28/11/2010 16:50
 dany Posts: 19819
|
חחחחחחחחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 14:34
 שאפתנית Posts: 8392
|
יש לאן לשאוף... אקורדיאון כתב:
dany כתב: נהדר לגלות מאכלים שלא אוהבים  לפחות משהו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 14:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
נהדר לגלות מאכלים שלא אוהבים  לפחות משהו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 13:45
|
נהדר לגלות מאכלים שלא אוהבים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 10:06
|
עכשיו כשאתן מעלות את סוגית הפלאפל, יודעות כמה שנים לא נגעתי בדבר הזה?? אני חושבת שכמעט עשור, אין לי משיכה למאכל הזה למזלי. אקורדיאון כתב:
dany כתב: מצטרפת ..... גם אני לא אוהבת אוכל גלוי שמונח לפני כולם...... ומי יודע................ בעלי חולה על פאלפל........... אז מידי פעם שאנחנו בחוץ הוא אוכל....... שואל רוצה קציצה? אני עונה נראה לך? לא בגלל השומן או הקלוריות בגלל שאני רואה את כל האנשים על הסלטים...... ואיך מכינים את המנה בלי כפפות........ איכסססססססססס והדוכנים בקניונים ממש לא עושים לי את זה........... הלוואי ותמיד הייתי במקום הזה....... הייתי רזה כמו דחליל  אכן אם כבר אוכלת אז רק במקום אחד ופעם ביובל שממש מתחשק לי פאלאפל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 08:18
|
dany כתב:
מצטרפת ..... גם אני לא אוהבת אוכל גלוי שמונח לפני כולם...... ומי יודע................  בעלי חולה על פאלפל........... אז מידי פעם שאנחנו בחוץ הוא אוכל....... שואל רוצה קציצה? אני עונה נראה לך? לא בגלל השומן או הקלוריות בגלל שאני רואה את כל האנשים על הסלטים...... ואיך מכינים את המנה בלי כפפות........ איכסססססססססס והדוכנים בקניונים ממש לא עושים לי את זה........... הלוואי ותמיד הייתי במקום הזה....... הייתי רזה כמו דחליל  אכן אם כבר אוכלת אז רק במקום אחד ופעם ביובל שממש מתחשק לי פאלאפל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 08:13
|
מצטרפת ..... גם אני לא אוהבת אוכל גלוי שמונח לפני כולם...... ומי יודע................ בעלי חולה על פאלפל........... אז מידי פעם שאנחנו בחוץ הוא אוכל....... שואל רוצה קציצה? אני עונה נראה לך? לא בגלל השומן או הקלוריות בגלל שאני רואה את כל האנשים על הסלטים...... ואיך מכינים את המנה בלי כפפות........ איכסססססססססס והדוכנים בקניונים ממש לא עושים לי את זה........... הלוואי ותמיד הייתי במקום הזה....... הייתי רזה כמו דחליל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 05:20
|
שאפתנית כתב:
לעיתים אין ברירה ויש צורך להיכנס לקניון אז למדתי להתעלם מכל הדוכנים האלה שחוזרים על עצמם כל יום שישי ולכן אני לא חושבת שיש להם מה לחדש לנו ולכן אם התעלמתי עד עכשיו אז אמשיך להתעלם. אל תתנו לזה לשבור אתכן. אם אתן צריכות להכנס לקניון אז תכנסו רק אל תתקרבו לדוכנים. חוץ מזה תחשבו כמה אנשים כבר נשמו על האוכל הזה, כמה ידים הוא עבר ואני בטוחה שהחשק לטעום יעבור לכן. האמת שממש אין לי בעיה עם סוג הדוכנים הללו באיז שהו מקום הם די דוחים אותי,לא יודעת מי הכין מי נגע וכמה זמן עמד שלא בתנאים מתאימים. אני לא דורכת מבחינת הבלגן בימי שישי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 05:16
