27/11/2010 07:31
 ענת Posts: 3849
|
מיכלי יקרה תהי חזקה אכן זה לא קל לאבד מישהו יקר,שמרי על עצמך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2010 06:26
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אין כמו להיות בצוות יישר כוח שאתם אחד בשביל השני מקווה שעשיתם חיים והתעודדת מעט תמשיכו להנות יחד ולא לקבל זו את זו כמובן מאליו שבת קסומה  מיכל שרון כתב:
תודה לכולכן מקסימות ואהובות על המילים החמות והעידוד והתמיכה... הכל כבר מאחוריי.. גיתי שלי המקסים דאג להיות איתי היום כל היום, המשענת, הכתף, החיבוק, החיוך, האהבה.. כל מה שהייתי צריכה כדי לעבור את היום הזה בדרך הטובה ביותר שאפשר... ולסיום הוא הכין לי הפתעה ויש לנו כרטיסים למופע של רשף לוי (סטנד-אפ) היום בלילה.. אז איך אני יכולה עוד שתישאר בי עצבות? 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 23:36
 i4keren Posts: 4
|
תודה על הכנות, וכל הכבוד ריגשת אותי וחיזקת אותי קרן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 21:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכל שרון כתב:
תודה לכולכן מקסימות ואהובות על המילים החמות והעידוד והתמיכה... הכל כבר מאחוריי.. גיתי שלי המקסים דאג להיות איתי היום כל היום, המשענת, הכתף, החיבוק, החיוך, האהבה.. כל מה שהייתי צריכה כדי לעבור את היום הזה בדרך הטובה ביותר שאפשר... ולסיום הוא הכין לי הפתעה ויש לנו כרטיסים למופע של רשף לוי (סטנד-אפ) היום בלילה.. אז איך אני יכולה עוד שתישאר בי עצבות?  נהדר יקירה צאי ותהני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 20:32
 dany Posts: 19819
|
מתוקה שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 19:57
 מיכל שרון Posts: 1318
|
תודה לכולכן מקסימות ואהובות על המילים החמות והעידוד והתמיכה... הכל כבר מאחוריי.. גיתי שלי המקסים דאג להיות איתי היום כל היום, המשענת, הכתף, החיבוק, החיוך, האהבה.. כל מה שהייתי צריכה כדי לעבור את היום הזה בדרך הטובה ביותר שאפשר... ולסיום הוא הכין לי הפתעה ויש לנו כרטיסים למופע של רשף לוי (סטנד-אפ) היום בלילה.. אז איך אני יכולה עוד שתישאר בי עצבות?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 06:03
|
דובונית אכפת לי כתב:
מיכל חמודה הכל נאמר ילדה אז תהיי חזקה כמה שניתן יישר כוח שלא נשברת וזכרי אנו כאן איתך תמיד ולכל שאר המשתתפים שאיבדו הורים וקרובים לעולם אין זה נהיה קל יותר אך הזמן והעולם משאירים אותנו לנצור את רגעי הטוב והזכרונות של הימים טובים שלעולם לא נדע עוד צער ורק בשורות טובות אמן ואמן לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 05:10
|
את כל כך חכמה שזה מדהים אוהבת אותך דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 00:55
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל חמודה הכל נאמר ילדה אז תהיי חזקה כמה שניתן יישר כוח שלא נשברת וזכרי אנו כאן איתך תמיד ולכל שאר המשתתפים שאיבדו הורים וקרובים לעולם אין זה נהיה קל יותר אך הזמן והעולם משאירים אותנו לנצור את רגעי הטוב והזכרונות של הימים טובים שלעולם לא נדע עוד צער ורק בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 15:06
 EFF Posts: 6412
|
מיכלי יקרה, כמעט כל אחד מאיתנו נושא עימו איזה שהוא זכרון עצוב ומכיר את תחושת הגעגועים ורבים מאיתנו גם יתמות.. ובאמת הכי קל (לי לפחות..) להסחף לאיזה שהוא נשנוש רגשי שממש מיותר ומכעיס ומגביר את תחושת המחנק והעצב...כולנו כאן לתמוך והתמך בעיקר ברגעים קשים. סוף שבוע נפלא לכם ולבוטן (אגב גם אנחנו קראנו בשם זה לילדודס לפני "בקיעתם" מבטני..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 14:56
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי גאה בך על השליטה שאת מיישמת. מי שחווה צער כזה או אחר מזדהה איתך בכל ויבורכו אלו שלא יודעים מזה ולא יידעו שמרי על עצמך ,התחזקי כי ברגעי כתיבה אלו דמעות זולגות מעיני ובואי נעבור גם רגעים קשים בגבורה חיבוק גדול להזדהות ומסירת אהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 13:17
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בלונדה.... כתב:
מיכלי , את האמת שאני לא טובה בדברים האלה, בלנחם על בן אדם יקר שכבר איננו,
קשה לי עם המחשבה הזאת מאוד, קשה לי עם המחשבה על מוות,
לכן כל מה שיש לי לומר לך זה תיהיה חזקה ושוחלת לך המון אהבה חיבוקים ורק אושר...
