01/12/2010 16:31
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 16:01
 רבקה Posts: 8411
|
יקירותי אקו, הדסי, אשירה ודני'לה המילה הקטנה והיחידה ת ו ד ה מופנית גם אליכן על דאגתכן שהכל יהיה מושלם העזרה, התמיכה וההבנה אי אפשר להיות עצובים כאן איתכם כל מילה טובה , כל עידוד רק משמח ומחמם את הלב וברוח החג כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן אוהבת את כולכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 05:49
|
אכן למען זה בידיוק קיים הפורום הזה, למען רגעים כאלו!!!!!! לעיתים השרשורים שלנו מצחיקים..... עצובים......... שמחים....... או סתם בנאליים וכביכול בכלל לא נוגעים בבעיה שלנו. אך פתאם מופיעה הודעה של בקשה לעזרה, או הודעה שמבשרת על פחד, יאוש, השברות, תסכול............ ועוד ועוד שנוגע ממש נוגע לבעיה שלנו. וברגע שכאן במקום הנפלא הזה כולנו מתגייסים בכל הכוח לעזור , לתמוך, לעודד, לתת פתרונות, לחזק ולהעלות למעלה מי שזקוק........ ובדרך בעצם כל אחד תומך בעצמו ומעודד את עצמו........ זהו זו המטרה הממש קדושה של הפורום הזה. ייש כוח לכל הבנות .......ולפעמים לבנים שנכנסים וכותבים.......... על העזרה והתמיכה. כך יש לנו כוח להמשיך את המסע שלנו............... רבקוש אהובה שמחה שחזרת לעשתונותיך. אשירה יקירתי את כותבת מתוך ליבך וזה כל כך יפה........
אוהבת את כולכם מאחלת לכם יום נהדר ומלא אור והצלחה חג שמח נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 04:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח אשירה יקרה על מילותייך אלה שאולי אכן מיועדות לעצמך אבל מעבירות מסר לכולנו שהרי כולנו באותה סירה
בהצלחה ויום טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 02:05
 אשירה Posts: 4292
|
רבקה יקרה, את הכל אנחנו מבינים, את הכל אנחנו מכירים, ויודעים את כל התורה על בוריה, ולמרות זאת אנחנו לא נעלמים מרוב רזון, זה אופיינו וזה גורלנו. אבל להרים ידיים אלה מילים שפשוט תמחקי מהלקסיקון, זאת בשום אופן ובשום מצב לא אופציה!!!
כי אם נרים ידיים זה לא יהיה עוד קילו או שניים, כי אנחנו הרי מסוגלים להרבה יותר ואלה לא דברים טובים.
אז אני, שמצבי עדיין רחוק מלהיות טוב, ושהתהליך אצלי הוא מאוד מאוד איטי, לפחות בדבר אחד אני דבקה, אני לא מוותרת, אני לא מרימה ידיים, אני יודעת שלהרים ידיים פרושו רק התדרדרות המצב וזאת לא אופציה מבחינתנו, בשביל זה אנחנו כאן במסגרת עם מירי שמצילה אותנו מעצמנו.
רבקהלה, אולי קצת הגזמתי כי אני יודעת שמצבך טוב בהרבה ממצבי, אבל פשוט עוררת בי את הצורך להגיד את הדברים האלה, אולי יותר לעצמי!!!
אז קחי את כל העצות שהחברות הטובות נתנו לך פה והתעשתי.
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2010 00:33
 tutit Posts: 2431
|
רבקה'לה יקרה שמחה שלקחת את זה לכיוון של חזרה לתפריט ושמירה ולא קלקלת כל הכבוד מאוד גאה בך,בטוחה שלא היה לך קל אחרי הקילו עלייה אבל הוא ירד מהר בטוח,תרשמי השבוע אולי לא שתית מספיק מים או שהשתמשת ביותר שמן מהרגיל. בהצלחה ותעדכני אותנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 22:53
|
הוא שנאמר למטרה משותפת זו אנחנו כאן. שמחה שעבר עלייך יום בשליטה ,הופ חזרה למסלול והכל כרגיל.