 ענת Posts: 3849
|
hadasosh1 כתב:
ענתוש יקירתי אני כל פעם מחדש מתפעלת מהחוזק והשליטה שלך מול האוכל,תודה שאת פה מדביקה את כולנו זה מאוד עוזר ואכן כמו שדפי ואקול'ה רשמו בית חם -ממש חממה להצליח בה בדיאטה ההרצאות והפורום. גם אני כמו שאפתנית נגעלת מדוכנים עם אוכל שהם באמצע הקניון וכל העוברים ושבים קרובים לאוכל יש לי את הסטריליות הזאת של מי נשם ונגע בזה כמוך למזלי...ומי שלא חשב על זה שיחשוב זה באמת עוזר. מעבר לכך שלנו יותר טעים וגם יותר בריא פחות שמן פחות צבעים,ויותר נקי כי מי יודע אם זה שהכין שטף ידיים לפני,שטף טוב את החול מהירקות פירות?עבד עם סכום וצלחות נקיות,אין כמו אוכל של בית-באחריות!!!ואם כבר אז מסעדה טובה (פעם ב...)שחזרתם ממנה ולא קבלתם קלקול קיבה ולא דוכנים של קניון... אז המשך שבוע בשליטה לכולנו...  אוהבת אתכן
הדס תודה על הפרגון!!!! אין כמו השליטה!!! אכן גם לי מאוד חשוב הסטריאליות... אנשים עמדו גם בטעימות של המתוקים עוגיות וכו כשהקוסאותת פתוחות...........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 00:51
 tutit Posts: 2431
|
ענתוש יקירתי אני כל פעם מחדש מתפעלת מהחוזק והשליטה שלך מול האוכל,תודה שאת פה מדביקה את כולנו זה מאוד עוזר ואכן כמו שדפי ואקול'ה רשמו בית חם -ממש חממה להצליח בה בדיאטה ההרצאות והפורום. גם אני כמו שאפתנית נגעלת מדוכנים עם אוכל שהם באמצע הקניון וכל העוברים ושבים קרובים לאוכל יש לי את הסטריליות הזאת של מי נשם ונגע בזה כמוך למזלי...ומי שלא חשב על זה שיחשוב זה באמת עוזר. מעבר לכך שלנו יותר טעים וגם יותר בריא פחות שמן פחות צבעים,ויותר נקי כי מי יודע אם זה שהכין שטף ידיים לפני,שטף טוב את החול מהירקות פירות?עבד עם סכום וצלחות נקיות,אין כמו אוכל של בית-באחריות!!!ואם כבר אז מסעדה טובה (פעם ב...)שחזרתם ממנה ולא קבלתם קלקול קיבה ולא דוכנים של קניון... אז המשך שבוע בשליטה לכולנו... אוהבת אתכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 20:21
|
שאפתנית כתב:
תודה יקירתי וזה בהחלט עובד. רק מהמחשבה כמה ידיים האוכל הזה עבר זה באמת לא עושה את החשק וחוץ מזה נראה לך שהם מבשלים יותר טעים מאיתנו?!?!?! ממש לא !!!!אין סיכוי ענת כתב: שאפתנית כתב: לעיתים אין ברירה ויש צורך להיכנס לקניון אז למדתי להתעלם מכל הדוכנים האלה שחוזרים על עצמם כל יום שישי ולכן אני לא חושבת שיש להם מה לחדש לנו ולכן אם התעלמתי עד עכשיו אז אמשיך להתעלם. אל תתנו לזה לשבור אתכן. אם אתן צריכות להכנס לקניון אז תכנסו רק אל תתקרבו לדוכנים. חוץ מזה תחשבו כמה אנשים כבר נשמו על האוכל הזה, כמה ידים הוא עבר ואני בטוחה שהחשק לטעום יעבור לכן. יפה שאפתנית עוד יותר מחזק מה שכתבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 20:12
|
תודה יקירתי וזה בהחלט עובד. רק מהמחשבה כמה ידיים האוכל הזה עבר זה באמת לא עושה את החשק וחוץ מזה נראה לך שהם מבשלים יותר טעים מאיתנו?!?!?! ענת כתב:
