הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דוכני אוכל -ותובנות...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/11/2010 16:50

dany
dany
חחחחחחחחחחחחחחwink
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 14:34

שאפתנית
שאפתנית
יש לאן לשאוף...
אקורדיאון כתב:
dany כתב:
נהדר לגלות מאכלים שלא אוהביםwink

לפחות משהו
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 14:33

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:

לפחות משהו
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 13:45

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 10:06

שאפתנית
שאפתנית
עכשיו כשאתן מעלות את סוגית הפלאפל, יודעות כמה שנים לא נגעתי בדבר הזה?? אני חושבת שכמעט עשור, אין לי משיכה למאכל הזה למזלי.

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
מצטרפת ..... גם אני לא אוהבת אוכל גלוי שמונח לפני כולם...... ומי יודע................upset
בעלי חולה על פאלפל........... אז מידי פעם שאנחנו בחוץ הוא אוכל....... שואל רוצה קציצה? אני עונה נראה לך? לא בגלל השומן או הקלוריות בגלל שאני רואה את כל האנשים על הסלטים...... ואיך מכינים את המנה בלי כפפות........ איכסססססססססס
והדוכנים בקניונים ממש לא עושים לי את זה...........
הלוואי ותמיד הייתי במקום הזה....... הייתי רזה כמו דחלילwink

אכן אם כבר אוכלת אז רק במקום אחד ופעם ביובל שממש מתחשק לי פאלאפל.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 08:18

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
מצטרפת ..... גם אני לא אוהבת אוכל גלוי שמונח לפני כולם...... ומי יודע................upset
בעלי חולה על פאלפל........... אז מידי פעם שאנחנו בחוץ הוא אוכל....... שואל רוצה קציצה? אני עונה נראה לך? לא בגלל השומן או הקלוריות בגלל שאני רואה את כל האנשים על הסלטים...... ואיך מכינים את המנה בלי כפפות........ איכסססססססססס

אכן אם כבר אוכלת אז רק במקום אחד ופעם ביובל שממש מתחשק לי פאלאפל.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 08:13

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 05:20

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
לעיתים אין ברירה ויש צורך להיכנס לקניון אז למדתי להתעלם מכל הדוכנים האלה שחוזרים על עצמם כל יום שישי ולכן אני לא חושבת שיש להם מה לחדש לנו ולכן אם התעלמתי עד עכשיו אז אמשיך להתעלם. אל תתנו לזה לשבור אתכן. אם אתן צריכות להכנס לקניון אז תכנסו רק אל תתקרבו לדוכנים. חוץ מזה תחשבו כמה אנשים כבר נשמו על האוכל הזה, כמה ידים הוא עבר ואני בטוחה שהחשק לטעום יעבור לכן.

האמת שממש אין לי בעיה עם סוג הדוכנים הללו באיז שהו מקום הם די דוחים אותי,לא יודעת מי הכין מי נגע וכמה זמן עמד שלא בתנאים מתאימים.
אני לא דורכת מבחינת הבלגן בימי שישי.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 05:16

ענת
ענת
hadasosh1 כתב:
ענתוש יקירתי
אני כל פעם מחדש מתפעלת מהחוזק והשליטה שלך
מול האוכל,תודה שאת פה מדביקה את כולנו זה מאוד עוזר
ואכן כמו שדפי ואקול'ה רשמו בית חם -ממש חממה להצליח בה בדיאטה
ההרצאות והפורום.
גם אני כמו שאפתנית נגעלת מדוכנים עם אוכל שהם באמצע הקניון וכל העוברים ושבים קרובים לאוכל
יש לי את הסטריליות הזאת של מי נשם ונגע בזה כמוך למזלי...ומי שלא חשב על זה שיחשוב זה באמת עוזר.
מעבר לכך שלנו יותר טעים וגם יותר בריא פחות שמן פחות צבעים,ויותר נקי כי מי יודע אם זה שהכין שטף ידיים לפני,שטף טוב את החול מהירקות פירות?עבד עם סכום וצלחות נקיות,אין כמו אוכל של בית-באחריות!!!ואם כבר אז מסעדה טובה (פעם ב...)שחזרתם ממנה ולא קבלתם קלקול קיבה ולא דוכנים של קניון...
אז המשך שבוע בשליטה לכולנו...smileאוהבת אתכן

