30/11/2010 10:29
 אשירה Posts: 4292
|
או בי יקרה, איזה רעיון מדהים. כמו שלחיות כל הזמן באוברדראפט, ללא תכנון תקציבי מביא לבעיות כלכליות, כך אכילה ללא תקציב קלוריות גורמת לבעיות שלנו.
אהבתי את הרעיון ואנסה לחשוב עליו בכל פעם שאני עומדת לחרוג מהתקציב.
תודה לך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 09:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
הרעיון הוא מצוין וזה גם כייף כשיש שיתוף פעולה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 06:31
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אחלה רעיון OB אהבתי וכל הכבוד לחברתך שהבינה ובילתם גם יחד תמשיכי לעשות חיים וכמובן לשמור שיחקת אותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 05:51
 ענת Posts: 3849
|
OB כתב:
נפגשתי היום בצהריים עם חברה שלי שלא ראיתי הרבה זמן כמו שאמרתי.. ושתינו היינו מאוד רעבות כשאספתי אותה.. ואמרתי לה שהייתי מאוד מאוד שמחה לצאת איתה למסעדה שאנחנו אוהבות אבל אין לי תקציב קלורי אז הולכים לאכול אצלי בבית... זה היה מאוד משעשע... היא ציפתה שאני אגיד שאין לי כסף כי אני סטודנטית... אבל אמרתי לה, שעם כסף אפשר להסתדר... עם הקלוריות אני לא יכולה... אז תמיד תחשבו על זה ככה... כמו שכשאין לכם כסף אתם קונים פחות.. כשאין לכם מספיק קלוריות תאכלו בבית ולא תקנו או תאכלו ממתקים
נהדרת!!!רעיון נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 05:46
 dany Posts: 19819
|
שיטה מצויינת, כל הכבוד על התובנות, יישר כוח  OB כתב:
נפגשתי היום בצהריים עם חברה שלי שלא ראיתי הרבה זמן כמו שאמרתי.. ושתינו היינו מאוד רעבות כשאספתי אותה.. ואמרתי לה שהייתי מאוד מאוד שמחה לצאת איתה למסעדה שאנחנו אוהבות אבל אין לי תקציב קלורי אז הולכים לאכול אצלי בבית... זה היה מאוד משעשע... היא ציפתה שאני אגיד שאין לי כסף כי אני סטודנטית... אבל אמרתי לה, שעם כסף אפשר להסתדר... עם הקלוריות אני לא יכולה... אז תמיד תחשבו על זה ככה... כמו שכשאין לכם כסף אתם קונים פחות.. כשאין לכם מספיק קלוריות תאכלו בבית ולא תקנו או תאכלו ממתקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 04:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
OB כתב:
אקורדיאון כתב: יקירה יישר כח,ממש מחוננת,לא ראיתי אותך היום. תודה רבה.. אכן לא הגעתי היום כי נפגשתי עם החברה הזאת.. אני אגיע מחר ואעדכן אותכם כאן!!! כן הבנתי מהעידכון וכל הכבוד שוב על השליטה והנחישות. אנחנו בהמתנה ,בהצלחה גדולה היום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 00:35
 OB Posts: 38
|
אקורדיאון כתב:
יקירה יישר כח,ממש מחוננת,לא ראיתי אותך היום.
תודה רבה.. אכן לא הגעתי היום כי נפגשתי עם החברה הזאת.. אני אגיע מחר ואעדכן אותכם כאן!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 23:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה יישר כח,ממש מחוננת,לא ראיתי אותך היום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 23:20
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד OB על העמידה בפיתוי בכל זאת מסעדה זה לא מובן מאליו!!! לא הרבה היו מסרבים,אבל בגלל שאנחנו אצל מירי ומודעים כ"כ למה שנכנס לפינו זה מציל אותנ כל יום מחדש. בהצלחה בשקילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 22:49
 נחושה Posts: 6982
|
גאוני!!! בהצלחה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 22:05
 קרולין Posts: 6651
|
אכן כן, או בי יקרה, יש לנו ת ק צ י ב קלורי ואיתו אנחנו חייבים ללמוד לה ס ת ד ר, זה א פ ש ר י ושווה הכל.
שיהיה לך ים של הצלחה בתהליךךךךך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 21:12
 OB Posts: 38
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|