שאפתנית כתב: לעיתים אין ברירה ויש צורך להיכנס לקניון אז למדתי להתעלם מכל הדוכנים האלה שחוזרים על עצמם כל יום שישי ולכן אני לא חושבת שיש להם מה לחדש לנו ולכן אם התעלמתי עד עכשיו אז אמשיך להתעלם. אל תתנו לזה לשבור אתכן. אם אתן צריכות להכנס לקניון אז תכנסו רק אל תתקרבו לדוכנים. חוץ מזה תחשבו כמה אנשים כבר נשמו על האוכל הזה, כמה ידים הוא עבר ואני בטוחה שהחשק לטעום יעבור לכן. יפה שאפתנית עוד יותר מחזק מה שכתבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 20:04
|
שאפתנית כתב:
לעיתים אין ברירה ויש צורך להיכנס לקניון אז למדתי להתעלם מכל הדוכנים האלה שחוזרים על עצמם כל יום שישי ולכן אני לא חושבת שיש להם מה לחדש לנו ולכן אם התעלמתי עד עכשיו אז אמשיך להתעלם. אל תתנו לזה לשבור אתכן. אם אתן צריכות להכנס לקניון אז תכנסו רק אל תתקרבו לדוכנים. חוץ מזה תחשבו כמה אנשים כבר נשמו על האוכל הזה, כמה ידים הוא עבר ואני בטוחה שהחשק לטעום יעבור לכן.
יפה שאפתנית עוד יותר מחזק מה שכתבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 19:48
|
לעיתים אין ברירה ויש צורך להיכנס לקניון אז למדתי להתעלם מכל הדוכנים האלה שחוזרים על עצמם כל יום שישי ולכן אני לא חושבת שיש להם מה לחדש לנו ולכן אם התעלמתי עד עכשיו אז אמשיך להתעלם. אל תתנו לזה לשבור אתכן. אם אתן צריכות להכנס לקניון אז תכנסו רק אל תתקרבו לדוכנים. חוץ מזה תחשבו כמה אנשים כבר נשמו על האוכל הזה, כמה ידים הוא עבר ואני בטוחה שהחשק לטעום יעבור לכן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 19:45
|
1103 כתב:
ענתי בכל קניון יש פסטיבל של טעמים וריחות החוכמה לכבוש את החשק והדחף הרגעי. כמו שנאמר "איזה הוא גיבור,הכובש את יצרו".פה הוכחת את גבורתך וחוכמתך. נילי  כן זו אופנה ואני בימי שישי לא דורכת בשום קניון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 16:26
 1103 Posts: 5022
|
ענתי בכל קניון יש פסטיבל של טעמים וריחות החוכמה לכבוש את החשק והדחף הרגעי. כמו שנאמר "איזה הוא גיבור,הכובש את יצרו".פה הוכחת את גבורתך וחוכמתך.
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 14:48
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: תודה לכולן על הפרגון....אין מחיר לשליטה ותודה לך !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 07:38
|
ענת כתב:
תודה לכולן על הפרגון....אין מחיר לשליטה ותודה לך !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 07:36
|
תודה לכולן על הפרגון....אין מחיר לשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 07:35
|
נחושה כתב:
ענתי גאה בך מאוד. גם אני הייתי אתמול בערב בקניון בפ"ת וכל הקומה התחתונה המתה מדוכני מתוקים, עוגות סופגניות בכל צורה טעם וצבע פשוט הסתכלתי ואמרתי "אסור לך" והמשכתי הלאה בנחישות. זה לא מובן מאליו וזה רק מחזק את החשיבות של התרגול בעניין והפנמת השליטה ושאר התובנות מההרצאות של מירי מחוננת!!!
גאה בך נחושתי יופי שחזרת לעצמך המשיכי כך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|