27/11/2010 08:00
 בלונדה.... Posts: 3603
|
הסמויה כתב:
סיימתי אתמול את ארוחת החטאים באבו גוש בארבע אחרי הצהריים ובאמת כבר עד הבוקר לא הייתי מסוגלת לאכול כלום כך שהתאזנתי אבל אני יודעת שמהתנהגות כזו אני לא ארד אבל , כמו מירי אמרה לי, גם אם אני צריכה להתבכיין כל יום אני צריכה לעשות את זה כאן אני אומרת לעצמי שלא שווה האוכל , אני רוצה לחזור למקום הטוב, של לקבל שוב מחמאות כל הזמן ושום אוכל לא שווה את זה ובכל זאת כשיש פיתויים, ויש, אני לא מצליחה לעמוד בהם
סמויה יקרה,
לא קל לעמוד בתהליך שכזה אבל אין לנו ברירה , הברירה היחידה זה להיות שמנים
וזה משהו שאנחנו הרי לא מוכנים אחרת לא היינו במסגרת, איך מירי אומרת גם מים באבן עושים חור
גם אם עלית 5 קילו את עדיין איתה ויחד איתה את גם תורידי אותם, לא להתייאש!
העיקר שאת פה איתנו עם המקום המדהים הזה שאפשר לקרוא לו בית,
מאחלת לך המון בהצלחה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 07:03
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
כולנו יחד תומכים אחד בשני ויחד נגיע רחוק כייף להיות יחד בפורום בשבת בבוקר שקט ונעים ואין כמו תמיכה וחום אכפתי ואמפטי פורשת יום טוב אקורדיאון כתב: דובונית אכפת לי כתב: נאמר הכל מהכל אז סמויה חמודה ודרך המלך אנו כאן תמיד לתמוך לא קל אחרת היינו נעלמים מרוב רזון אז קדימה לשנס מותניים הרבה הרבה בהצלחה אתן יכולות ליישם אט אט ולהיות איתנו יום מקסים דובוניתה את ממש מעודדת לאומית!!! edited by דובונית אכפת לי on 11/27/2010 נכון שקט וקררררר,ירדתי להביא לי קפה וקפאתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 07:01
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כולנו יחד תומכים אחד בשני ויחד נגיע רחוק כייף להיות יחד בפורום בשבת בבוקר שקט ונעים ואין כמו תמיכה וחום אכפתי ואמפטי פורשת יום טוב אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: נאמר הכל מהכל אז סמויה חמודה ודרך המלך אנו כאן תמיד לתמוך לא קל אחרת היינו נעלמים מרוב רזון אז קדימה לשנס מותניים הרבה הרבה בהצלחה אתן יכולות ליישם אט אט ולהיות איתנו יום מקסים דובוניתה את ממש מעודדת לאומית!!! edited by דובונית אכפת לי on 11/27/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 06:57
|
דובונית אכפת לי כתב:
נאמר הכל מהכל אז סמויה חמודה ודרך המלך אנו כאן תמיד לתמוך לא קל אחרת היינו נעלמים מרוב רזון אז קדימה לשנס מותניים הרבה הרבה בהצלחה אתן יכולות ליישם אט אט ולהיות איתנו יום מקסים דובוניתה את ממש מעודדת לאומית!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 06:20
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל מהכל אז סמויה חמודה ודרך המלך אנו כאן תמיד לתמוך לא קל אחרת היינו נעלמים מרוב רזון אז קדימה לשנס מותניים הרבה הרבה בהצלחה אתן יכולות ליישם אט אט ולהיות איתנו יום מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 20:22
 קרולין Posts: 6651
|
סמויה יקרה! תחילה שבת שלום ומבורך.
בנוסף, מצטרפת לבנות המקסימות והמעודדות ....
אכן...דרכנו לא קלה...אך ביחד עם מירי והמסגרת היא הופכת ל א פ ש ר י ת. מקווה שכבר חזרת למסלול...תצמדי לשיטה של בלי פחמימות מ- 17.00
היא שומרת עלינו.
בהצלחההההההההההההה רבהההההההההההההה ותמיד כאן בשבילך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 20:08

מיכל שבת שלום גם לך ולגיתי שולחת לכם המון חיבוקים וחיזוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 20:01
 מיכל שרון Posts: 1318
|
         לכולכן... מקסימות ומדהימות ומרגשות... פשוט כיף לי לקרוא אתכן... תודה לכולכן בשמי ובשם כל הנחבאים אל הכלים שמרגישים כמוני כשהם קוראים כזה שרשור ומתחזקים לקראת השבת.. אתן פשוט אוצר!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 18:34

