28/11/2010 23:28
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יעלי אני גם לא אהבתי אותה בתנור אך כשניא מעודה עם כפית רוטב שום ביתי דייאטטי שהכינו הוא היה טעים ממליצה על ניסיון נוסף בהצלחה יעלי כתב:
אז אתמול הכנסתי לתנור דלורית חתוכה, עם קצת שמן זית ותבלינים - ויצא מזה לא טעים - הכל הלך לפח.......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 14:37
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
תנסי יקירה ולא תתחרטי, את לא תפסיקי להשתמש בה. אקורדיאון כתב: dany כתב: כבר כתבתי שלמרק ירקות וגיבץ אני מכניסה אותה והיא מעולה........עכשיו עשיתי אותה בתנור ומאד טעים רק נראה לי שהיא עשירה מאד לא כמו קישוא....... שאפתנית כתב: הדלורית מזמן מככבת אצלי בתבשילים ואני ממליצה לכן עליה בחום. אני מבשלת אותה במרק, ירקות מבושלים, מכניסה לתנור עם כרובית, בטטה וקישואים. מעדן לא נורמלי !!! חייבת לנסות. אכן אנסה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 13:27
 dany Posts: 19819
|
מה שנאמר על טעם וריח................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 13:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
חבל, היית מרסקת אותה, מוסיפה כרובית רכה מרוסקת גם כן והיית מקבלת פירה טעים ולא משמין. יעלי כתב:
אז אתמול הכנסתי לתנור דלורית חתוכה, עם קצת שמן זית ותבלינים - ויצא מזה לא טעים - הכל הלך לפח.......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 10:59
 יעלי Posts: 589
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 10:05
|
תנסי יקירה ולא תתחרטי, את לא תפסיקי להשתמש בה. אקורדיאון כתב:
dany כתב: כבר כתבתי שלמרק ירקות וגיבץ אני מכניסה אותה והיא מעולה........עכשיו עשיתי אותה בתנור ומאד טעים רק נראה לי שהיא עשירה מאד לא כמו קישוא....... שאפתנית כתב: הדלורית מזמן מככבת אצלי בתבשילים ואני ממליצה לכן עליה בחום. אני מבשלת אותה במרק, ירקות מבושלים, מכניסה לתנור עם כרובית, בטטה וקישואים. מעדן לא נורמלי !!! חייבת לנסות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 08:20
|
dany כתב:
כבר כתבתי שלמרק ירקות וגיבץ אני מכניסה אותה והיא מעולה........עכשיו עשיתי אותה בתנור ומאד טעים רק נראה לי שהיא עשירה מאד לא כמו קישוא....... שאפתנית כתב: הדלורית מזמן מככבת אצלי בתבשילים ואני ממליצה לכן עליה בחום. אני מבשלת אותה במרק, ירקות מבושלים, מכניסה לתנור עם כרובית, בטטה וקישואים. מעדן לא נורמלי !!! חייבת לנסות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 06:54
|
כבר כתבתי שלמרק ירקות וגיבץ אני מכניסה אותה והיא מעולה........עכשיו עשיתי אותה בתנור ומאד טעים רק נראה לי שהיא עשירה מאד לא כמו קישוא....... שאפתנית כתב:
הדלורית מזמן מככבת אצלי בתבשילים ואני ממליצה לכן עליה בחום. אני מבשלת אותה במרק, ירקות מבושלים, מכניסה לתנור עם כרובית, בטטה וקישואים. מעדן לא נורמלי !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 05:37
|
hadasosh1 כתב:
תודה דובונית מודה שלא נגעתי בזה הרבה זמן ....כי פעם אכלתי ולא אהבתי ואם יהיו פה מתכונים שממש תמליצו כמו שמיכל כתבה משהו שהוא עוזר ביומיום,אנסה...  מעניין שהרבה נמנעים מלאכול אתה או טועמים ולא טעים והנה חזרה לכותרות ומומלצת צריך אכן לנסות שוב אולי גם לנו תהה הפעם טעימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2010 01:09
 tutit Posts: 2431
|
תודה דובונית מודה שלא נגעתי בזה הרבה זמן ....כי פעם אכלתי ולא אהבתי ואם יהיו פה מתכונים שממש תמליצו כמו שמיכל כתבה משהו שהוא עוזר ביומיום,אנסה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 20:19
