30/11/2010 05:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נסיכה שמנמודה זה גם נחמד ועוד נגיע להיות נסיכות חטובות, עד אפריל חחחח
נחושה סיפור מהחיים נהדר,האמת כל דבר שמסייע בתהליך לאמץ.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 05:49
 dany Posts: 19819
|
מכינים את ההזמנות עד כמה שאני יודעת זה בסוף אפריל........חחחחחחחחחחחחחח נחושה כתב:
זה סיפור אמיתי לגמרי ולמעשה ליווה אותי המון בילדותי. מיותר לציין שכל מה שעוזר לנו כטיפים קטנים בחיים מוציא אותנו מחוננות ומלכות הכוכבים על הר הכרמל אז למה לא לתרגל עוד ועוד עד שנהפוך לרזות וחטובות (מספיק לי מידה 38  ) מחוננות אנחנו כבר... ואני תמיד מוכנה ללכת לנשף, מחכה להזמנה... נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 23:51
|
רבקה כתב:
חבר'לך שמתם לב לשרשור כולם מספרים את אותו הדבר כולנו בעצם אוכלים מהר ולפעמים אפילו לא לועסים זאת גם מחלת השמנמודים ומירי שלנו תמיד אומרת ללעוס, ללעוס וללעוס. אפי'לה את בחברה טובה של אכלנים מהירים ובעלך שיהיה בריא אמר זאת באהבה גדולה השאלה היא איך את קיבלת את זה באותו הרגע. זוג מקסים אתם והמשיכו כך עד 120 ביחד אכן הוא שכתבתי זה אופייני לשמנמודים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 23:36
 tutit Posts: 2431
|
נחושה סיפור מקסים-תודה... אחותך באמת נסיכה וכל הכבוד לה על הגישה . הלוואי וכולנו נדבק במנהגיה ונהפוך לכאלו נסיכות. גם לי מספיק מידה 38.אבל איזה כיף לה................אוףףףףףףףף בא לי גםםםם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 22:40
 נחושה Posts: 6982
|
זה סיפור אמיתי לגמרי ולמעשה ליווה אותי המון בילדותי. מיותר לציין שכל מה שעוזר לנו כטיפים קטנים בחיים מוציא אותנו מחוננות ומלכות הכוכבים על הר הכרמל אז למה לא לתרגל עוד ועוד עד שנהפוך לרזות וחטובות (מספיק לי מידה 38 )
מחוננות אנחנו כבר...
ואני תמיד מוכנה ללכת לנשף, מחכה להזמנה...
נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 20:35
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
hadasosh1 תודה על המידע ונחושה אהבתי את הסיפור חובה ליישם בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 16:08
 רעותה Posts: 869
|
וואי וואי, איזה סיפור מהאגדות.
שנדע תמיד להיות נסיכות אמיתיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ומן הסתם גם חתיכות.
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 14:07
|
נחושה את מוזמנת לארמון לנשף ריקודים עם הנסיך נא להתנהג בהתאם!!!!!!!!!!!! לאכול לאט ובנימוס לשתות עם הזרת מורמת להחזיק מרפקים צמודים לגוף לאכול עם איזה 10 סטים של אוכל............ להיות זקופה כאילו יש ספר על ראשך......... ולדבר רק על מזג האויר......... המון הצלחה נסיכה שלי
נחושה כתב:
חייבת וידוי, כשהייתי קטנה לא הייתי אכלנית משהו, אפילו סלט הייתי מפרידה למרכיביו ואז טוענת שזה כבר לא סלט ולא בא לי. אהבתי מאוד גבינות, ירקות פירות וממתקים. לימים למדתי לאכול מהר...ולבלוע ואז
אחותי הצעירה שכינינו אותה "הצרפתיה" (מכינה כריך כמו השפים הגדולים ויושבת ולועסת ונהנית מכל ביס אפילו שמדובר בסלט חסה וחזה עוף)
היתה מזכירה לי שאנחנו נסיכות מנומסות שיושבות לסעודה חותכות עם סכן ומזלג (בעמידה ומהר זה לפשוטי העם ולמשרתות)
רגל על רגל, מפית בצד ונר דולק...(זוכרות מה מירי אומרת לנו ???, מאוכל צריך להנות מכל ביס ושיהיה טעים!)
בקיצור אחותי אמא לארבעה ילדים ובמידה 36 (כן הרזים האלה...)
ואנוכי ששכחתי לעיתים שאני נסיכה
עד היום היא מזכירה לי את זה בארועים משפחתיים ובכלל
בהצלחה נחושה edited by נחושה on 11/29/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 14:04
 שאפתנית Posts: 8392
|
נחושה אחותך היא נסיכה אמיתית. צריך לשנן את דבריה וכל פעם שיושבים לאכול להיזכר בהם וליישם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 14:01
 נחושה Posts: 6982
|
חייבת וידוי, כשהייתי קטנה לא הייתי אכלנית משהו, אפילו סלט הייתי מפרידה למרכיביו ואז טוענת שזה כבר לא סלט ולא בא לי. אהבתי מאוד גבינות, ירקות פירות וממתקים. לימים למדתי לאכול מהר...ולבלוע ואז
אחותי הצעירה שכינינו אותה "הצרפתיה" (מכינה כריך כמו השפים הגדולים ויושבת ולועסת ונהנית מכל ביס אפילו שמדובר בסלט חסה וחזה עוף)
היתה מזכירה לי שאנחנו נסיכות מנומסות שיושבות לסעודה חותכות עם סכן ומזלג (בעמידה ומהר זה לפשוטי העם ולמשרתות)
רגל על רגל, מפית בצד ונר דולק...(זוכרות מה מירי אומרת לנו ???, מאוכל צריך להנות מכל ביס ושיהיה טעים!)
