
וכאן המקום ממנו רק ניתן לקום ולחזור לשפיות.
חג חנוכה שמח והמון בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 13:11
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
מרסי, אחת לכמה זמן, לכולנו יש דגדוג. מתגעגעים לתחושת הפיצוץ של הבטן, מתגעגעים לבליסה, מתגעגעים למאכל מסוים שהוא עתיר קלוריות ולא בריא במיוחד. אז תקעת. קורה. את בן אדם. אני דווקא גאה בך ומחזיקה ממך משום שברגע שסיימת לבלוס - כתבת כאן. אני חושבת שאת אמיצה שהלשנת על עצמך: זה מעשה מפחיד כי אדם שמן שבלס מתבייש בעצמו, ועוד יותר קשה לקבל תגובות ביקורתיות, כפי שקרה כאן. כמובן שהיה עדיף אם היית כותבת כאן לפני הבולמוס, אבל זה מאוד קשה עד בלתי אפשרי לעצור בולמוס כשהוא קורה. אני מאמינה שעשית מה שיכולת בשלב שיכולת. אני מקווה שזה לא ירפה את ידייך לכתוב כאן, ושבזכות המסגרת, תחזרי לשגרה במהרה, ואל תלקי את עצמך. את בן אדם. תהיי חזקה בחג הזה. חגית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 10:41
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כנסי שתפי כשנוח לך אנו כאן תמיד והעיקר הוא לחזור למסגרת ולהתמיד וגם בימים לא צפויים ושבועות קשים רצוי וממולץ להכין מראש כדי למנוע נפילות והכי חשוב זה להיות במודעות וללמוד מהכל ולהמשיך בהצלחה מרסי באינטרנט כתב:
אוי בנות יקרות, כמה נכונות מילותיכם. אתמול משום מה לא הצלחתי להתחבר לאתר כל היום. היום נכנסתי קראתי וכן מיד אספתי את עצמי ואני מדדה חזרה לתלם, חייבת לציין ששום דבר לא נכנס לפי באותו יום (לא יכולתי אפילו לחשוב על אוכל) אתמול עבר שפוי ואני מאמינה שגם היום, מחכים לי שבועיים לא פשוטים, חסרי שגרה אז אשנן כללים ואחשוב טוב טוב לפני שאני שוב תוקעת. ואגב אני קוראת על בסיס קבוע ומתעדכנת אני רק הרבה פחות טובה בלכתוב, אבל אתן רואות כשצריך אני כן משתפת. שיהיה סופ"ש נפלא ומלא הצלחות לכולם. אוהבת - מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 10:00
 nikname Posts: 230
|
הי מרסי, בהצלחה. כולנו באותה סירה. סופ"ש נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 09:43
 מרסי באינטרנט Posts: 63
|
אוי בנות יקרות, כמה נכונות מילותיכם. אתמול משום מה לא הצלחתי להתחבר לאתר כל היום. היום נכנסתי קראתי וכן מיד אספתי את עצמי ואני מדדה חזרה לתלם, חייבת לציין ששום דבר לא נכנס לפי באותו יום (לא יכולתי אפילו לחשוב על אוכל) אתמול עבר שפוי ואני מאמינה שגם היום, מחכים לי שבועיים לא פשוטים, חסרי שגרה אז אשנן כללים ואחשוב טוב טוב לפני שאני שוב תוקעת. ואגב אני קוראת על בסיס קבוע ומתעדכנת אני רק הרבה פחות טובה בלכתוב, אבל אתן רואות כשצריך אני כן משתפת. שיהיה סופ"ש נפלא ומלא הצלחות לכולם. אוהבת - מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 09:23
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מרסי באינטרנט חמודה מקווה שהסערה אחריך וגם כאבי הבטן והתחושה שנלוות לנפילה שכזו מקווה שתכנסי תתחזקי ותעדכני ששבת למסלול מקווה שהסקת מסקנות הנכונות המון המון בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 14:00
 רבקה Posts: 8411
|
מרסיי יקירתי, איך את מרגישה היום ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 05:22
 dany Posts: 19819
|
מילים כדורבנות אשירה יקירתי אהבתי את הניסוח שלך מקווה שמרסי נכנסת וקוראת את השירשור המעודד הזה שנכתב למענה ולמענינו. יום נהדר יקירתי וחג שמח חיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 00:40
 אשירה Posts: 4292
|
מרסי יקרה, כולנו עוברים מידי פעם "חוויה" כזאת מטלטלת כמו שאת מתארת, אל תחשבי בכלל שאת היחידה שלא בסדר. המטרה שלנו היא שהדברים האלה ילכו ויתמעטו, יקרו לעיתים רחוקות יותר עד שלא יקרו בכלל.
