26/11/2010 01:16
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
על ניסוי אישי תבדוק מה מתאים לך תה צמחים יכול להיות גם בלי סוכר או תה ומעט חלב 1% כמובן מים חמים לימון ונענע
ותנסה ותראה מה מצליח יותר העיקר זה דבר ראשון לרדת מהסוכר הלבן זה סתם מעכב ואט אט גם מהקפה בהצלחה אתה יכול אנו איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 19:00
 dany Posts: 19819
|
אני הייתי שותה כמויות אדירות ובכוסות של בירה.......... לדאבוני שהסתבר כי קיבתי ממש לא סובלת יותר את הקפה ירדתי ל-אפס!!!!! שותה תה צמחים, מים ובמקום הקפה עם החלב תה עם חלב שלוש פעמים ביום. רצוי בלי ממתיק בכלל......... הכל עניין של הרגל!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 17:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
בעברי הייתי שותה לפחות 10 כוסות נס קפה ביום עם סוכרזית.. מכיוון שהסוכרזית פגעה בי עברתי לסוכר והורדתי ל2-3 כוסות נס ביום אני שותה עם חצי כפית סוכר ומעט חלב... תחליף לנס שעזר לי היה המסטיקים .... כל פעם שהתחשק לי נס לקחתי מסטיק... תנסה אולי יעזור בהצלחה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 16:17
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירי זה המון קפה ועוד עם סוכר..... אתה חייב לרדת בהדרגה ולסכם יום ב3גג4 כוסות קפה ולתרגל סוכרזית
יש מליון סוגים ממש טובים.אם יש לך כח רצון לרדת במשקל שללא ספק
יש להתנזר מהמון מוצרים ואתה עושה זאת בהצלחה תרגל גם את זה.
עבור לתה צמחים ובעיקר מים תתרגל ובסוף זה יעבוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 16:12
 spunkil Posts: 111
|
עכשיו אחרי שהורדתי 6 קילו מההתחלה שלי עם מירי, אני רוצה לטפל ברצינות בנושא הקפה.
אני מוצא את עצמי שותה בין 5-8 כוסות נס ביום - את הרוב בעבודה, ואחת גם בבית. (למרות שאני שותה בערך ליטר וחצי ביום מים!!) ומכיוון שאני לא אוהב סוכרזית, אני שם לי כפית סוכר (בדר"כ לבן), וזה שומר לי מתיקות בפה לאורך היום. וזאת אומרת 8 כפיות סוכר ביום.. וזה בטוח לא מעט
אז מה אתן מציעות? כמה אתן שותות ביום? מה התחליף למתיקות בפה? אם בכלל... ? זה אוגר נוזלים? זה מעכב ירידה? אם יש גם קופאין בתה אז זה לא אוגר ומעכב גם?
-- רזיתי אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|