הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עוגה מתוך בחירה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/11/2010 12:17

רבקה
רבקה
אשירה אהובה
מגיע גם לנשמה להנות וברגע שאת והנשמה נהניתם אין כיף גדול מזה
אשירה אני שמחה שאת התחלת לקבל את הכל בפרופורציות חיוביות
אין הכל לבן ואין הכל שחור יש גם אפור וצריך להשלים עם זה.
כל החשיבה החיובית שלך תוביל אותך לירידה גם אם אכלת את העוגה

פעלת נכון מאוד , נהנית ושוב זה חשוב מאוד

את נהדרת והמשיכי כך

עצם חזרת מיד למסלול מקנה לך זכות להגיע לחוף מבטחים

חיבוק ונשיקה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2010 05:26

dany
dany
הדסי אהבתי..................smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 23:48

tutit
tutit
אשירה מקסימה !
אני מסכימה עם דני שהעיקר פה זה שעברת שינוי בראש
שזה מחשבה לפני העוגה,כמוני,תמיד הייתי מלקה את עצמי ב"למה אכלת"?"לא חבל""זהו הרסת""לא תצליח לרדת אין לך סיכויים"
והיום אני ממש לא מענה את עצמי אם פעם בשבוע...אני אוכלת מתוק .

את ממש לא מפגרת,חס וחלילה באמת חשוב לחזור לתפריט ולדבוק בו כמה שיותר

אבל כמו שכתבתי פעם לא הגיוני שבכל חיינו לא נאכל פעם ב...גם משהו מתוק.

אז כל עוד זה לא חוזר על עצמו זה מעולה.

נהנית הרשית לעצמך-זו הדרך!

בהצלחה.

חיבוק

הדס
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 23:22

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אישרה חמודה
כמו שרשמו לך את ממש לא XXX
זה אנשוי וזה ממש בסדר להנות מעוגה ולשתף אותנו
אכלת נהנת זה מותר והכי חשוב זה כמובן להמשיך קדימה בתפריט
סומכים עליך קטן עליך בהצלחה ושבוע מעולה...
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 10:53

יעלי
יעלי
אשירה יקרה,
מקווה שנהנית מכל ביס הנאה ענקית, ושתנצרי הנאה זו להרבה זמן, כי בקרוב בוודאי לא יזדמן לך שוב....
בלי יסורי מצפון, בשליטה ובהחלטה - זו הדרך היחידה!
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 10:45

קרולין
קרולין
אשירה יקרה,
אכלת מתוך ב ח י ר ה וזה נפלא!

מאחלת לך שבוע נהדר ואת נ ה ד ר ת!

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 10:04

שאפתנית
שאפתנית
אשירה אהובה עכשיו את מבינה מה הבעיה שלנו השמנמודים? גם שאנחנו עושים משהו מתוך בחירה ושלמות עצמית אנחנו עוד מחשיבים את זה כמעשה לא טוב, למרות שאנחנו רוצים ואוהבים את המעשה אנחנו מרגישים רע עם עצמנו.
אני מכירה את התחושה הזו אבל אל תיפלי לתוכה, את לא מפגרת ולא שום דבר בכיוון הזה, את בן אדם טוב שמחמיר עם עצמו יותר מידי ולא נותן לעצמו הזדמנות לנשום קצת (בדיוק כמוני) וכשזה קורה אז את חושבת שאיבדת שליטה. ובכן, לא איבדת שליטה זה נעשה מתוך מודעות אז זה בסדר!!! אנחנו בני אדם ומותר גם לנו לאכול עוגה!!!
אוהבת, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 07:26

dany
dany
אשירה אהובה
למה מפגרת???????
את בן אנוש עם תשוקה, רצון, חשק נורמלי לחלוטין........ לא נורמלי זה ההיפך!!!!!
מה שיפה כאן הוא השינוי שעברת הפעם.
הבגרות שגילית,
אז אכלת, נהנית פחות או יותר הרי לא יכולת לדעת מה יהיה הטעם מראש......
עשית זאת בהכרה מלאה, לא מתוך תחושת חטא וגניבה........
היית מודעת!!!!!!!!
ועכשיו את ממשיכה עם התוכנית במלוא הקיטור ואולי עם יותר עוצמות כי את יודעת שאת יכולה לנהל את האוכל ולא הוא אותך.
והשיתוף????????
הרי זה המקום!!!!!!!
שיהיה לך יום נהדר ומלא שליטה
נשיקות
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 05:30

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה האמיני לי קראתי וראיתי את עצמי.
יש לי חברה טובה מאוד רזה ובעלת מודעות חריגה.

