26/11/2010 05:31
 dany Posts: 19819
|
אובי יקרה שנני את משפט המפתח אני שולטת בו והוא לא שולט בי........... אך אחד לא דוחף לי ולא מכריח אותי ויש לי את הכוחות להצליח בהמון הצלחה
אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 04:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה ברגע שהחלטת כי הסוף שבוע הזה יהיה שונה ואת ממשיכה בשליטה למרות כל המוקשים,הווה אומר תחילתה
של הצלחה.אגב אפשר לבקש שבבית תהיינה מה שפחות כמויות
מתוקים הילדים יהיו מרוצים ולך אולי יהיו פחות פיתויים סביב.
אבל אכן הטוב ביותר לצאת מהבית,או כפי שדובונית כתבה להיות קצת איתנו,
ללמוד לקרוא,לסד מגירות,ארונות הקיצר להיות עסוקה.
מאחלת לך בהצלחה ושליטה.
זכרי איזה חיוך ואושר היה על פנייך בשני שעבר ,חישבי שבמידה ותשלטי באוכל יהיה לך שידור חוזר
וזה שווה כל ביס.שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 01:32
 tutit Posts: 2431
|
דובונית צודקת אם הבעיה בסופי שבוע,טפלי בזה תכיני תכנית מה את עושה כשמתחילים הממתקים החטיפים לצאת,כמו שמירי אמרה הכל בראש
הרבה הצלחה,דווחי איך הולך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 01:28
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חשפת את הבעיה התקדמת צעד קדימה בטוחה שעכשיו יהיה קל יותר אז תזכרי את הטיפים של מירי או שתברחי ללימודים או אלינו באתר ובטוחה שבהמשך עוד הרבה יגיבו ויחזקו אותך אז השתדלי כמה שניתן והעיקר זה להתמיד גם בהמשך ויהיה מה.. בהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 11/26/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 23:53
 מצטמצמת Posts: 135
|
את תצליחי, אני מאמינה בך, או שתסגרי בחדר או שיותר טוב תצאי לסיבוב בשכונה.... והרבה הרבה הרבה מים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 23:04
 OB Posts: 38
|
אז התנהגתי יפה מאוד מאז השקילה ביום שני..אבל אני יודעת, שמהלך השבוע הוא לא החלק הקשה אצלי... ומחר סופ"ש... שם אני תמיד נופלת.. אמנם אני מפסיקה עם הפחמימות בחמש.. אבל מה שקורה עד חמש הוא הבעיה שלי.. הבטחתי לעצמי שהשבוע אני חוזרת להיות חזקה, פעם סופי שבוע לא הזיזו לי בכלל, רק בזמן האחרון אני לא עומדת בהם. הבעיה היא, שאחיינים שלי מבלים אצלנו את הסופ"ש.. זה אומר שפחמימות בכלל וממתקים בפרט יעופו כאן לכל עבר... אבל אני לא אתן לזה לשבור אותי!!! אם צריך אני אנעל בחדר שלי ולא אצא (אולי אני אשקיע את הזמן הזה בלימודים... מקווה שהוא באמת יעבור בשלום.. בהצלחה לכולנו!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|