התכוונת לשולחת....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 13:16
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי , את האמת שאני לא טובה בדברים האלה, בלנחם על בן אדם יקר שכבר איננו,
קשה לי עם המחשבה הזאת מאוד, קשה לי עם המחשבה על מוות,
לכן כל מה שיש לי לומר לך זה תיהיה חזקה ושוחלת לך המון אהבה חיבוקים ורק אושר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 11:04
|
דני יקירתי את לא יודעת כמה אני חשה אותה על כל צעד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 10:33

מיכל אהובה אני כל כך מזדהה איתך אני יתומה מאם 33 שנה ומאבא 7 שנים וכל שנה שעוברת , רק מתרגלים, אבל זה ממש לא קל מזלינו שיש לנו אנשים שמקיפים אותנו באהבה אומנם לא אהבת הורים אבל אהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 10:31
|
אקו אהובה זכרי שאת העבודה הנפלאה הזו שאת עושה את עושה בעזרתה של אמך האהובה....... שגם אם פיזית היא אינה לידך בלב ובנפש היא נמצאת ותומכת בך. ואת לא רוצה לאכזב אותה. חיבוק יקירה דני אקורדיאון כתב:
מיכלוש ליבי כל כך איתך יקירה, אצלי עדיין הכל כל כך טרי וגם, לא ברור לי איך עפו מאז עוד רגע חמישה חודשים.
אני נופלת המון ללילות עצובים כאלה שעושים גוש בגרון
ולא אחת מתחשק לי לקום ולרדת קומה קומה במקרר למרות
שכמוך אכילת לילה לא אופיינית לי וכאן שוב נכנסת השליטה העצמית
ועוצרת רגע לשאול את עצמי נו ומה זה יתן? זה רק יוסיף בסופו של דבר
רגשות של כעס עצמי של אחרי.
מיכלי את חזקה רגלייך טוב טוב על הקרקע וברור לי שאת אשר הבטחת לעצמך
כך תנהגי.גאה בך יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 10:29
|
מיכלי מתוקה לא מאמינה שכבר עברה שנה מאז שכתבת את הפוסט הקודם על אביך ז"ל. יקירתי ליבי איתך....... כל מי שאיבד אדם יקר לו מאד מאד יודע על איזו תחושה של אובדן ואבל את מדברת.........צער גדול. שמרי על עצמך אהובה היום את כבר שומרת על שניים. שיעבור לך היום הזה כמה שניתן בקלות. זכרי שאנחנו כאן כולנו אוהבות אותך מאד, ותרגישי שכולנו איתך תומכות בך ומחזקות אותך. נשיקה וחיבוק לעידוד ואהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 10:15
 קרולין Posts: 6651
|
מיכלי יקרה, קבלי גם ממני חיבוקים ונשיקות... שיהיה לך המשך יום טוב .
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 09:40
 קרנושה Posts: 3420
|
מיכליק, אני שולחת חיבוקים ונשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 09:25
 דפי Posts: 1126
|
מיכל יקרה. אבא שלי נפטר לפני 20 שנה ועדיין הוא חסר לי. גם אמי נפטרה ,לפני 10 שנים ושניהם מאוד חסרים לי כי היינו מאוד קשורים. אני מאמינה שהם ממשיכים להיות אתנו , לא רק בליבנו . את חייבת עכשיו להתעודד ולהמשיך קדימה , כי מה לעשות , אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. אני גאה בך , איך את מצליחה לשמור ולהתגבר על פיתויים. זה משתלם. ד"ש לבוטן הקטן . חיבוק גדול מדפי. edited by דפי on 11/25/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|