26/11/2010 05:21
 dany Posts: 19819
|
באמת שאחד קטן שלא קרא לכל משפחתו זה לא נורא. ושיהיה שישבת בשליטה ובשפיות
מיכל שרון כתב:
כל הכבוד אלופה!!!! אני גיליתי קצת פחות שליטה היום בבית הכנסת.. בכל זאת בורקסון אחד קטן מצא את דרכו אליי (שיקרתי לעצמי שזה בגלל שצריך לברך מזונות) אבל לא נורא... השד יכל להיות יותר נורא... שיהיה לנו אחלה סופ"ש בשליהט ואיפוק ובסימן ירידה/עמידה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 05:20
 dany Posts: 19819
|
מתוקה כל הכבוד ואכן כך שקמים מסוממים וללא הכרה ומחפשים משהו מתוק........ הפלפל ממש תשובה מהטבע!!!!!!!!!! מצטמצמת כתב:
קודם כל, אני לא מאמינה שכבר הגיע סוף שבוע, ונראה לי שיום חמישי זה היום שאני הכי אוהבת. חזרתי מהעבודה, בעייפות מטורפת, וכל כך הייתי רעבה.....אמרתי לעצמי שהיום אני לא אוכל משהו מתוק וכמו שמירי אמרה אם אתם עייפים אז לכו לישון, אז באמת הלכתי לישון, גם כשקמתי הייתי פשוט רעבה, ופשוט בלי לחשוב הלכתי למטבח הוצאתי את הפלפל האדום שמתי כף של סלט אבוקדו שהכנתי בחצי אחד ובחצי השני כף של גבינה, ואמרתי לעצמי קודם כל תאכלי את זה ותרגעי אחר כך תחשבי מה הלאה... אז הכנתי לעצמי גם תה נענע ומה אני אגיד לכם, באמת נ-ר-ג-ע-ת-י.... אז זו המלצת היום שלי, אם יש רגע של משבר קודם כל בלי לחשוב תאכלו פלפל אחר כך תראו מה הלאה ... שיהיה לנו סוף שבוע טוב ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 04:31
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכלוש כל הכבוד לך זו עדיין שליטה במצב רגשי לא פשוט. ממש לא נחשב.מקווה שמצב רוחך השתפר,אין מה לעשות עם כל הכאב והגעגועים
איך אומרים המוות הוא חלק מהחיים ואין מנוס אלא להמשיך במסלול החיים שברור
כי גם יקירינו שאינם כאן היו רוצים שכך יהיה והרי הם איתנו בכל רגע.
מיכלי שתהיה לך שבת נהדרת וקלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 04:28
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח מצטמצמת אכן זה פתרון מעולה ומכאן אני למדה שאת רצה על המסלול ,אכן רק היה יום שני נכון?לא יאמן עוד רגע אנחנו שוב נפגשות ליד המאזניים
אבל יש לנו את סוף השבוע וכפי שהבטחנו להביא כולנו כמה קילוגרמים למירי
כדמי חנוכה נמשיך בשליטה כדי שנגיע עם תוצאות.
מאחלת לך סוף שבוע קסום ובשליטה.
את נהדרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 01:43
 tutit Posts: 2431
|
מיכל שרון כתב:
כל הכבוד אלופה!!!! אני גיליתי קצת פחות שליטה היום בבית הכנסת.. בכל זאת בורקסון אחד קטן מצא את דרכו אליי (שיקרתי לעצמי שזה בגלל שצריך לברך מזונות) אבל לא נורא... השד יכל להיות יותר נורא... שיהיה לנו אחלה סופ"ש בשליהט ואיפוק ובסימן ירידה/עמידה!!!
ומיכלי יקרה זאת בכל זאת נפילה רגשית ואפשר להבין עקב הנסיבות ואם זה נגמר רק בבורקסון קטן,אז זה לא מובן מאליו ורואים שיש פה בכל זאת שליטה כי בטוח שאם לא היית במסגרת היית דוחפת פי 10 יותר וזה ירד מהר כי את במסלול הנכון ביומיום ,סומכת עלייך מקווה שהעצבות עפה לה ואת כבר שמחה ואופטימית גם ההורמונים בטח שיגעו אותך אתמול רק בריאות ויהיה טוב בטוח בהצלחה ונשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 01:38
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד מצטמצמת זה גם מה שאני עושה אין על הטיפ מספר אחת של מירי עם הפלפל... זה כ"כ שומר עליי בערב שאני קרועה מרעב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 01:26
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יישר כוח מצטמצמת וכל הכבוד על השליטה אמן וכל אחד ידע לעצור שניה לפני הנפילה ולהכניס את הפלפל/ביצה קשה לפיו ואז להמשיך קדימה שבעים וצלולים יותר  ולך מיכל שרון חמודה כמו שרשמת אכלת בורקסון קטנטון היה ונגמר בלי יסורי מצפון למרות שלא נחמד כשיאין כל כך שליטה סומכים עליך שאת חוזרת למוטב וממשיכה קדימה על הסוס בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 19:51
 מיכל שרון Posts: 1318
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 19:48
 דפי Posts: 1126
|
מצטמצמת יקרה. כל הכבוד. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 19:26
 מצטמצמת Posts: 135
|
קודם כל, אני לא מאמינה שכבר הגיע סוף שבוע, ונראה לי שיום חמישי זה היום שאני הכי אוהבת. חזרתי מהעבודה, בעייפות מטורפת, וכל כך הייתי רעבה.....אמרתי לעצמי שהיום אני לא אוכל משהו מתוק וכמו שמירי אמרה אם אתם עייפים אז לכו לישון, אז באמת הלכתי לישון, גם כשקמתי הייתי פשוט רעבה, ופשוט בלי לחשוב הלכתי למטבח הוצאתי את הפלפל האדום שמתי כף של סלט אבוקדו שהכנתי בחצי אחד ובחצי השני כף של גבינה, ואמרתי לעצמי קודם כל תאכלי את זה ותרגעי אחר כך תחשבי מה הלאה... אז הכנתי לעצמי גם תה נענע ומה אני אגיד לכם, באמת נ-ר-ג-ע-ת-י.... אז זו המלצת היום שלי, אם יש רגע של משבר קודם כל בלי לחשוב תאכלו פלפל אחר כך תראו מה הלאה ... שיהיה לנו סוף שבוע טוב ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|