ערב נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 19:56
 רבקה Posts: 8411
|
ערב טוב לכולם אתם אנשים מיוחדים המושיטים תמיד יד לעזרה בשעת צרה כולנו יחד כאן לב אחד ועל כך רציתי להביע את מלוא הערכה על היחס המבין והאוהב על השקעתכן כאן בקריאה כשהמטרה לתת, לעזור בתמיכה רוצה לומר לכן מילה אחת קטנה ויחידה ת ו ד ה זה כל כך עוזר ועבר עלי יום מצוין מבחינת השליטה ערב טוב לכולכן המון אהבה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 17:20
 ענת Posts: 3849
|
רבקה כתב:
ענתי תודה מתוקה אז ככה אמרתי אתמול לענתי שאולי אפסיק לכתוב ואז זה יעזור אני עליתי קילו וכסטודנטית מצטיינת בלימודים תמיד החשיבה החיובית הלכה איתי כמו שלמדתי ממורתי הדגולה מירי היקרה אבל הפעם אני קצת מבואסת כי באמת לא יודעת למה העליה הזאת אני הרי כל כך משתדלת וגם לפעמים מעידה קטנה מחזירה אותי תמיד למציאות הפעם אני שואלת מה עוד להוריד מהאוכל כדי להצליח יותר? אני כל השבוע בלי פחמימות מחמש ומתוקים בכלל לא בבית ספרי אולי קצת בשבת אז זה שאני בערב שבת אוכלת פחמימות זה לא מצדיק
לכן הפעם האנרגיות שלי קצת ירודות ומקווה להתאפס מהר
אתמול כמעט והרמתי ידיים אבל לא לא אתן לזה לקרות אני כל כך רוצה להוכיח ולהיווכח שהכל יכול להסתדר אוהבת את כולכן ויודעת שאין על הפורום הזה ועל המורה היקרה לי מכל מירי שלי זהו השתפכתי ועכשיו ........
רבקוש יקרה, להישבר לא ניתן לך כנסי לזה את שתמיד מחזקת מעודדת קדימה יקרה את יכולה כולנו איתך ותעשי לך ירידה כמתנת חנוכה המון הצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:52
 יעלי Posts: 589
|
רבקל'ה יקרה, אני מצטרפת לכל מה שכבר נאמר. היי חזקה. כולנו עולים לפעמים קצת ואח"כ זה גם יורד. אילו חיינו למצח. אם נשבר מכל עליה, רק נעלה ונתפח! חיזרי לפורום, כולנו כאן בשבילך. חיזקי ואמצי!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:50

רבקה יקרתי , לכולנו יש תקופות טובות וטובות פחות , הרי אנחנו בני אדם וכול מיני דברים עוברים עליינו בחיי היום יום ,אז ככה זה . את הריי אלופת עולם וגם לאלופים יש ימים כאלו ואחרים. אני חייבת לכתוב שכולם ידעו שראיתי אותך אתמול ואת נראת ממש מדהים !!!!! אז אנא לא להשבר . בחיבוק+נשיקה , נועה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:48
 קרולין Posts: 6651
|
רבקה יקרה, כולנו כאן תמיד בשבילך ! אוהבים אותך ואיתך לאורך כל התהליך.
סומכת עלייך!
נשיקותתתת חמותתתתת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:42
 רייצ'ל Posts: 1323
|
רבקה יקרה אין מצב להישבר לא בבית סיפרנו יש תקופה קשה יותר לא רק לך אלא לכולנו אבל אנחנו כאן תומכים אחד בשני ולא ניתן לאף אחד להישברררררררר לכן יקרה שלי המשיכי להתמיד ובטוחה אני שהירידה תבוא בגדול בהצלחה רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:33
|
רבקלה יקירתי להישבר ממש לא בבית סיפרנו!!!!!!! לבדוק כן, אולי משהו את מחטיאה, אולי את אוכלת פחות מידי, גם זה לא טוב!!!!! בבקשה עירכי רישום מדויק של כל מה שנכנס לפה...... וכמו שבנות ציינו כאן , אולי כדאי ממש למדוד, אנחנו במשך השנים בטוחות שכבר יודעות ממש את המידות.ולא כך הוא הדבר. אז מספיק זיוף קטן פה ושם וכבר זה מצטבר.....ולנו השמנמודים כל סטיה הכי קטנה מזיקה. יקירתי המשיכי לכתוב כי את כאן אחת מעמודי התווך של הפורום. ואני בטוחה שכבר בשבוע הבא תראי תוצאה יפה......... את יכולה וברור שאת לא מרימה ידיים, אין דבר כזה...ממש לא!!!!!!!!! באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 13:15
|
רבקהלה את המעודדת הלאומית,זכרי מה אמרת לי , אז את להשבר מעליה לא משמעותית?מה פתאום!!!!ממשיכים כרגיל,תומכים ונתמכים וכולנו יחד!!!!