בקיצור אחותי אמא לארבעה ילדים ובמידה 36 (כן הרזים האלה...)
ואנוכי ששכחתי לעיתים שאני נסיכה
עד היום היא מזכירה לי את זה בארועים משפחתיים ובכלל
בהצלחה נחושה edited by נחושה on 11/29/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 14:01
|
תודה הדסי
hadasosh1 כתב:
וזה סיכום מתוך כתבה על לעיסה: שלושה מחקרים לא שגרתיים, אבל אם אתם בכל זאת שואלים אותנו, כנראה שזה רעיון די טוב לקחת את הזמן כשלועסים. מחקרים מראים שאנחנו אפילו עלולים לגלות שבזמן שלעסנו, הפחתנו במשקל כמה קילוגרמים ואפילו קיבלנו יותר חומרים מזינים מהמזון. וכדי לחזק את הטענה, יש מחקרים שמראים שאם אנחנו אוכלים מהר, אנחנו פוגעים בתהליך העיכול. אז כנראה שלעיסה איטית צריכה להיות אחד מהרגלי האכילה שלנו. בדיוק כמו לאכול ארוחת בוקר. בדיוק כמו לאכול בישיבה. בדיוק כמו לאכול ולא לעשות שום דבר אחר בזמן הזה. לכתבה המלאה:http://www.dryang.co.il/Magazine/ArticleSingle.aspx?artID=529
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 13:50

אפי היקרה , אם כולנו היינו מודעים ולועסים ועוד כול מיני דברים כאלו שהם ממש רגועים ונעימים אז היה ממש משעמם , מה את חושבת ? אני חושבת שזה חלק המהיותינו אנשים ייצריים, כאלו עם תשוקות ו"חשקים". אבל עכשיו באמת , גם לי יש בעל כזה,לכן אני ממש מבינה לליבך ,אבל באמת יש כאן הרבה אהבה. טיפ אמיתי שמקורו באהבה. בהצלחה מכול הלב!! ממני נועה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 13:29
|
ועוד כתבה מעניינת:לאכול לאט לרדת מהר
http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Lifestyle/Articles/TzunatKosher/eat_slowly.htm
בהצלחה לכל הגורסות והגורסים אנחנו צריכים לנסות לשנות את זה...זה יזרז לנו את ההרזיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 12:48
|
רייצ'ל כתב:
אני חושבת שזה מולד יש כאלו שאוכלים מהר ויש שאוכלים כמו צב התרגול קשה מאדדדדדדדד אבל קראתי מחקר שאומר ללעוס את האוכל כ30 פעם לפני שבולעים ורואים ירידות במשקל אבל מי יכול.... אפי יקרה זו את אכלי איך שאת יודעת אני לא מאמינה בשינוי של אכילה איטית אשרי היכולים רייצ'ל יש משהו באמצע ,זה גם משהו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 12:46
|
וזה סיכום מתוך כתבה על לעיסה: שלושה מחקרים לא שגרתיים, אבל אם אתם בכל זאת שואלים אותנו, כנראה שזה רעיון די טוב לקחת את הזמן כשלועסים. מחקרים מראים שאנחנו אפילו עלולים לגלות שבזמן שלעסנו, הפחתנו במשקל כמה קילוגרמים ואפילו קיבלנו יותר חומרים מזינים מהמזון. וכדי לחזק את הטענה, יש מחקרים שמראים שאם אנחנו אוכלים מהר, אנחנו פוגעים בתהליך העיכול. אז כנראה שלעיסה איטית צריכה להיות אחד מהרגלי האכילה שלנו. בדיוק כמו לאכול ארוחת בוקר. בדיוק כמו לאכול בישיבה. בדיוק כמו לאכול ולא לעשות שום דבר אחר בזמן הזה.
לכתבה המלאה:http://www.dryang.co.il/Magazine/ArticleSingle.aspx?artID=529
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 12:37
 רבקה Posts: 8411
|
חבר'לך שמתם לב לשרשור כולם מספרים את אותו הדבר כולנו בעצם אוכלים מהר ולפעמים אפילו לא לועסים זאת גם מחלת השמנמודים ומירי שלנו תמיד אומרת ללעוס, ללעוס וללעוס. אפי'לה את בחברה טובה של אכלנים מהירים ובעלך שיהיה בריא אמר זאת באהבה גדולה השאלה היא איך את קיבלת את זה באותו הרגע. זוג מקסים אתם והמשיכו כך עד 120 ביחד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 07:44
 רייצ'ל Posts: 1323
|
אני חושבת שזה מולד יש כאלו שאוכלים מהר ויש שאוכלים כמו צב התרגול קשה מאדדדדדדדד אבל קראתי מחקר שאומר ללעוס את האוכל כ30 פעם לפני שבולעים ורואים ירידות במשקל אבל מי יכול.... אפי יקרה זו את אכלי איך שאת יודעת אני לא מאמינה בשינוי של אכילה איטית אשרי היכולים רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 05:49
|
dany כתב:
תנסי לאכול מול מראה......... לא תאמיני למראה עיניך........  .חחחחחחחחחחחחחח זה יכול להועיל לעוד אי אלו דברים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 05:47
|
תנסי לאכול מול מראה......... לא תאמיני למראה עיניך........ .חחחחחחחחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 05:08
|
דובונית אכפת לי כתב:
נאמר הכל אז אנו במסגרת הכי טובה אז קדימה תירגול תירגול תירגול בהצלחה  ומול המראה זה אכן רעיון לא רע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|