הדס תודה על הפרגון!!!!
אין כמו השליטה!!!
אכן גם לי מאוד חשוב הסטריאליות...
אנשים עמדו גם בטעימות של המתוקים עוגיות וכו כשהקוסאותת פתוחות...........
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2010 00:51

tutit
tutit
ענתוש יקירתי
אני כל פעם מחדש מתפעלת מהחוזק והשליטה שלך
מול האוכל,תודה שאת פה מדביקה את כולנו זה מאוד עוזר
ואכן כמו שדפי ואקול'ה רשמו בית חם -ממש חממה להצליח בה בדיאטה
ההרצאות והפורום.
גם אני כמו שאפתנית נגעלת מדוכנים עם אוכל שהם באמצע הקניון וכל העוברים ושבים קרובים לאוכל
יש לי את הסטריליות הזאת של מי נשם ונגע בזה כמוך למזלי...ומי שלא חשב על זה שיחשוב זה באמת עוזר.
מעבר לכך שלנו יותר טעים וגם יותר בריא פחות שמן פחות צבעים,ויותר נקי כי מי יודע אם זה שהכין שטף ידיים לפני,שטף טוב את החול מהירקות פירות?עבד עם סכום וצלחות נקיות,אין כמו אוכל של בית-באחריות!!!ואם כבר אז מסעדה טובה (פעם ב...)שחזרתם ממנה ולא קבלתם קלקול קיבה ולא דוכנים של קניון...
אז המשך שבוע בשליטה לכולנו...smileאוהבת אתכן
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2010 20:21

ענת
ענת
שאפתנית כתב:
תודה יקירתי וזה בהחלט עובד. רק מהמחשבה כמה ידיים האוכל הזה עבר זה באמת לא עושה את החשק וחוץ מזה נראה לך שהם מבשלים יותר טעים מאיתנו?!?!?!
ממש לא !!!!אין סיכויwink
ענת כתב:
שאפתנית כתב:
לעיתים אין ברירה ויש צורך להיכנס לקניון אז למדתי להתעלם מכל הדוכנים האלה שחוזרים על עצמם כל יום שישי ולכן אני לא חושבת שיש להם מה לחדש לנו ולכן אם התעלמתי עד עכשיו אז אמשיך להתעלם. אל תתנו לזה לשבור אתכן. אם אתן צריכות להכנס לקניון אז תכנסו רק אל תתקרבו לדוכנים. חוץ מזה תחשבו כמה אנשים כבר נשמו על האוכל הזה, כמה ידים הוא עבר ואני בטוחה שהחשק לטעום יעבור לכן.

יפה שאפתנית עוד יותר מחזק מה שכתבת
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2010 20:12

שאפתנית
שאפתנית
תודה יקירתי וזה בהחלט עובד. רק מהמחשבה כמה ידיים האוכל הזה עבר זה באמת לא עושה את החשק וחוץ מזה נראה לך שהם מבשלים יותר טעים מאיתנו?!?!?!

ענת כתב:
שאפתנית כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2010 20:04

ענת
ענת
שאפתנית כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2010 19:48

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2010 19:45

אקורדיאון
אקורדיאון
1103 כתב:
ענתי
בכל קניון יש פסטיבל של טעמים וריחות החוכמה לכבוש את החשק והדחף הרגעי.
כמו שנאמר "איזה הוא גיבור,הכובש את יצרו".פה הוכחת את גבורתך וחוכמתך.

ניליApplause

כן זו אופנה ואני בימי שישי לא דורכת בשום קניון.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2010 16:26

1103
1103
ענתי
בכל קניון יש פסטיבל של טעמים וריחות החוכמה לכבוש את החשק והדחף הרגעי.
כמו שנאמר "איזה הוא גיבור,הכובש את יצרו".פה הוכחת את גבורתך וחוכמתך.

ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2010 14:48

ענת
ענת
אקורדיאון כתב:
ענת כתב:
תודה לכולן על הפרגון....אין מחיר לשליטה

ותודה לך !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2010 07:38

אקורדיאון
אקורדיאון
ענת כתב:

ותודה לך !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2010 07:36

ענת
ענת
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2010 07:35

ענת
ענת
נחושה כתב:
ענתי גאה בך מאוד.
גם אני הייתי אתמול בערב בקניון בפ"ת וכל הקומה התחתונה המתה מדוכני מתוקים, עוגות סופגניות
בכל צורה טעם וצבע
פשוט הסתכלתי ואמרתי "אסור לך" והמשכתי הלאה בנחישות.
זה לא מובן מאליו וזה רק מחזק את החשיבות של התרגול בעניין והפנמת השליטה ושאר התובנות מההרצאות של מירי
מחוננת!!!

גאה בך נחושתי יופי שחזרת לעצמך המשיכי כך
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דוכני אוכל -ותובנות...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!