|
הדלורית מזמן מככבת אצלי בתבשילים ואני ממליצה לכן עליה בחום. אני מבשלת אותה במרק, ירקות מבושלים, מכניסה לתנור עם כרובית, בטטה וקישואים. מעדן לא נורמלי !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 07:05
|
דובונית אכפת לי כתב:
חברים אהובים תודה על התגובות שמחה שהצלחתי לגרום לעוד לקום ולנסות את הדלורית אם בפעם הראשונה ואם בהזדמנות השנייה שלה אני לאז לא אהבתי רק בתנור אך האידוי ממש עשה לה פלאים אך כל אחד ואהבתו... והעיקר השיתוף והלמידה אחד מהשני..שיהיה לכולנו תמיד טעים ומגווןורעותה באשר להתעניינותך הרגל היה שיפור כלשהו אך עדיין לא מאה אחוז והיא כרגע באותו שיפור אך זה עדייף על שהיה החלפתי גם לגרב אלסטית ולומדים להסתגל למצב עצב בונה את עצמו ללא מנוחה 24/7 לוקח לו זמן אז יש לנו סבלנות והבנה ולמרות הקור משתדלים לחייך תודה על התעניינותך נישבוקים לכולם ויום טוב  השיקום מפגיעות כאלה לוקח זמן.בריאות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 06:55
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חברים אהובים תודה על התגובות שמחה שהצלחתי לגרום לעוד לקום ולנסות את הדלורית אם בפעם הראשונה ואם בהזדמנות השנייה שלה אני לאז לא אהבתי רק בתנור אך האידוי ממש עשה לה פלאים אך כל אחד ואהבתו... והעיקר השיתוף והלמידה אחד מהשני.. שיהיה לכולנו תמיד טעים ומגוון ורעותה באשר להתעניינותך הרגל היה שיפור כלשהו אך עדיין לא מאה אחוז והיא כרגע באותו שיפור אך זה עדייף על שהיה החלפתי גם לגרב אלסטית ולומדים להסתגל למצב עצב בונה את עצמו ללא מנוחה 24/7 לוקח לו זמן אז יש לנו סבלנות והבנה ולמרות הקור משתדלים לחייך תודה על התעניינותך נישבוקים לכולם ויום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 20:19
 קרולין Posts: 6651
|
דובונית יקרה, שבת שלום ומבורך.
איזה חברים מקסימים יש לכם איזה אירוח נשמע סוף הדרך....ולענין הדלורית כיף שהצליחו להפתיע אתכם וכך הרווחתם עוד ירק נפלא ובריא
לחיים. נשיקותתתת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 20:10
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אני צריכה להגיד למימי להכניס את המתכון שלה לדלורית ובטטות.. כמעט כל שבוע היא מכינה לי קופסה וזה פשוט מעדן!!! אני בעצמי עוד לא התנסיתי.. נראה מתי גיתי יהיה במצב רוח אקספרימנטי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 14:53
|
אין גבול להעשרה.......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 13:20
 קרנושה Posts: 3420
|
אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב: איזה יופי! איזה חברים דובוניתי..על הכיפאק כמו שאומרים! תודה שהזכרת לנו את הדלורית..נשיקות חמות ושבת שלום! כמה טוב שאנחנו כאן.
חופשייייייייי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 13:19
|
קרנושה כתב:
איזה יופי! איזה חברים דובוניתי..על הכיפאק כמו שאומרים! תודה שהזכרת לנו את הדלורית..נשיקות חמות ושבת שלום! כמה טוב שאנחנו כאן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 13:17
 קרנושה Posts: 3420
|
איזה יופי! איזה חברים דובוניתי..על הכיפאק כמו שאומרים! תודה שהזכרת לנו את הדלורית..נשיקות חמות ושבת שלום!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 13:15
|
dany כתב:
רשמים מהדלורית שיר הלל....... ממש טעימה מוזר לי שהיא לא פחמימתית כי כך היא מרגישה בפה.......... עשיתי בתנור עם תבלינים ועל ניר פרגמנט עם ריסוס של ספריי שמן............ מינימום קלוריות טעימי............. יופי אנסה גם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|