אין לכן מושג כמה אהבה אני מתמלאת מלקרוא את התגובות של כולכן אוהבת את כולכן המון וכל דקה ודקה אני משתדלת ומתמודדת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 18:27
|
הסמויה כתב:
ענתי, דפי ואקו היקרות אתן כל כך צודקות ומחזקות אותי שבת שלום אוהבת אותך ואכן רוצה בכל ליבי לחזק אותך.את יכולה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 16:50
 dany Posts: 19819
|
סיגל יקירתי אנחנו כאן בכדי לתמוך ולעזור......... נסי כפי שמירי אומרת כמה דברים אלמנטריים כמו פחמימות עד 5 לא יותר מ 600 קלוריות של אותן הפחמימות, מים לרוויה ולבריאות, לצאת מהבית בשעת משבר, אני מבינה שלא כל אחת יכולה לברור לה את השעות של הבריחה....... עבודה, ילדים קטנים, מחויבויות שקושרות, אך נסי לעשות מלימון לימונדה........ וכל צעד קטנטן שאת עושה יביא בעקבותיו צעד ענק...... זכרי אנחנולפני חנוכה........ נר קטן אורו קטן ואילו כל החנוכיה אור הגדול ומאיר כך גם אנחנו אוספים עוד ועוד צעדים לקראת ההצלחה הגדולה ההרצאה השבוע על מוניקה............... דברי עם מוניקה ואמרי לה עוד מעט קט עוד רבע שביל עוד כמה צעדים ואני שם............
שבת שלום המון הצלחה באהבה דני דרך המלך כתב:
סמויה יקרה אני בטוחה שתצליחי לחזור למסלול הנכון כנסי הרבה לפורום זה המקום שיחזיר אותך למקום (זה מה שאני עושה כרגע כי אני לא מצליחה לרדת ורק עולה) שבת שלום סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 15:43
 דרך המלך Posts: 5707
|
סמויה יקרה אני בטוחה שתצליחי לחזור למסלול הנכון כנסי הרבה לפורום זה המקום שיחזיר אותך למקום (זה מה שאני עושה כרגע כי אני לא מצליחה לרדת ורק עולה) שבת שלום סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 15:17
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סמויה יקרה אין דבר כל הזמן בלי שום כעס תנסי, לפחות בלי פחמימות מ5 אני מבטיחה לך מניסיון, זה מגיע והשליטה תחזור אלייך. הרי עשית זאת בהצלחה, אני איתך וכולנו פה באהבה גדולה רק אל תברחי.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 14:40
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום יקירה ואין לי הרבה מה להוסיף על הנאמר......... שאת עומדת מול הפיתוי נסי באותו הרגע לבדוק את המאזניים לחובה וזכות של הפעולה שאותה את הולכת לעשות. כדאי או לא, משתלם לי או לא, כמה אני רוצה את המנה או כמה אני רוצה קילו ירידה....... תפעילי את הגלגלים כל הזמן עד ששוב תחזרי למסלול....... זה לא קל , זה מעייף, אך זוהי ההחלטה או לוותר ולהשמין......... ולדאבוני שמתחילים להשמין השמיים הם הגבול מאחלת לך לעבור את סופ השבוע בקלות יחסית. תחשבי עלינו שכולנו איתך ........תומכות בך ומחזקות אותך ורוצות לשמוע ממך בשבוע הבא על ירידה יפה. שלך דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 14:30

ענתי, דפי ואקו היקרות אתן כל כך צודקות ומחזקות אותי שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 13:14
|
הסמויה כתב:
גם אני לא עוזבת והצלחתי לפחות לעצור את העליה של 5 קילו אבל עכשיו גם צריך להוריד אותם ואני בעזרתכם לא ארים ידיים ובסוף אצליח, אין לי ספק בזה אלה מילים!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 11:32
 דפי Posts: 1126
|
סמויה יקרה מצטרפת לכל הנאמר כאן. תשתדלי למצוא את הנקודה האישית שלך שאומרת די . ולהאחז בה. תפני את האנרגיות שלך לדברים חיוביים ותתחילי לרשום, בלי להפסיק . מניסיון , ולא רק שלי זה מאוד עוזר. בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 11:24
 ענת Posts: 3849
|
יקירתי אנחנו איתך מנסיו הגל הזה יחלוף!!!! אל תתייאשי תכתבי ותשפכי כאן זה המקום ,יום חדש המשיכי הלאה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 10:53

גם אני לא עוזבת והצלחתי לפחות לעצור את העליה של 5 קילו אבל עכשיו גם צריך להוריד אותם ואני בעזרתכם לא ארים ידיים ובסוף אצליח, אין לי ספק בזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 10:30
|
מכירה היטב את אבו גוש בזמנים אחרים נהגתי לחגוג שם. את רואה גם מירי אמרה לך לא להרים ידיים יש תקופות קשות
ולוקח זמן להכנס חזרה,אני באופן אישי ירדתי 50ק"ג הייתי באופוריה
נראתי מליון דולר ושוב נפלתי ללא יכולת לעצור אבללללל לא עזבתי לרגע את
המסגרת המשכתי להתפתח תוך כדי כי ידעתי שאם אני מרימה ידיים אבוד
ומי יודע לאן אגיע .רבה הרבה יותר גרוע להתחפר ולתת דרור למוח לפה.
לא סמויה אל תחשבי אפילו.זה יגיע,אני היום חזרה על הפסים רק בזכות ההתמדה במסגרת
כשטוב לי או פחות.
אז שוב אחזור זה יבוא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|