28/11/2010 23:42
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל אז אנו במסגרת הכי טובה אז קדימה תירגול תירגול תירגול בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 19:52
 dany Posts: 19819
|
אכן אנחנו גדולות מהחיים............. ואפי יקירתי אני מהטורפות מסוג של מעלות גירא........... המון עשב......... הבת שלי תמיד צוחקת עלי שכבר לארנבות לא נשאר מה לאכול כי אכלתי את כל הדשא שיש בשטח.חחחחחחחחחחחח הבעיה זה לחם..................וגם מה שמורחים עליו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 17:27
 אקורדיאון Posts: 16381
|
EFF כתב:
אתן ג-ד-ו-ל-ו-ת - ורק ורק במשמעות החיובית של המילה..♥♥ דני אהבתי את "משפחת הטורפות" - אלא שאצלי בבית יש בימים אלו רק טורפת אחת, והשניים האחרים בבית "מעלי גרה" חחחח.....הגדולים יותר שכבר לא גרים איתנו - גם כן במלחמת ה- (+ ק"ג )(- ק"ג) ומתלוננים לפנים על מה "שלקחו" ממני... חחחחחחחח את גדולה ושוב כמובן אך ורק במשמעות החיובית של המילה,אהבתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 17:10
 EFF Posts: 6412
|
אתן ג-ד-ו-ל-ו-ת - ורק ורק במשמעות החיובית של המילה..♥♥ דני אהבתי את "משפחת הטורפות" - אלא שאצלי בבית יש בימים אלו רק טורפת אחת, והשניים האחרים בבית "מעלי גרה" חחחח.....הגדולים יותר שכבר לא גרים איתנו - גם כן במלחמת ה- (+ ק"ג )(- ק"ג) ומתלוננים לפנים על מה "שלקחו" ממני...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 13:41
|
אגב זה רעיון נפלא לאכול מול מראה............
יעלי כתב:
איפל'ה, איזה בעל מדהים יש לך, שאיכפת לו ממך כל כך! אנחנו עושים המון דברים בלי להיות מודעים להם כלל, ואם אין מישהו טוב שיישים לנו ראי מול העיניים לפעמים, אנחנו בכלל לא יודעים, וכשלא מודעים למשהו, גם אי אפשר לתקן ולשפר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 13:40
|
גורסים????????? בולעים!!!!!!!! דרך המלך כתב:
אפי יקרה זה לא כך כך נעים לשמוע את האמת... ואכן זאת האמת כל השמנמודים לא יודעים ללעוס הם גורסים... צריך באמת לסגל לעצמנו לדעת לאכול נכון.... רק בעל שאכפת לו מאשתו יעיר לה ... כל הכבוד לבעלך.. מאמינה כי הכל נעשה מאכפתיות ואהבה שיהיה לך שבוע מקסים סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 10:57
 יעלי Posts: 589
|
איפל'ה, איזה בעל מדהים יש לך, שאיכפת לו ממך כל כך! אנחנו עושים המון דברים בלי להיות מודעים להם כלל, ואם אין מישהו טוב שיישים לנו ראי מול העיניים לפעמים, אנחנו בכלל לא יודעים, וכשלא מודעים למשהו, גם אי אפשר לתקן ולשפר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 10:43
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקרה, אכן הערה בונה! הכל פונקציה של מודעות ותירגול, בטוחה שאת כבר מתרגלת ...שיהיה לך בהצלחה ממי. כל הזמן לומדים...
נשיקות ושבועע נהדרררר
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 09:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
כנראה שזו מגיפה בקרב השמנמודים, לא לאבד זמן על אוכל וכמובן שלא יקחו לנו את האוכל בטעות. כמו שאתן מבינות גם אני סובלת מהתופעה אומנם מנסה לגמד אותה כמה שאפשר ולדבר לעצמי תוך כדי האוכל ולהזכיר שיש להנות מכל ביס ומה שיש לי בצלחת אף אחד לא יקח אז לא לאכול מהר. לפעמים זה עובד נהדר ולפעמים לא. אנחנו בני אדם ויש עוד מה לשפר. אפיל'ה אל תיפגעי, הדברים נאמרו לא בזדון אלא מאהבה. אני בטוחה שבעלך כל כך אוהב אותך וחוץ מזה אמרת שהוא רזה מעצבן אז מה הם כבר מבינים, זה לא נראה להם מובן מאליו צורת האכילה שלנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 09:17
 דרך המלך Posts: 5707
|
אפי יקרה זה לא כך כך נעים לשמוע את האמת... ואכן זאת האמת כל השמנמודים לא יודעים ללעוס הם גורסים... צריך באמת לסגל לעצמנו לדעת לאכול נכון.... רק בעל שאכפת לו מאשתו יעיר לה ... כל הכבוד לבעלך.. מאמינה כי הכל נעשה מאכפתיות ואהבה שיהיה לך שבוע מקסים סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 09:10

