26/11/2010 06:02
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
אורנה3 כתב: תמיד היתה לי בעיה בלהסביר את עצמי מי כמוך יודע חחחחחחחח בקיצור אנח סיפרתי לו ומספרת גם עכשיו והוא ........ צוחק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 05:11
 dany Posts: 19819
|
כפי שכבר הגענו כאן למסקנה כמה פעמים, וכל פעם מסיפור אחר,כי מי שחושב חיובי, שופע טוב, אהבה והבנה, הרי גם חייו שלו משופעים יותר וטובים יותר. אמונה בטוב תביא טוב אמן!!!!!!!!!! edited by dany on 11/26/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 00:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בכל חיינו אנו כאן לטוב ולרע והכי חשוב זה אכן אין לנו ארץ אחרת ותמיד לזכור להוציא את החיוב שבכל תודה אפילה אחלה סופש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 15:21
 רבקה Posts: 8411
|
אורנה3 כתב:
תמיד היתה לי בעיה בלהסביר את עצמי מי כמוך יודע חחחחחחחח
בקיצור אנח סיפרתי לו ומספרת גם עכשיו והוא ........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 14:51
 אורנה3 Posts: 72
|
תמיד היתה לי בעיה בלהסביר את עצמי מי כמוך יודע חחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 14:47
|
אורנה3 כתב:
אקו זו בדיוק הכוונה שלי אם אני רוצה להצחיק את אלוהים - אני אספר לו על תוכניותי ואז הוא באמת יצחק וישנה לי אותם אז לפחות תספרי הפוך אז אולי יצא מה שאת רוצה אחרת זה לא כל כך עובד אצלו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 14:43
|
אקו זו בדיוק הכוונה שלי אם אני רוצה להצחיק את אלוהים - אני אספר לו על תוכניותי ואז הוא באמת יצחק וישנה לי אותם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 14:41
|
אורנה3 כתב:
אפילה - יש שיר שאומר "הכל זה מלמעלה" - וזה כל כך נכון הפתגם הידוע אומר: אתה רוצה להצחיק את אלוהים - ספר לו על התוכניות שלך אנחנו לא יכולים לברוח ממה שמתכנן לנו הגורל הפוך אנחנו עושים תכניות ואלוהים צוחק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 14:29
|
אפילה - יש שיר שאומר "הכל זה מלמעלה" - וזה כל כך נכון הפתגם הידוע אומר: אתה רוצה להצחיק את אלוהים - ספר לו על התוכניות שלך אנחנו לא יכולים לברוח ממה שמתכנן לנו הגורל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 13:18
|
רבקה כתב:
אפי'לה תודה , נהניתי לקרוא ולצערי זאת המציאות הקיימת איך אומרים יש כאלה ויש כאלה אנחנו נ צליח לשנות ???? לשנות כנראה שלו אבל לעצמינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 13:02
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה תודה , נהניתי לקרוא ולצערי זאת המציאות הקיימת איך אומרים יש כאלה ויש כאלה אנחנו נ צליח לשנות ????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 04:47
 dany Posts: 19819
|
אפי אני גאה להיות אמא שמאמינה כי זה מקומנו.......ולהיות "פרייר" זו לו מילה גסה. והלוואי שגם ביתי השניה שלא חיה בארץ ולה שני בנים שלא גדלים כאן והם כבר ממש גברים היו חוזרים........... לדאבוני הם לא!!!!!!!!! יום נהדר ועכשיו קצת עצוב לי......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 04:47
|
אפילה מדהים,מוסר השכל ,לא ניתן לברוח מגורל!!!! מאמינה בזה בכל ליבי.
בוקר נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 00:40
 אשירה Posts: 4292
|
אפי יקרה, תודה שהבאת לנו שיר זה. בימינו, כאשר כל כך הרבה דברים שנויים במחלוקת, כולל הליכה לצבא, שפעם זאת הייתה גאוותם של הבנים, והיום מי שהולך, ועוד לקרבי, כמעט נתפס פראייר. אנחנו, האמהות של הבנים שמשרתים במסירות ובנאמנות את המולדת היחידה שיש לנו, גאוותנו עליהם!!! עוד לא תמו ימי התום, עדיין יש בינינו רבים שטובת הכלל עומדת לנגד עיניהם לפני טובתם האישית.
עליהם תקוותינו לעתיד טוב יותר בארצנו הקטנטונת.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 00:16
 EFF Posts: 6412
|
האם החמישית אמוץ רובין השיר מוקדש לתנועת "ארבע אמהות"בקפה "תמר" ואולי ב"ארומה". בצפונה של העיר, אולי קצת דרומה. עם קפה הפוך ושטרודל, או סתם מה שיש. סביב שולחן לארבע – ישבו אימהות חמש.
ואומרת אחת – בני היה בעל חלומות. הוא סירב לשרת – כי רצה לחיות! אז במקום אל הצבא – הוא יצא לאמסטרדם, ושם – ממנת-יתר – לבו לפתע נדם.
אז השנייה מספרת – גם בני אהב את החיים. ולא רצה, שיתבזבזו בשמירה על מתנחבלים, וכשמלאו לו ח"י – במקום לשטחים – הוא יצא להימלאיה, וכשנפל לתהום – הוא הספיק לצעוק עוד איייייה..
ואומרת השלישית – היה לי בן יפה-עיניים. גבוה מוכשר. אליל הבנות של גבעתיים. וכל כך לא רציתי שהוא יכיר את לבנון – אז שלחתי אותו להודו – ושם לקה בשיגעון.
את בני לא אוכל לשכוח – הרביעית אז אמרה. לא הסכמתי שיישאר בארץ – כי יש כאן מלחמות, וזה רע. אז דחפתי לו כסף – שיטייל לו במזרח. מאז ממנו לא שמעתי – אני מקווה שרק שכח..
והשתרר אז שקט, ולפתע – האם החמישית דיברה. על בנה השקט, היפה והמוכשר – היא סיפרה. הוא נשאר בארץ – כדי לשרת בצבא של השטחים ושל לבנון. אכל לוף, באימונים אכל אבק, והשתתף בקרב (לא בכייף – מה שנכון..) אבל לא מזמן הוא סיים את לימודיו (למרות שלא היה פעיל ב"שלום עכשיו"). אחרי שלוש שנים בסדיר וכמה שנים בקבע – הוא הקים משפחה, עובד ומטייל בטבע. בטבע של הארץ הזו – לא בארץ זרה. כי זה מה שיש – עם הטוב ועם הרע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|