בשביל זה אנחנו פה, לומדים, מתרגלים ומפנימים, ובעיקר כל הזמן נתמכים על ידי מירי ועל ידי אנשי הפורום המדהימים.
חזרי למסלול, תיישמי את ההוראות של מירי, הכל ייסתדר!!!
בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:58
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מרסי הזעקה נשמעה ומהדהדת. נפלת ,זעקת קומי ממש מיד חזרה ועלי על המסלול,
קרה נגמר לא להישאב לזה.
ואכן כנסי על בסיס קבוע לפורום אנחנו לא עוזבים את משמרות
התמיכה והעידוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:54
 יעלי Posts: 589
|
מרסי יקרה, אכלת, יעלה לך ביוקר, אבל הודת בזה בפנינו ובעיקר בפני עצמך, אז יש להניח שבקרוב זה לא יקרה שוב. חיזרי לשליטה מידית, ואל תתני לעצמך להסחף הלאה בגלל המעידה הזו. אנחנו איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:50
 קרולין Posts: 6651
|
מרסי יקרה, בלעת - שילמת! והעיקר...ממשיכים ה ל א ה בראש מורם וחוזרים לתהליך..אין לנו אלטרנטיבה אחרת!
בהצלחההההה רבהההההה
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:39
 רייצ'ל Posts: 1323
|
בבית סיפרנו למדנו שהפיתה היא מחוץ לתפריטטטטטטטט אבל היות ואת הנעשה אין להשיב חזרי לתלם היצמדי לתפריט של מירי והמשיכי הלאה בהצלחה רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:35
 שאפתנית Posts: 8392
|
מרסי היה ונגמר. נשארת עם טעם רע בפה שמזכיר לך איזו נפילה מיותרת זו היתה. עכשיו נגבי פרורים וחזרי לשמירה לפי הכללים המוכרים לך כל כך טוב. אל תהרסי את כל מה שהשגת עד עכשיו, יאללה חוזרים לתלם!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:13
 dany Posts: 19819
|
מאד חבל, אך לא סתם ניכנסת וכתבת את זה כאן בפורום ......הרי יכולת לא להיכנס ולספר לנו....... חביבתי את זועקת לעזרה ואנחנו כאן מושיטים לך יד......... חזרי למסלול, רשמי מה שאת אוכלת, הכיני לך תפריט יומי, הכיני לך מזוודת כלים לעזרה ראשונה, היכנסי לפורום על בסיס יומי ותכתבי ותקראי ותקבלי עזרה ועידוד......... מאחלת לך לעבור את ההוריקן......... ולחזור למסלול המון הצלחה חיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:09
 רבקה Posts: 8411
|
מרסיי יקרה את בטוחה שאנחנו באותה האוניברסיטה? בפקולטה שלנו קודם מלמדים לחשוב, אז מה קרה? או לפחות לספור עד 10
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 13:59
 מרסי באינטרנט Posts: 63
|
אני ממש לא מאמינה על עצמי, הרגע תקעתי 2 וחצי פיתות עם טחינה וחצילים נוטפים שמן - מגעיל !!!! והבטן כואבת, אויש איזו אכזבה. ביי - רצה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|