אני גם לא הצלחתי במשך כל השנים שאני בדיאטות כאלה ואחרות ללמוד לאכול לאט גם אני בולעת את האוכל וחבל אבל כמו שמירי אמרה לך , העיקר שאנחנו במסגרת ואפילו שאני לא מכירה את בעלך אני לא חושבת שהוא התכוון להעליב רק קחי את זה לתשומת ליבך ותנסי ללעוס ולאכול לאט כי זה יהיה רק לטובתך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 09:01
 דפי Posts: 1126
|
אפי יקרה, מצטרפת לכל הנאמר כאן , ומאמינה שבעלך אמר זאת מתוך אהבה גדולה. חיבוק ,דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 08:41
|
אסתי ברוך כתב:
אפי יקרה ראשית תודה על השיטוף את מדהימה אני כול כך מבינה לליבך ככה זה הגברים מה לא חסר בעיות מעכשו תלעסי יותר את המזון שניכנס לפיך לאט לאט כמו הצרפתים חחחחחחח חיבוק ממני ארוחות נעימות עם בעלך    שבוע קסום בגלל זה הם רזים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 08:37
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
אפי יקרה ראשית תודה על השיטוף את מדהימה אני כול כך מבינה לליבך ככה זה הגברים מה לא חסר בעיות מעכשו תלעסי יותר את המזון שניכנס לפיך לאט לאט כמו הצרפתים חחחחחחח חיבוק ממני ארוחות נעימות עם בעלך    שבוע קסום
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 08:25
|
כנראה שכן............ אקורדיאון כתב:
dany כתב: מצטרפת אל משפחת הטורפות.......חחחחחחחחחחחחח לפעמים אני תופסת את עצמי היי לאט....... לאט.........מי רודף אחריך....... למען האמת כבר די התייאשתי מלשנות את זה........משעמם ועייף ללעוס אלף פעם בעלי גם מהלועסים עד עייפה.............. לי תמיד אין זמן..........מכה!!!!!!!!!!!!!! אפי אני בטוחה שבעלך העיר זאת רק מתוך אהבה ודאגה......... הלוואי ולי הוא היה מעיר פעם אז אולי באמת הייתי עושה משהו............. חחחחח את רואה זו מחלת שמנמודים,פוחדים אולי שיחטפו להם את האוכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 08:22
|
dany כתב:
מצטרפת אל משפחת הטורפות.......חחחחחחחחחחחחח לפעמים אני תופסת את עצמי היי לאט....... לאט.........מי רודף אחריך....... למען האמת כבר די התייאשתי מלשנות את זה........משעמם ועייף ללעוס אלף פעם בעלי גם מהלועסים עד עייפה.............. לי תמיד אין זמן..........מכה!!!!!!!!!!!!!! אפי אני בטוחה שבעלך העיר זאת רק מתוך אהבה ודאגה......... הלוואי ולי הוא היה מעיר פעם אז אולי באמת הייתי עושה משהו............. חחחחח את רואה זו מחלת שמנמודים,פוחדים אולי שיחטפו להם את האוכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 06:51
|
מצטרפת אל משפחת הטורפות.......חחחחחחחחחחחחח לפעמים אני תופסת את עצמי היי לאט....... לאט.........מי רודף אחריך....... למען האמת כבר די התייאשתי מלשנות את זה........משעמם ועייף ללעוס אלף פעם בעלי גם מהלועסים עד עייפה.............. לי תמיד אין זמן..........מכה!!!!!!!!!!!!!! אפי אני בטוחה שבעלך העיר זאת רק מתוך אהבה ודאגה......... הלוואי ולי הוא היה מעיר פעם אז אולי באמת הייתי עושה משהו.............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 05:44
|
אפילה ,אני כבר שנים מנסה ללמוד לאכול לאט וללעוס , אני רחוקה מאוד מההצלחה בנושא .
את יודעת אבי הוא מהרזים החטובים שלא מסוגל להבין לחלוטין
איך בכלל נופלים על אוכל.הוא לועס כל ביס כל כך ביסודיות,זה דורש
תירגול מתוך מודעות ואולי בעלך עם הערתו הבונה החזיר אותך למודעות הזו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 00:31
 tutit Posts: 2431
|
יו אפיל'ה כ"כ הזדהיתי אני גם כזאת כשאני רעבה ולא מודעת ,פעם גם אבא שלי העיר לי אבל זה לא נעלם, כנראה שצריך ממש לעבוד על זה הרבה בשביל לראות שינוי...... והאמת שזה מאוד בריא ללעוס הרבה כל ביס וזה באמת לטובתנו אז מה עושים?איך זוכרים כל ארוחה מחדש לשנות את ההרגל הזה???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 22:53
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אפי יקרה את מושלמת וגם למושלמים יש תקופות לא קלות, מהכרותי עם בעלך המדהים אין כל כונה רעה בהערה שלו, אל תעלבי ותנסי לבדוק על מה המהומה... הכל בסדר ויהיה בסדר....מודעות היא כח. אנחנו במסגרת וזה הכי חשוב במיוחד עכשיו. אוהבת אותך וגאה בך תמיד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|