25/11/2010 23:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה נשמע מעניין מבטיחה לנסות בהזדמנות הראשונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 15:20

Posts:
|
תודה על המתכון אני אנסה אותו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 13:48
 רבקה Posts: 8411
|
לבריאות, תהני והנה כבר נפתרה בעייה אחת לבישול לשבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 13:06
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הבטחתי לעדכן. מאוד מאוד טעים. המתכון בטח ייכנס לכלל המתכונים אבל הנה:
שקית שעועית ירוקה דקה של סנפרוסט לפזר בתבנית חד פעמית
להוסיף פפריקה מתוקה וחריפה ,אני החלפתי את החריפה בטבסקו מי שאוהב
יותר פיקנטי.
מעט אבקת מרק עוף,מלח,עגבניה גדולה או שתיים חלוטות קצוצות
3כפות רוטב סויה[להזהר עם המלח]
אני הוספתי רבע כוס מים.
לערבב ולאפות ב180מעלות כשעה .
חצי מהזמן לעטוף בנייר כסף כי זה קצת מתייבש,למרות שאני אפיתי פתןח והנמכתי לאחר חצי שעה את החום
כי אני אוהבת יבש.
מאוד טעים מעל אורז.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|