02/12/2010 09:27
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כייף שנכנסת ותודה על תמיכתך מצויין שאת על המקום בגדול זה מעולה... וכל הכבוד על ההחלטות והתובנות ושתהיי יותר במודעות.. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 14:10
 קרולין Posts: 6651
|
ניקי יקרה, כיף שאת איתנו.
שיהיה לך ים של הצלחה בתהליך...וחג אורים שמח.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 13:49
 רבקה Posts: 8411
|
ניקי יקירתי , שמחה לראות אותך כאן בין הכותבים הישארי איתנו וזה יכול להוביל אותך להצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:19
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה ניקי קצת יותר דיוק ואת ממש על המסלול להצלחה נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 13:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי ניקי, אין ספק שעל המקום זה נהדר והרבה יותר טוב מעליה. בסך הכל נשמע שאת נמצאת במודעות מלאה על מה שנכנס לך לפה וזה מצוין. אפילו את החריגות שלך את מזהה וזה שאת בשליטה מלאה ומאוד מציאותית וזה חשוב מאוד לתהליך ההרזיה. יקירתי יישרי שורות, אם אלה "הנפילות" שלך הרי שזה כלום, את יכולה לאזן כמויות, לאכול כמה שצריך ולא יותר מזה והירידות יגיעו. בהצלחה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 13:41
 nikname Posts: 230
|
חזרתי לכתוב אחרי תקופה בה רק קראתי את הפוסטים ולא ממש הגבתי. צר לי לשמוע על הזמנים הקשים שעוברים על חלקנו ורוצה לאחל המון אהבה והצלחה לכולם.
אני בסדר, עומדת על המקום- קצת יורדת קצת עולה אבל סה"כ לא זזה, למרות שנורא רציתי להפטר מעוד 5 ק"ג עד חנוכה, לא צלח בידי אבל לפחות לא עליתי. אפשר להתנחם גם בכך :-) בסופ"ש היינו באילת. היה כיף. לשמחתי הרבה האוכל במלון היה לא יותר מבינוני ואולי אף פחות (בעיקר הקינוחים) ובכך מנעתי מעצמי חרפה של עלייה
אולם, שמתי לב שהכמויות שלי זה לא זה. כוס אורז זה לא באמת כוס כף שמן היא לא באמת כף וכו כמו שאמרה בלונדה, משתדלת עכשיו לשים לב יותר ואולי יהיו תוצאות. מחזיקה אצבעות
שבוע נפלא לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|