חיבוק גדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 12:14
 בלונדה.... Posts: 3603
|
רבקה כתב:
ענתי תודה מתוקה אז ככה אמרתי אתמול לענתי שאולי אפסיק לכתוב ואז זה יעזור אני עליתי קילו וכסטודנטית מצטיינת בלימודים תמיד החשיבה החיובית הלכה איתי כמו שלמדתי ממורתי הדגולה מירי היקרה אבל הפעם אני קצת מבואסת כי באמת לא יודעת למה העליה הזאת אני הרי כל כך משתדלת וגם לפעמים מעידה קטנה מחזירה אותי תמיד למציאות הפעם אני שואלת מה עוד להוריד מהאוכל כדי להצליח יותר? אני כל השבוע בלי פחמימות מחמש ומתוקים בכלל לא בבית ספרי אולי קצת בשבת אז זה שאני בערב שבת אוכלת פחמימות זה לא מצדיק
לכן הפעם האנרגיות שלי קצת ירודות ומקווה להתאפס מהר
אתמול כמעט והרמתי ידיים אבל לא לא אתן לזה לקרות אני כל כך רוצה להוכיח ולהיווכח שהכל יכול להסתדר אוהבת את כולכן ויודעת שאין על הפורום הזה ועל המורה היקרה לי מכל מירי שלי זהו השתפכתי ועכשיו ........
רבקוש יקרה שלי
מי כמוני מבינה אותך???
אבל את להישבר??? לא מסכימה!
יכול להיות שאולי את לא צריכה להוריד שום דבר ולהוסיף?
גם לאכול פחות זה לא טוב???
אל תתייאשי יהיה בסדר מה שעולה מהר יורד מהר...
אוהבת אותך נשיקות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 11:32
 רעותה Posts: 869
|
רבקוש,
נא לא להישבר,
נגבי את הפירורים ותשתמשי קצת בצבעי טמבור וצאי לדרך חדשה.
אני בטוחה שזה הרבה יותר שווה מלהרוס .
יום מקסים.
קעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 11:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
רבקה גם אני רוצה לחזק את ידייך!! מבינה לליבך יקירתי, זה קרה גם לי לא פעם ונכון שזה מייאש אבל אנחנו לא נתייאש, לא ניתן לשומן לנצח אותנו ובשבוע הבא תוכיחי לו שאת מנצחת ובגדול. קחי נשימה עמוקה והמשיכי בשגרת העשייה המבורכת, התוצאות כבר יגיעו. נשיבוקים, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 11:20
 OB Posts: 38
|
רבקה- לא להישבר!! זה אכן לא כיף כשרואים עלייה למרות שאת בטוחה שעשית הכל כמו שצריך.. אבל לפעמים זה קורה וחיייבים להמשיך הלאה. יכול להיות שאם תקחי דף ותכתבי כל השבוע מה את אוכלת, תגלי דברים שלא שמת אליהם לב.. וגם אם לא.. הירידה עוד תבוא, ובגדול.. העיקר להמשיך לשמור ולא להישבר... ודווקא לא להפסיק לכתוב, אלא לכתוב יותר... גם בהלקליד שרפת איזה קלוריה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 11:14
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
רבקה יקרה אנחנו פה מתמודדים,  לא קל לאף אחד לא ניתן לך לן להרים ידיים אנחנו קבוצה מגובשת חניכות מדהימות של מירי. מי יותר ומי פחות אבל אנחנו בני אנוש ובני אנוש לפעמים לא מצליחים אז מה הכול בסדר קמים וממשיכים הלאה הקורס לכול החיים חיבוק ממני אחלה יום
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|