הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמעט חנוכה... אבל בואו נתחייב שנעבור אותו בשלום.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/11/2010 22:53

tutit
tutit
מתחייבת להישאר בשפיות שליטה ובמסגרת!
בהצלחה לכולנו-זה חג אבל אפשר לעבור אותו גם בלי סופגניה ואם כבר אז רק ביסון שתיים זה מספיק ולפני 5.
ולמי שממש קשה יש ברולדין סופגניות אפויות קטנות כל שנה במעט קלוריות -בטוחה שיכינו גם השנה.
אז כדאי לבדוק,אבל עדיף שיבדקו בשבילכם כי להיכנס לשם למי שלא חזק עכשיו זאת ממש סכנהCool
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2010 22:42

דפי
דפי
אפי
מסכימה עם כל מילה שלך.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2010 22:14

EFF
EFF
כמו שאומרים "עברנו את פרעה - נעבור גם את זה" אנחנו יוצאים ל"קרב" מצויידים בכל כך הרבה ידע, כל כך הרבה עידוד, כל כך הרבה פירגון,ה מדריכה הטובה ביותר וחברים נפלאים..אז לא נצליח??
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2010 22:01

קרולין
קרולין
יקירתי,
כולנו ביחד נעשה כמיטב יכולתנו לעבור את החג הזה בשלום!!!

לילה טוב

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2010 21:49

מצטמצמת
מצטמצמת
כמו בהודעות שאנחנו עושים התחיבויות לפני סופי שבוע כדאי גם השבוע, שהוא שבוע קשה, כולנו נתחייב שאנחנו ניהיה בשליטה ונעמוד בו בגבורה.
השבוע הורדתי חצי קילו והוא מצטרף לקילו וחצי שהורדתי בשבוע שעבר ואני ממש ממש ממש לא רוצה שהשבוע הזה יהרוס לי את ההישגים.
קודם כל אני בוררת לעצמי את מפגשי הדלקת הנרות והולכת רק לאן שאני ממש חייבת.
וגם היה לי רעיון.... ביום רביעי לנר הראשון חברה שלי הזמינה מלא חברים להדלקת נר ולחנוכת בית אצלה, אז אמרתי לה שאני הולכת להביא סלט ואנטי פסטי, אפילו שזה לא קשור לחנוכה, אני בטוחה שיהיו עוד אנשים שישמחו, והכי חשוב שאני אשמח ויהיה לי מה לאכול בלי להרגיש אומללה.
אני אגיד לכם את האמת, סופגניות שאוכלים בערב אחרי שישבו במטבח כמה שעות, עזבו שזה אחרי חמש,זו בעיה אחת, אבל הן פשוט לא טעימות ולא שוות את הקלוריות,
אם אני אוכל סופגניה ואני ממש אוהבת, אני הולכת לקנות את הסופגניה הכי פשוטה- כי זה הכי כיף, בדרך הביתה מהעבודה, לפני השעה חמש, ולאכול אותה מיד שהיא הכי טרייה שיש.
אז אני ממליצה לכולם מי שמתארח, לבדוק מה יש לאכול בערב הזה, ותביאו איתכם משהו שאתם יודעים שתוכלו לאכול.... ואחרי שניהיה חזקים ונצליח לעמוד מול כל הפיתויים אנחנו ניהיה כל כך גאים בעצמו....
אז כאן אני מתחייבת להמשיך ולדבוק גם השבוע בשיטה ולהיות ילדה טובה.
ממליצה להצטרף להתחייבות...smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמעט חנוכה... אבל בואו נתחייב שנעבור אותו בשלום.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!