כשאנחנו וזזה תמיד אנחנו מחליטות שלוקחים עוגה מדובר

בחצי חצי וזה ברור אפילו מבלי לדבר.

אצלך עוד יש מושגים כמו מתוק מ מדי שוקולדי מדי אני לא מכירה כאלה

תני לי מתוק ואני מאושרת מכל ביס.

האמת שלי הרבה יותר קל להתפנק מידי פעם בחוץ ,זה לא מפיל אותי

אכן עושה הכל במודעות נהנית מכל ביס וממשיכה בשיגרה.

אשירה הרי אנחנו מצויות בדרך חיים ולכן צריך לפעמים משהו לנשמה

וגם אם זה רק פרוסת עוגה ששיתפת אותנו באשר אליה.

שיהיה שבוע נהדר ובשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 05:14

ענת
ענת
אשירה כתב:
היום, כלומר בשבת, לפני הצהריים התקשרה חברה טובה שלאחרונה יוצא לנו להיפגש מעט מידי. אנו מנהלות פגישות טלפוניות כדי להתעדכן.
מאחר והייתי מאוד עסוקה כשהיא התקשרה ולא התאפשר לי להאריך בשיחה, כדי לא להעליב אמרתי לה מה דעתך שבמקום לדבר בטלפון ניפגש לקפה אחרי ארוחת הצהריים.
היא שמחה, ועוד שאלה אותי אם יפריע לי שהיא גם תאכל בפגישה, כבר לנצל הזדמנות שהיא בחברה ולאכול משהו יותר מעניין ממה שיש לה בבית. היא אגב אישה מאוד רזה ובעלת משמעת עצמית שאין דברים כאלה. "ברור שלא יפריע, מה פתאום!?" אמרתי והתכוונתי באמת לכל מילה.

בכל אופן, אחרי בוקר מלא עיסוקים וגם ארוחת צהריים, בדרך כלל אני הולכת לנוח ולא יוצאת לבלות עם חברה. אבל הפעם מאחר והחלטתי, אמרתי לעצמי נסחוב עוד כמה שעות, העיקר לתת לה ולעצמי הרגשה טובה.
בדרך, כשנסעתי לאסוף אותה, כנראה כתוצאה מהרגשת העייפות, פתאום חשבתי למה בעצם שלא אהפוך את הסיטואציה למהנה במקום מענה, ואיך גורמים לזה לקרה אם לא על ידי איזו עוגה טובה ליד הקפה.
תבינו, שעוגה בבית קפה זה משהו שמזמן כבר לא בבית ספרי!!! מקסימום לפעמים עוגות ללא סוכר במקומות שיש כאלה, וגם זה לעיתים מאוד רחוקות. החלטתי שמותר פעם אחת לעשות את זה, ומתוך בחירה ולא מתוך שבירה. הודעתי לה על החלטתי וקיבלתי את הסכמתה שלא יפריע לה אם אני אוכל עוגה.

אני מרגישה עכשיו קצת כמו מפגרת איך אני, אישה בת שישים פלוס, מדברת ומספרת בפרטי פרטים סיפור שלם על... כולו על עוגה בבית קפה!!! אבל אני יודעת שפה זה בדיוק המקום שבאמת יבינו אותי ויכילו אותי עם כל הפיגור שבעניין...........

בכל אופן הגיעה מנה יפה של סופלה שוקולד עם כדור גלידה וקצפת, בקיצור החלום הרטוב שלי. ואז ישר אמרתי לה, את כמובן תעזרי לי והיא הסכימה, השארתי לה חצי מנה. לאחר שהיא סיימה את ארוחתה היא לקחה כפית אחת מהסופלה, אמרה שבעצם סופלה היא לא אוהבת, ומה אתם חושבים מי גמר את כל המנה, כמובן אני.
לא הרגשתי רע עם עצמי, הפעם הזאת באמת הרגשתי שאני אוכלת ונהנית מתוך בחירה ולא מתוך שבירה. ושזה לא ישנה את גורל הדיאטה שלי.
הרגשתי עם עצמי הייתה טובה, למרות שבדיעבד חוץ מזה שזה היה נורא מתוק ונורא שוקולדי זה לא היה משהו מיוחד. המיוחד היה בעצם שלא הייתה הלקאה עצמית לאחר מכן, וזה אני בטוחה רק בזכות זאת שאני בתוך מסגרת ושיש לי את הכוח ואני יודעת שזה לא פתח להידרדרות ולהפך, בבוקר הכל ימשיך כרגיל.

מקווה שלא הלאיתי אתכם יותר מידי, ובבקשה, תגידו לי שאני לא מפגרת!!!

תודה לכולם,

רשירה יקרה!!!את ממש ממש לא מפגרת!!!!את מתוקה אמיתית!!!!
מה זאת השעה השאת?
לאכול עוגה מבחירה ולא מחוסר שליטה זה נהדר!!!!
מותר לנו פעם ב להנות ולאכול בכיף ומתוך שליטה אין על זה וזה בסדר ...
עשית חושבים והחלטת!!!!
את נהדרת!!!!
ואין כמו לאכול מתוך בחירה ,כך ההנאה גדולה יותר
שיהיה לך שבוע מתוק יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 04:00

אשירה
אשירה
היום, כלומר בשבת, לפני הצהריים התקשרה חברה טובה שלאחרונה יוצא לנו להיפגש מעט מידי. אנו מנהלות פגישות טלפוניות כדי להתעדכן.
מאחר והייתי מאוד עסוקה כשהיא התקשרה ולא התאפשר לי להאריך בשיחה, כדי לא להעליב אמרתי לה מה דעתך שבמקום לדבר בטלפון ניפגש לקפה אחרי ארוחת הצהריים.
היא שמחה, ועוד שאלה אותי אם יפריע לי שהיא גם תאכל בפגישה, כבר לנצל הזדמנות שהיא בחברה ולאכול משהו יותר מעניין ממה שיש לה בבית. היא אגב אישה מאוד רזה ובעלת משמעת עצמית שאין דברים כאלה. "ברור שלא יפריע, מה פתאום!?" אמרתי והתכוונתי באמת לכל מילה.

בכל אופן, אחרי בוקר מלא עיסוקים וגם ארוחת צהריים, בדרך כלל אני הולכת לנוח ולא יוצאת לבלות עם חברה. אבל הפעם מאחר והחלטתי, אמרתי לעצמי נסחוב עוד כמה שעות, העיקר לתת לה ולעצמי הרגשה טובה.
בדרך, כשנסעתי לאסוף אותה, כנראה כתוצאה מהרגשת העייפות, פתאום חשבתי למה בעצם שלא אהפוך את הסיטואציה למהנה במקום מענה, ואיך גורמים לזה לקרה אם לא על ידי איזו עוגה טובה ליד הקפה.
תבינו, שעוגה בבית קפה זה משהו שמזמן כבר לא בבית ספרי!!! מקסימום לפעמים עוגות ללא סוכר במקומות שיש כאלה, וגם זה לעיתים מאוד רחוקות. החלטתי שמותר פעם אחת לעשות את זה, ומתוך בחירה ולא מתוך שבירה. הודעתי לה על החלטתי וקיבלתי את הסכמתה שלא יפריע לה אם אני אוכל עוגה.

אני מרגישה עכשיו קצת כמו מפגרת איך אני, אישה בת שישים פלוס, מדברת ומספרת בפרטי פרטים סיפור שלם על... כולו על עוגה בבית קפה!!! אבל אני יודעת שפה זה בדיוק המקום שבאמת יבינו אותי ויכילו אותי עם כל הפיגור שבעניין...........

בכל אופן הגיעה מנה יפה של סופלה שוקולד עם כדור גלידה וקצפת, בקיצור החלום הרטוב שלי. ואז ישר אמרתי לה, את כמובן תעזרי לי והיא הסכימה, השארתי לה חצי מנה. לאחר שהיא סיימה את ארוחתה היא לקחה כפית אחת מהסופלה, אמרה שבעצם סופלה היא לא אוהבת, ומה אתם חושבים מי גמר את כל המנה, כמובן אני.
לא הרגשתי רע עם עצמי, הפעם הזאת באמת הרגשתי שאני אוכלת ונהנית מתוך בחירה ולא מתוך שבירה. ושזה לא ישנה את גורל הדיאטה שלי.
הרגשתי עם עצמי הייתה טובה, למרות שבדיעבד חוץ מזה שזה היה נורא מתוק ונורא שוקולדי זה לא היה משהו מיוחד. המיוחד היה בעצם שלא הייתה הלקאה עצמית לאחר מכן, וזה אני בטוחה רק בזכות זאת שאני בתוך מסגרת ושיש לי את הכוח ואני יודעת שזה לא פתח להידרדרות ולהפך, בבוקר הכל ימשיך כרגיל.

מקווה שלא הלאיתי אתכם יותר מידי, ובבקשה, תגידו לי שאני לא מפגרת!!!

תודה לכולם,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עוגה מתוך בחירה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!